Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
from.istanbul

Engelli maaşı sosyal yardım emekli sandigiyla ne alakası var emekli mi engelliler emekli sandığından maaş alacak

33862b903ae42544c33dff6cd0860079.jpg
normalde son çekilen ödeme tarihi bugün olduğuna göre bugün yatırılması lazım çünkü her ay 13 yazardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E devlette hala kayıt bulunamadı yazıyor herkesin guncellendimi acaba

#canengin sen aldın mı maaşını.benim e devlet kayıt bulunamadı diyor anlamadim bişey sayfa açılmıyor bile.

Hayır almadım e devlette de hala güncellenmedi kayıt bulunamadı yazıyor ondan bahsediyorum

Şehirlere göre değişiyor burda 2 gün önce güncellendi ve son ödeme günü 2 Haziran yazıyor ama yatıp yatmadığını bilmiyoruz.bugün pazar

Maaşlar 10 haziran da ödecenek

Kulaktan duyma degil buradaki bazi insanlar bilmeden gelişi guzel söyluyorlar ben bizzat aradim 144 memur bayramdan önce ödeme yok dedi

Evet şimdi buranın müdür yardımcısına sordum tanıdıktır.pazartesi hesaba bak yoksa bayramdan sonraya dedi.çünkü son ödeme 2 Haziran yazıyor diye sordum

benim e devlette hala ödeme hazır yazmıyor yani güncellenmedi başka güncellenmeyen varmı

Rebellious

benim neden güncellenmedi hayret ya durumuda devam ediyor yazıyor yani kesilmede söz konusu değil

Tekprens

Kardeş ben 5inde alıyorum sen daha ileri tarihte alıyorsan muhtemelen ondan güncellenmedi.

Yarın güncellenir ama önemli olan ödemesinin yapılması

Bide araya bayram tatili girdi herkes 10unda alacaktır

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yatar bayramda

Suskun çocuk

Bayramdan önce para bakımlar yatıcam yaziyo zaten e devlette.2 sı.bazilarinin 4 diye sıkıntı yapmayın inşallah 2022 lerde yatar

Arkadaş bu ne ya?Hem atanamiyoruz hem de paramiz erken yatmıyor!

Arkadaşlar panik yapmayın bir ara yine böyle bayrama denk gelmişti 2022 maaşları bende çok aramıştım o zaman 144'ü her aradığımda bayram sonrası demişlerdi ama bayramdan önce yatmıştı maaşlar hesaplara... Bir yarın olsun bakalım neler olacak inşallah ki umut ediyorum yarın verirler paralarımızı... 144'deki memurlarda tam olarak bilgi vermiyor o zaman çok aramıştım her defasında bayram sonrası dediler fakat bayramdan önce verdiler dediğim gibi hele bir yarını bekleyin derim ben... Olmadı boynumuz bükük olarak bayram sonrasını bekleriz yapacak bir şey yok...

Bayramdan önce yatsa açıklama yaparlardı benim tahminim bayramdan sonra bayramda parasız kaldık

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Emekli Sandığı emeklilerinin maaşları 1,2 ve 3 Haziran'da yatacak. Emekli Sandığı emeklilerinin aylıklarının her ayın 1'i ila 5'i arasında ödendiğini hatırlatan Bakan Selçuk, 4 ve 5 Haziran'a denk gelen aylık ödemelerinin 3 Haziran Pazartesi günü yapılacağını söyledi.

https://www.aksam.com.tr/ekonomi/em...slari-bayramdan-once-odenecek-mi/haber-977144

içininizden e bu ödemeler ssk veya bagkur ödemeleri diyen olacak açıklamayı yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ait oldugu için açıklamasında 4 ve 5 Haziran'a denk gelen aylık ödemelerinin 3 Haziran Pazartesi günü yapılacağını söyliyerek 2022 maaşına vurgu yaptıgını tahmin ediyorum, ki öyle olmassa bile çok büyük haksızlık olur bakım maaşı alanlar ödemelerini 15 den itibaren alıyorlar bizler onlardan 10 gün öncesinden alıyoruz böyle bir salaklık yapacaklarını sanmıyorum 3 de ödeme olmazsa bile PTT kartı olanlar gününde maaşlarını alacaklardır kimsenin endişesi olmasın sdvy gidenler cimere yazanlar 144 arayan arkadaslar emin olun sizler onlardan daha fazla bilgilisiniz onların bügüne kadar agzından olumlu bir cümle duymadım bu 3 aylık maaşı alırkende böyleydi bayram öncesinden aldıgımız maaşlarda da böyleydi bir çok örnegi var bu konuda

Pazartesi maaşlar hesaplarda olacak babalarının paras değilya

Erbakan hocanın aylıkları olmasaydı eminim kimse düşünmezdi engelileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt