Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar burası siyasi pilatform degil lütfen propagandanizi siyasi forumlarda yapim ayrica engellilerin %90 malum sahsa oy verecegini nerden biliyorsunuz.

Bu kadar vurdum duymaz ve aynı şeyi tekrarlayan bi Bakan görmedim...#zehraselçukderhalistifaetsin..... Gerçekten engellilerin önünü kesiyor.

Samsunlu öyle 550 580 maaş Yok.almış olsanda başka bir yerden gelmedir. benim hesabıma bir zamanlar güzel bir para gelmişti 1992 yılında [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Msu2421
Söylediklerine sonuna kadar katiliyorum bu bakanin derhal görevden alinması gerek

Arkadaşlar bakan görmez burdan yazılanları face hesabına jnstigram hesabına yorum yapim ben yaptım mesela sizlerde yapın burdan kimse sesimizi duymaz

Twitter Facebook bakan adını ve istifaetsin yazın bakın sesimiz nasıl duyulacak

Arkadaşlar şimdi size soruyorum ayın 7 bayram bitiyor işinde maaş alan alacakmi o gun

Bn 7 alıyorum

2022 maaşı

Mrb arkadaşlar bayram öncesi engelli maaşını çeken varmı bizimki dün baktım yatmamış normalde her ayın 6 nda yatıyordu.

Bayramdan sonraya kaldi artik maaşlar 10 haziranda ödemeye yani haftaya pzts 1 hafta beklicez

Hükümlerin engelli politikası hiç iyi değil...hele bu bakanla hiç iyi değil ...10 milyon engelli vatandaşımız var...oraya sizi nasıl getirdiysek..Rabbim indirmesinide bilir...#zehrazümrütselçukderhalistifaetsin....

Maaşlar 10-15 haziran ...Bu bakanla bu da zor olabilir...MAKAM ARACLARININ MAZOTU BİTMİŞTİR....

Hükümete suç bağlamak niye bakanda iş yok bundan önceki bakan Fatma Betül Sayan yine bayram 1 ydi hatırlıyorum 29 unda ay gelmeden ödediler bakan engelliler için hiçbirşey yapmiyor

Hükümette suç bulmuyoruz biz bakan a diyoruz..Semra10
..gerçekten çok pasif bakan hanim

Vakıflar muhtaç aylığını da yatırmamışlar..

Maalesef yatırılmadı ve gerçekten sosyal bir devlete bu yakışmadı çünkü engelli insanlar bunu yapmak çok ayıp. Zaten 1 gün sonra başlayacak olan maaşı öne almamanın nasıl bir izahı olur bilmiyorum.

avrupada engelli maaşı uygulaması varmı acaba merak ettimde bilen varsa yazabilirmi acaba

Karar verdim Almanya ya
Gidecem 4 Bn euro maaş ikramiye falan filan

Arkadaşlar hem bakıcı hem engelliye yatan para yatmasını doğrunun anladım

İkisidemi yatmadı

İkiside yatmamış tabi şubeler çok yoğun olduğu için bazıları diyor öğleden sonra bakın. İhtimal Yok ama yinede takip edip söylerim

Sema10 nedemek hükümetin suçu yok bakan kendi kafasına göre yatirmiyor

#piredenyorganyakan

Kardeş benim bildiğim almanyada en son 1000 euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt