Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akp oy vermiyeceğim chp deneyeceğim ne kaybederizki zaten kaybediyoruz
kurtuluruz din tücarları akp den, abd ıraka sonra suriyye soktular şimde kıvıryorlar
misafir 2,3 durur evde bilemedin 3.ay suriyeliler 10 seneyi buldu afganları da aldılar
maksatları türkiyeyi bölmek esasen bunlar fetöden de tehlikeli daha beter unsurlar
milletin parasını betona gömdüler ekin yok sebzemeyveyi yurdışına satar burda ürün yok
papazğlu papazlar

#engelliyeEngelakp #engelliyeEngelzehrazümrütselçuk
Chp sayfaaları var orda dile getirilirse aç aslanlar gibi üşüşürler
düşmanın düşmanı dostumdur..
çekinen arkadaşalr sahte hesapalrla yazsın akşaam twitr gundem olur

SAYİN Cumhurbaşkanımız kendi sayfasında da bayram kutlama videosu yayınlamış sayfaya yazın niçin maaşlar verilmiyor diye sesimizi duyar insallah

fatih portakal halk tv cumhurbaşkanlıgı twit attım umarım dile getirilir,
EYT lilere çift dikişliler yakıştırması yapanlar süriyelilere 1200 lira maaş verip kaçak çalıstıran vergi alınmayan sıra beklemeyen bir zihniyet altındayız
ben var oldukça suriyelileri yedirip içirip giydirecem diyen kendi vatandaşına 2 ci insan muamelesi yapan bir zihniyet altındayız
müslüman bir ülkede yaşayıp onun bunun kullandıgı kaçak elektirik bedelini mahsum insanlara ödeten bir zihniyet antındayız
her defasında hedef 2023 derken ? tarsusda 1 sene boyunca keleşlerle kazı yapıp 1 tane açıklama yapmayan ? hükümet altındayız
bakın osmanlı zamanında okul duvarlarında uçan kuştan yüzen balık yüzn balıktan uçan kuş çıkartamazsın yazardı örnek verdigim kısım hem şuanki egitim sistemi için hemde bilgisi alakası olmayan insanları tutup kurumlara atamaları için,
istanbulda yeni yapılan havalimanına bakın bütün dükkanlar emine sümeyye bilalin iş yerleri bunlar sallama deyil arkadaslar arastırın
bir yüzügümden başka birseyim yok diyen reisimize bakın kaç tane uçagı jeti var şuan bilal türkiyenin en zengin insanı binali yıldırımın ogluna bakın neleri var birde ahmet davutoglu abdullah gül e bakın neresinden bakarsan bak tutarsızlık o yüzden ömer hayyamla bitiriyorum

Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet

16:46 itibariyle 2022 ler yatmamış kimse ugrasmasın artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acaba devlet neden bu bayram engelli maaşlarını yatırmadı? Amaç ne? Bunun herhangi bir açıklaması olabilir mi?
Ramazan bayramı herkesin suriyelilerin emeklilerin ikramiyesini yatırıyor ama engelli kişilere gelince ses seda yok?
Acaba engelli olmak suç mu? O zaman sağlıklı olalım bize iş verin? İş bulmak acaba daha mı kolay engelli olmadan?
Eski işyerimdeki bir ağabey bana normal statüde iş ara demişti? O zamanlar engelli olarak çalışıyordum. Ordan ayrıldım 3 sene ön muhasebeci olarak yine engelli olarak çalıştım. Şimdi ise 2 senedir işkur a gidip geliyorum. 3 sefer mülakata çağrıldım ama beni aramadılar.

Artık yeter! Ben de bundan sonra engelli iş alımlarına değil normal statüdeki iş ilanlarına bakacağım. Anasını satayım bu kez de askerlik istiyorlar. Gel de başvur. Ne diyeyim. Allah türkiye'yi yöneten tüm kişilerin Allah belasını versin.

Haydi ben kaçar iftara az kaldı.

Saygı ve selametle kalın.

Hayırlı bayramlar.

Arkadaşlar her işte vardır bir hayır bunu unutmayın ya bunun neresinde var hayır ne alaka derseniz şimdi biz bu bayram maaş alamadık ama bazı şeyleri anladık mı anladık Allah böyle istedi bu hükümet düşer belki sırf bu yüzden arkadaşlar 12 milyon engelli 13 milyon aile desen yaklaşık 25 milyon tr 3/1 bu ne demek bizler bazı şeyleri degiştirebiliriz oy zamanı geldimi bu günü unutmayın unutmayın ki bundan sonra ki bayramlarımız hep birlikte daha güzel olsun daha neşeli olsun yazdıklarımı okuyun düşünün bu bayram böyle geçti ama diger bayramları biz iyi yapabiliriz herşey bizim yani milletin elinde oy zamanı geldimi iyi düşünün bu günü unutmayın bizi dilenci yapan bu hükümeti unutmayın kendileri 20 Bin alırken engelliyi 480tl ile geçindiren bu hükümeti unutmayın

Not: biraz agır olacak ama bu hükümeti neyin tribinde ulan. Ulan sanki kendi cebinden para verecek bize ulan verdigin para zaten milletin yine millete veriyorsun vergiden al hastahaneden al yol parası al su vergisi elektrik vergisi çöp vergisi bu neyin tribi hayırdır lan kendi cebinizden mi veriyorsunuz milleti dilenci durumuna sokuyorsunuz Allah belanızı versin sizin inşallah ben 480 TL ile geçiniyorum Allah size onun 3/1 ni nasip etmez inşallah

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Istanbuldaki arkadaslar 23 haziranda elinizi vicdaniniza koyun ve mantikli düsünerek hareket edin bunlar türkiyeyi satiyorlar bizimi satmayacaklar bayrama bu sekilde girdirdi ya bizi kocaamaan bi YAZIKK..

Engelliler birbirine destek olmuyorlar birlik değiliz forumlar dan dışarı çıkamıyoruz bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedikçe üstümüze oynuyorlar ben duygu sömürüsü yapmak istemiyorum inanın traş olucak param yoktu devlet bir şekilde halleder parasız bırakmaz dedik alışveriş yapanları izliyoruz Allah çok versin gözümüz yok ama günah ne vardı bu kadar gariban ı bayram arefesi parasız bırakmaya az.once ahaber denk geldim dış Ticarette Mayıs ayı rekoru kırılmış faydası memlekete olur diyorlar insanları kandirmayin başka parti gelse maaşı keser korkusuyla millet oy veremiyor ben Reisi severdim bu Suriyeli Pakistan doldurmadan önce memleketi bunların son dönemi gider ayak inşallah savaş cikarmazlar gerçi cikarsada kaybedecek bir dikili fidanımız yok çok doluyum küfür etmek istiyorum ama Vatan millet Bayrak sevdamdan ağzımı açmak istemiyorum neyse parasız çok dönem geçirdik buda Geçer sitedeki hiçbir yönetici bu konuda destek olmuyorlar bize sanki suskunlar devlet memuru filan varsa sırtı pek oluyorlar iki kelam konuşmadı kimse onlarıda ayıplıyorum bize engel değil destek olursa en azından sesimizi duyan olurdu

Kardeşim bizim devlete dokunan bir sözcümüz olmazsa bizi kimse gaylaya almaz

Kartı olan gününde çeker olmayan haftaya pazartesi ceker

kızalayda geziniyordum bir dönem,hava hafif yagmurlu ve serin,tekel işçilerinin grevi var,baktım bayagı kalabalık,sanatcılar destek için gelmişler,kulakları cınlasın edip akbayramı gördüm ilk defa orda,sekerek yanımdan geçti,sıradan biri gibiydi,gecerken ordan bir esnaf seslendi kırmadı onu,masaya oturdu,çaylar geldi,kimi imza istiyor kimi sohbet ediyor,neyse kalktı topluluga bir şarkı söyledi,sonrasında hiç unutmam şu sözü söyledi,DEDİKİ,BU SOGUKTA BURDASINIZ,EKMEGİNİZİN PEŞİNDESİNİZ,SEÇİMİNİZİ İYİ YAPINKİ BİR DAHA BU HALLERE DÜŞMEYİN DEDİ,aradan kaç yıl geçti biirşey degiştimi hayır hi birşey degişmedi,garibanın seçtigi insanlar yine garibana zulum yapıyor,seçilene kadar canım cicim,seçildikten sıonra adam yerine bile koymuyorlar insanlar,neyse haydi bol güneşler size:)

Burası siyasi arenaya dönmüş..!

Bu bayramı bize parasız geçirenlerin .......
milleti çıldırttılar herşey güzel olacak

Yarın vekillerle bayramlaşacagiz erzurum da onlara iki çift lafım olacak

Önümüzdeki cuma ayın 7 si ayın 7de çekenler kartla cekebilirmi e devletten baktım yatmış

Hiç açıklama olmaz mı ya insan derki 10 alacaksınız ona göre hazırlık yapardık
Belki bir ihtimal gününde otomatik sistem ödenebilir oda kartı olanlar
Kesin ve kesin 10 pazartesi masaide herkes alır

Bugünüme fayda göstermeyen çıkacağımızın garantisi olmayan yarın için yanımda olduğunu söylemesin bana bayramda parasız bırakan devlet ayın 10 da yanındayım denesin geçti artık AKP bitti benim için

Maaş 1000 tlde olsa bayram ikramiyesi de verilse de bana bugünü yaşayanları affetmem hakkımı helal etmem Allah'a havale ettim artık bitti geçti o para şimdi yatsada biti

Arkadaşlar burdan ne kadarda yazsaniz hiç bir sonuç alamayız.
Bu bayramimiz zehir oldu,bari kurban bayramini kendimize zehir etmeyelim.
Sesimizi duyuracagimiz platformlara bizlere verilmeyen ikramiyelerin nedenini soralım.
Bayramda bizlere verilmeyen maaşların sebebini soralım.
Mesela ben bu konu ile ilgili haber yapilmasi için fox habere yazdım.
Fox haberin duyurduğu halk feryadi yerini buluyor ve anında hatalarini düzeltme yoluna gidiyor.
Gelin bu konunun gündeme alınması için hep beraber fox habere veya fatih portakal sayfasina derdimizi anlatalim.
İnanın bu konuyu gündeme tasiyacaklardir.
Sorularimiz,
Hükümet mağdur durumdaki engellileri neden hiç görmez.
Hükümet 65 yaş ayliklarini biranda 550 lira yaparken mağdur engellilere niye zam yapmaz,zira bu engelliler aldiklari maaşın yarısını hastane ilac ve muayene katki payı olarak zaten geri vermekte ve kendilerine birşey kalmamaktadir.
Oysaki suriyelilere devlet 1300 lira maaş verip üstelik muayene ve ilac katki paylarini almamaktadir.
Bayramlarda devletten emekli kesim vs bayram ikramiyesi alirken,biz engellilere niye verilmemektedir.
Yine bayram öncesinde tüm emekli ve suriyelisine maaşları erken odenirken biz engellilere niye ödeme yapilmamaktadir.
Bu konuları fox tv ye yazalım konuyu gündeme getireceklerdir.
Ama bunu bir benim yazmamla basaramayiz,elinin altında klavye olan tüm engelli kardeşlerim bu konuyu foxa yazarak dile getirsin.
İnşallah bu konuyu bu şekilde gündeme taşıyarak sesimizi duyuracagiz.
Diğer türlü cimere yazma ile yada burda birbirimize sorma ile sonuc alamayız.
Bu bayramdan geçtik gelin bari kurban bayramina boynu bükük girmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt