Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadasım önce açılmış konulara bi bakarmısın yatmış gözüküyor evet güncellendi ama aynı gününde cekilcekmiş ceken yok daha sonra actıgım konuyu neden kaldırdılar diye kızma zaten acılmış bi konu var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
PTT Matik normal kartsa PTT cep şubesini indir play storeden uygulamaya girince yeni şifre al seçeneği var ona tıklayıp istediği bilgileri gir şifre belirle o şifreyle giriş yapabilirsin ama sosyal kartsa olmaz PTT Matik se olur
canengin
Hayır almasına gerek yok o oncedendi şimdi uygulamayı indirip şifre al/şifremi unuttum seçeneğinden şifre alınabilir tabi PTT Matik kartı varsa
Feristah Tereli
Sistemsel bir sorun vardır büyük ihtimalle zaman zaman herkeste böyle olabiliyor
adanalı pazartesi kurumlar öğleye kadar açık zannedersem bide maaşların neden yatmadığı meydana çıktı sgk kurumu seçim için harcamış ve ayrı yetten ikramiyelerde çıkınca bizimkide var işin içinde para akışı sgk kurumuna yüklenmiş parayı bitirmişler seçimde orda burda devletten ödenekte gelmemiş hali hazırda olan para bitmiş hayaller paris hayatlar somali bizede kaldı mokali devlet bitti ekonomi çöktü çökecek gelir yok nasıl bulacaklar çözümü satılmadık bişide kalmadı üretim zaten sıfır yerli tohum yasak israil tohumu serbest patates sogan zaten senegalden gelior dolanbaçlı olarak türk diktatörlerin oralarda arsaları var dolanbaçlı yoldan devlet bütçesine çökülüyor biz bunları anlatmak istedikçe birileri tehdit eder dinsiz der terörist der durur bize ALLAH TÜRK milletini korusun https://www.milligazete.com.tr/habe...lerini-ve-emekli-maaslarini-odeyecek-gucu-yok
Bilemiyorum kardeşim ben 1.5 yıldır kullanıyorum PTT den şifre de almadım herhangi bir imzada atmadım benim telefonuma msj geldi o zamanlar artık PTT mobil uygulamasına girerek yeni şifre alabilirsiniz diye bende kart bilgilerimi girerek şifre oluşturdum o gün bu gündür kullanıyorum
pazartesi hangi parayı yatıracaklar 10 milyar lira emekli ikramiyesinimi 20 milyarlık emekli maaşınımı 40-50 milyarlık çalışanın parasınımı pazartesi yatacak diye ne kadar kesin konuşuonuz zehra zümrüt hiç bi açıklama yapmamışken ???????????? pazartesi yatacak diye ümit vermeyin millete biz biliyoruz neler olup bittiğini
Milletle kafa bulmayn kardeşim ayıptır günahtır senin mesajını görüp adam ATM ye gidecek sonra üzülüp geri dönecek yapmayın böyle şeyler vebalı büyüktür
Beyto maaşlar yattı doğru söylüyor e devlet te gözüküyor lakin erken ödeme falan yok sadece hesaplar da normal de her ayın 20 sinde yatan para bu sefer 31 inde yattı çekimler sanırım bayram sonu engelliyi yaşlıyı düşünen yok bu memlekette emekli maaş + ikramiye 2022 maaşı alana neyse...
Okadar aynı şeyleri tekrarlandığınızı okuyorumki gına geldivyav arkadaşlar hatırlayın 2017 kurban bayramindan önce maaşlar yatmıştı neden yatmıştı peki seçim olacaktı ondan şimdi ise 4 yıl seçim yok çok dertmi Akp'ye emekli emekli aylığı zaten alıyor 1000 ikramiyesi kaymağı oluyor engelli'ye gelince piyon oy ver yeter seçimden seçime halì hatırı sorulur bakin burası çok önemli dikkatli okuyun( yaşlıların gelir krateri nasıl değişti evliyse kendinin ve eşinin gelirine bakılıyor bekarsa sadece kendi gelirine bakılıyor yani yaşlılık aylığı alan bir birey trilyonluk oğlu kızı akrabası olsada ve onların yanında barinsada ayligi kesilmiyor ) bu ne demek oluyor engelliler cokta umurumda değil diyor hükümet şimdi maaş yok
Kete böğrek dolma yemezseniz bayramda cünkü alışkanlik yapmış dert adamı öldürmek maaşlara zamda çok yüksek beklemeyin 770 tl 530 arası
Günaydın Arkadaşlar şubelere gitmeden form doldurup imza atmadan ve telefonunuza gelen mesajı yetkiliye okumadan internet bankacılığı şifresi alınamaz. internet üzeri şifre almak,önceden var olan bir hesabın şifresini tekrardan almaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu para Pazartesi yatacak diyen arkadaşlar, buyrun bekliyorum. O para Pazartesi yatacak diye üsteliyorsunuz ya bende Ayın 10'u itibariyle yatacak diyorum, Pazartesi görüşürüz.
Ben dün 144 de msj attm engelli aylikları bayaramdan önce mi alcaz diye beni aradilar bi sure sonra tekrar soyledim ayliklari bayram öncesi alcazmi tc felan istedi dedi 10 haziranda alacaksin dedi normal de 8nin de aliyodum 2 gun gec alacagim durum bu anlayacaginiz bayramdan òncesi vermiyorlar arkadaslara duyrurur
23 haziranda istanbulda yaşayan arkadaşlar oy kullanmayın onlar bizi düşünmüyorlar bizlerde onları düşünmeyelim bizi kimse düşünmüyo engelli evli çocuğu olan insanlarımız çok engelli çalışamayan insanlarımız çok devletimiz veremiyomuydu ikramiye ile maasi