Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük bir muallak. Bayram ayın 4 ünde. Maaşlar 5 inde başlıyor. Kimi 3 ünde kimi 10 unda diyor. Acaba bayrama maaşımızı alıp da mı gireceğiz yoksa alamayıp ta mı? Bakalım büyük gün yarın. Hayırlısı ve uğurlusu olsun inşallah. Herkese iyi bayramlar.

inşaALLAH yatar ama ptt hesabı olanlar gece 2.5bucukta hesabına bakarsa anlaşılır yattıgı

Bu gece bakar sonucu yazarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnş herkes için hayırlısı olur. internet bankacılığı hesabından hem bakım hemde 2022ye bakacam. İnş hayırlı haberler olur

Tekprens

Burda herkez 2022 den bahsediyor siz evde bakım maaşından bahsediyon burası 2022 maaşı forumu siz diğer forumlarda konu açın milletin kafasını karıstırmayın

Bildirim geldikçe umutla bakıyorum evde bakım aylıgı da alıyoruz 2022 de bende bekliyorum ama öyle bişey olsa bakan cıkıp böbürlene böbürlene kendi cebinden veriyor edasında acıklama yapmaZmıydı arkadaslar yok işte bayramdan önce para mara yok artık bırakalım 10000 yorumda yapsanız hep aynı seyleri yazıp durmayın lütfen nokta

2022 herkes gününde alır hem biz onuda yazmışız zaten konu oydu

Herkes bu paradan başka geliri olmadığı için bu paraya beli bağlı olduğu için yediremiyor maaşların yatmamasını o yüzden herkes içinden geleni yazıyor ah umut oda olmasa bu engelli vatandaşlar hiç yaşayamaz ya ne diyim herşey GÖNLÜNÜZCE olsun Allah yardım etsin bizlere yoksa Tayip erdoğanmış Binali yıldırımmış devlet bahçeliymiş hepsi yalan

03.HAZİRAN P. Tesi saat 12:30 kadar ptt ve bankalar açık.
07.HAZiRAN cuma günü ptt ve bankalar bazı resmi kurumlar açık

hikmet7945

saat 12:01 de bakabilirsin eğer gözüküyorsa yatmıştır gözükmüyorsa yatmamıştır 02:30 a kadar beklemeye gerek yok biz ayın 9 unda alıyoruz ben ayın 8 i gecesi 12:01 gece baktığımda yatmış oluyordu.

beyto1616

2022 Maaslari Emekli sandigindan verilir. Engelli maas zamlari da memur maas zamlariyla beraber gider..
Evde bakim maasi sosyal yardimlasmaya baglidir..

Arkadaşlar Ankara ne zaman yatacak bilgisi olan varmı evde bakım yatmadı engelli de yatmadı

Noldu bu pazartesi yatacak garanti yatacak yeminle yatacak yok valilikte abim çalışıyor yok ptt ninem çalışıyor diip bizi dinsiz imansız akılsız diyenler nerdeler NERDELEEEEER yattımı al size kanıt yatmadı
o6htdj.jpg
[/IMG]

Bu saate kadar birşey yatmamış

65 yaşlılık yatmamış ayın 5 olan engelli maaşı a önce kontrol ettim yatmamış ne diyelim millet hala siyaset yapıyor benim 3200 gün normal sigortam var engelim 67 den 46 lara düştü 480 lira para alıyoruz milletin keyfi Yerinde akp chp mhp diye inliyor cebimizde 2 lira var ptt önünde bekliyoruz devlete koyar bu para çok para yardım parası diyor millet neyin yardımı 3200 gun sigortam var malul bile olamıyorum iş yok heryer suriyeli Pakistanlı dolu akp oy veren enayi de biziz bizzat verdik hak bize bu hak neyse kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz bela okumak yakışmaz bize ama ne diyim

Sabah 05:00 de hesabınıza tekrar bakın güncelleme bu saatte başlar

P. tesi yatmaz sa beyto16 ile şizofrenix ne dese haklı yatacak diyenler için😀

Şizofrenix ağır kaydı galiba askıya almışlar 😀

Sabah 05:00 de hesabınıza tekrar bakın güncelleme bu saatte başlar

P. tesi yatmaz sa beyto16 ile şizofrenix ne dese haklı yatacak diyenler için😀

yaw bilmediğiniz şeyi sallayıp durmayın ben her zaman gece 12 yi geçtikten sonra gidip çekiyordum atm den kim diyor güncelleme sabah 5 de olur diye insanları kandırıp durmayın boş yere ümitlendirmeyin

Bayram ikramiyelerini cuma günü sabah 05:00 yatırdılar yarın devlet memurları emekli maaşı alacak bir umut belki sizlerin maaşları yatar diye umuyorum. Bayram parasız olmaz ayrıca verdikleri üç kuruş maaşı güncellemeleri lazım engelliye sağlık için para lazım

Nahhhh verirler nahhh yatırırlar bir daha bu hükümet bizi dşünüyor diyenlere karşı savunma yapacam bugüne kadar gözüm kapalı destekledim bu ülke devlet için heeşeyimizi verdik devletimin beni bu kadar değersiz görmesi çok zoruma gitti yaaa

Arkadaşlar vallahi ne dicemi bilemiyom herkesin parasını ver Suriyelinin parasını ver bizlere taze bitti bundan sonra gerçekten AKP hükümetine oy yok herşey çok güzel olacak diyorum

Bu hükümetin değişmesi lazım zaten bizim için faydalı konular CHP teklif ediyo akp onaylamiyo red ediyo

Cemaatlerin Suriyelilerin gözünü doyursunlar bize sıra gelir adiler

Yok gardaş yok AKP ye artık oy yok oylar ne olursa olsun MHP ye CHP oy vermem

İnşallah akp kazanamaz akp kazanırsa cemaatlere Suriyelilere yedirir turkiyeyi

Bizamanlar fetoya yalakalık yaptıkları gibi

Akp hükümeti geldi herşey çoğaldı uyuşturucu hırsızlık çocuklara taciz insanların zihinlerini yediler bu hükümetin değişmesi lazım arkadas

Arkadaşlar bugin saat 02.15 ptt bank internet başladığından maas a baktim yatmamis demek ki bayramdan sonra alınıyor bayram dan once 3 haziranda odeme yoktur bayramdan once odeme bar diyenlere itibar etmeyiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt