Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet duygu bakıcı maaşları 1 inde başlar 2 sinde ödeme günü diyor. Umarım öyledir. Eğer bakım maaşı bu şekilde bayramdan önce yatarsa engelli maaşları kesin önceden yatar
Daha önce e.devlette bakim maasi kacinda yapılır yazıyordu peki arkadaşlar bakıcı maaşlarında devlete yansıyor ama 15 ini buluyor ödemeler yine erkenden gosteriyormuydu
mirhat birtane amerikalı gördünmü sıhınmacı bak gardaşım. haber izleme oku araştır. en pislik multeci bizde hemde milyonlarca. dün kafa kestiler.. ALLAH hım cahil inanan zihinlerinize hidayet versin sana cevvap vermek hata. tşkler..
bu lafın banamı kardeş madem çok sevion onlarla yaşa biz onlara bişi demioz onlara verilen değer bize verilmior vatanın evlatları aç aç sen kalmışın hala hükümet yalakalığı yapıon bide bize dinsiz imansız dion çok seviosan besle evinde arkadaşın dediği gibi bana yalakalık yapmayın dogrucu olun dogrucu ben her hükümeti eleştirdim kimseye yalakalık yapmam netimdir onun için sevilmem ama haksızlığa dayanamam kralı gelse onada atıfta bulunurum çokmu güzel davranış bu hükümetin yaptıkları aldılar artlarına üç beş peşmergeyi ülkeyi kaosa sürüklüorlar haberin yok iç savaş cıksa TÜRK evlatları kaçmaz anca suriyeliler ve yalakalar kaçar ben engelli halimle bu topraklarda doğdum bu topraklarda ölürüm
TÜRK ten başkası yalan artık benim için benim dinimide kimse sorgulayamaz ALLAH ( ccc) tan başka
Lütfen arkadaşlar maaş stresine girdik zaten birde şu Suriyelerin stresine girmeyelim,nasıl bir lanetlerse etrafta karşımıza cıktığı yetmezmiş gibi birde burada onların mevzusunu yapıyoruz boşverin kalp kırmaya değmez.maaş olayını takip edin ))
ptt memurları yarım günde onca kişinin hesabını kontrol etmez sosyal güvenlikten pazartesi sabahı ptt ye gelicekte hesaplara geçicek ümit bitti bitti hem paralarda eksik hani zam farkları 520 falan almamız lazım 480 yatmış görünürde valla canımıza doyduk iş verin dioz yok maaşımızı verin dioz yok ikramiye vericeklermiş bide verirler verirler cıkmaz ayın son bayramı surilere kurban parası yardımı vericekler bize değil
TÜRK MİLLETİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ÜVEY EVLADI OLDU ÜVEY EVLADI
Canengin bu maaşları sen mi odüyon arkadaş ne çok yatacak dedin bide gün veriyorsun bu kadar net konuşma lütfen milleti umitlendirme herkes yatsın istiyor ama bekleyip görelim ne olacak engelli maaslari yatmadı daha sen evde bakım yatacak diyorsun birde gün veriyorsun