Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili arkadaslar hayırlı bayramlar diliyorum bakın 480 tl ye bizi mahkum edenler saraylarda yasıyorlar Cocuklarınızı düşünün geleceklerini düşünün bu bizim hakkımız zaten bizze kimse bedavadan vermedi bu paraları babasının hayrınada vermedi bizim vergilerimizden gene kesilen seyler coğu çok rica ediyorum oy verirken elininzi vicdanıza koyun gelecek için çocuklarımızın gelecekde daha mutlu yasaması için ona göre herkes oyunu kullansın HERSEY COK GÜZEL OLUCAK

Binali yıldırım kazansın ki ülke daha fazla kötüye gitsin onlara ceplerini daha fazla doldursun . Bunları umarım anlarsınız da İstanbul da doğru kararı verirsiiniz çoluğunuzun çocuğunuzun geleceği ... siyaset için özür dilerim yeri zamanı değil ama . Bu kdr kör olmayın .

Bakan oturacak teklifi sunacak hepsi bu karalama yapmak için sataşmayın lütfen bundan önceki bayramlarda hem evde bakim hem engelli maaslari erken yatmıştı o zamanda aynı hükümet vardı bakanlar farklıydı verirken iyi veremeyince kötümü belediye secimle engelli maasi ne alaka ayrica

Cuma gunu ptt açlıyor peki o zaman maaşlar yatarmı bilgisi olan arkadaşlar

Evet cuma alırsınız arkadaşlar hatta bayramın ikinci günü ptt kartı olanlar atilerden alır nezaman gününde almadık yine gününde alırız

maas yok cumada yok neden hala israr ediliyor ptt yazmis kapiya ayin 10 odemeler olacak diye siz hala neyin pesindesiniz anlamadim kardesim yok maas gunu gelende ayin 10 da alacak ptt yazmis yazdigina gore genelge gelmiski yazmislar

Bayramin ikinci günü ayin 5 olcak 5ninde maaş alan arkadaşlar bizleri de bilgilendirseniz sewiniriz

Sema nurlu ufuklar bizleri bekliyor şahlanacaz az kaldı yol koprü hastane hava limanı uçtuk resmen

biz kendimizi düşündüğümüz gibi devlet bizi düşünmüyor

Arkadaşlar evde bakım aylığı gününde 2022 aylığı da gününde yatacak. 43 sayfanın özeti bu.

Sema10 haklı tarafı önceden bunları yaşamadık bakan hanım çok kötü. Ama bakan hanım buraya kpss ile mi geldi hükümetin bir parçası değil mi? Önceden hükümet bakanlardan oluşuyordu şimdiki sistemde bakanlar hükümete dahil değil mi? Ve tencerenin her şeyle ilgisi var belediye başkanıyla da hükümetle de. Süleyman Demirel'in bir sözü vardı ''Tencerenin düşeremeyeceği hükümet yoktur''. Demirel defalarca hükümetten düştü, bir şey biliyor ki söylemiş sanki. Bu A partisi için de böyle B partisi için de böyle. İyi iyidir kötü de kötü.

Bu arada ben normalde ayın 5'inde alıyorum... Eğer para 5'inde yatarsa haber veririm.

Son düzenleme:
bu yapılan ........... binlerce geliri olmayan sadece engelli maaşıyla geçinen bizleri bu duruma katanların ALLAH milyon defa belasını versin diyorum, arkadaslar hep bir agızla akşam saat 7 de fox ana haber fatih portakala twit atalım ............ayıbını birtek o dile getirir

Engelli maaşları verilmiyor sana herkese e yakın olan meydana çıkalım sesizi duyuralim bayram da aç giricem başka careşi yok

Ya da belilirli bir meydan da toplanalim

toplanıp haber merkezini arariz sesimizi duyurulur tek care bu

hepimiz birlik olmazsak. Daha çok ac ksliriz

Allah onları kahrı perişan etsin. Kim sebepse bu durumumuza düşer inşallah

Allah onları kahrı perişan etsin. ............ Kim sebepse bu durumumuza düşer inşallah

şimdi ankaraya aradım 03127054040 bayram 9 gün olmuş soruyorum herkese verildi bize niye vrriedi diye o da dediği benim de maksimum verilmedi isyan ediyor Allah bunları kahri perişan etsin imsallah

sevinin vekiller allah belanızı versin

bizi böyle sefalete sürekleyenler ve acımadan bize kol gibi saplayan ve sesimizi duyurmayan vekiller ve bu iktidara musluman diye oy verenler acaba hiçmi vijdan azabı çekmiyorlar hep çıkar konuşunca vijdan devamlı susacakmı lanet olsun boyle hayata evime gitmek istemiyorum cocuklarımın yüzüne bakamıyorum utaç duyulacak bişey bir günlük adalet 60 yıllık ibadetten üstündür ne güzel demiş peygamrimiz biz 17 yıldır adalete hasret kaldık cahilin zülmü giderek artıyor son soz allah bu siteninde belasını versin milleti kandırmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz

O baştakiler imansız,inançsız olduğunu düşünüyorum sonra da ellerine kuran alır göz boyarlar.

Allah rızası için gelin 23 haziran da herşey çok güzel olacak diyelim,şu yobazlara ders verelim tam zamanı!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt