Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vermeyi boş ver daha e devlet bile güncellenmedi biz ayliklar anca bayramdan sonra yatar yapcak bişi yok burdan ne yazarsak yazalim sadece sen ben okuruz gerisi boş yani yapcak bişi yok artik bayram sonrasi aliriz ayliklari

hadi diyelimki bayram öncesi ödeme yaptılar. bu gün cuma pazartesi yoğunlukla nasıl başa çıkıcaklar. ptt çalışanları. bence gününde yatıcak gibi görüküyor. peki kartı olmayan ne yapıcak. valla yazık günah bayramdır iki kuruş vericekler. sanarsınki ceplerinden veriyorlar. ağzından çıkıcak iki kelimeye bel bağlatıyorlar insanlara. bir söylem var millet vekillerine 20 bin tl ikramiye diye. doğruysa yazıklar olsun. sandıklar boşa kurulmuyor. oyumuzuda kullanmasını biliriz..

Dün 144'e bu konuyla alakalı mesaj attım ve bugün beni geri aradıklarında aylıkların bayram sonu itibariyle dağıtılacağını belirttiler. Yani ayın 10'undan itibaren maaşlar ödenmeye başlanacak. Kesin bilgi budur, haydi geçmiş olsun.

Ödemeniz hazırdır yazıyor. Güncelleme gelmiş.

Hayirlisi olsun herkeze peki bayramdan önce alabilirmiyiz bilgisi olan arkadaslar

Saat 09:15 pttmatikten baktım yatmamış. edevlette ödemeniz hazırdır yazıyor ama daha yatmamış.

Peki bayaram tatili 9 gun ödemeler ayin 5 de başlamicakmi yoksa bayaramdan sonrayami kalcak yani ayin 10 nunda mi ödemeler başlayacak

Evet demekki öne almadılar ama belli olmaz isteseler alabilirler daha zaman çok. Yalnız kartı olanlar tatil günleri alacaklar. Kartı olmayanlar maalesef ayın 10 unu bekleyecek. şimdiye kadar neden kart almamışlar anlayamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güncelleme oldu ne yapmalıyız?

Arkadaşlar e devlette güncelleme oldu Ödemeniz hazırdır diyor tarih yok sizde de aynımı ben ilk defa alacam maaşı

Çekebilirmiyim

Kartin varsa doğum gununun son rakamina göre alirsin kartin yoksa ayin 10nunda alirsin

Tarih yok ama ödemenin durumu ödemeniz hazırdır

Diyor

Suskun çocuk..Kartin varsa doğum gununun son rakamina göre alirsin kartin yoksa ayin 10nunda alirsin
Aynen öyle kartın alın kart hem kendinizi hem memurları yormayın ayrıca o kart ptt bankamatik kartıdır havale alabilir yollayabilir bütün faturaları ödeyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.pttmatik kart alın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar ptt deki arkadaşla görüştüm resmi olarak net bilgim yok ama müdürlüğe yazı geldi. bu gece 12 den sonra hesaplara ödemeler güncellencek dedi. yinede kimseyi yanıtmamak adına bana söylenen bu. ben 5 inde alıyorum 4 gün geriden başlıyacak ödemeler galiba..

Errain..ben her ayın 9u alıyorum ve her ayın 27 sinde e devlette ödemeniz hazırdır yazıyor

Tamam bak bunu ögrenmek istedim bu kadar basit gidecem şimdi pttye çekersem yazacam

ben hesaba baktim yok arkadaslar bence pazartesi yada bayramda alirin bende pttmatik kartim var ve internetten bakiyorum

Yakınında ptt şubesi okan varmi gidebilirse belki yazı gelmiştir onlar bilir bi sorun
fkrtce ben ptt aradim gününde dediler tam net ogrenirmisiniz yada yakınında ptt olan varsa ogrenebilirmi yazı geldi dediniz kesin mi acaba

Erken çekme olmayacaksa yatmasaydı keşke 4 ü bayram bayramdan sonra çekiceksem daha neden güncellendi

Bennbirkac ptt şubesi aradim yok bayramdan sonra dediler

Sema10 gece 12 den sonra güncellencek dediler valla herkez birşey diyor kafalar karıştı..

Alla halla. İlk kez bayrama denk geldiği halde verilmediğini görüyorum 13 senedir alıyorum bu aylığı.

E devlette para gözüküyor. Simdi vakfı aradım bayramdan sonra cekilebilecegini söyledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt