Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ptt'ye gittim maaşlar yatmamış. ptt çalışanı ayın 10'undan önce alamazsın dedi.

Kardeşim ptt de çalışıyor... maaşlar şimdiye kadar yatmamış ve bayramdan sonraya kaldı dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayramın ilk günü gece 12.35 te ilk ödeme günüdür. Yani nerdeyse Bayram günü gece çekebilirler ve bu ödemeyi bayramdan 1 gün öncesine almadılar.

Senin kartın yoksa evet alamazsın. Kartın varsa gününde alırsın

Arkadaşlar ezberden konuşmayalım maaşlar bayramdan önce verilecek...

Bir babayiğit gidip atm den baksın ve mümkünse burayada yazsın

Biz burada kime ihtimant edeceğiz biri diyor bayramdan önce digeri ise bayramdan sonra 🤔

Bayramdan önce yatacak. Bakan açıklama yaptı daha nasıl kime güveneceğiz. Atm ye yakın biri gidip baksa ve buraya yazsa iyi olur.

Ya bugün yatar yada pazartesi.

Benim Kardeşim şuan ptt gişe memuru ve az önce yazdım sordum kesin bilgidir. Yatırılmamış ve bayramdan sonraya kalır dedi. işkurdan gelen ödemeler bugün geldi dedi. Zaten İŞKUR ve emekli maaşları bayramdan önce yatırılacak diye karar verilmişti. Ama daha zaman var benim kanaatime göre yatırılır. akşama kadar birşeyler olursa bilgi alırım burdan yazarım. Ayrıca atm ye gitmeye gerek Yok. Ptt internet bankacılığı var ordan hemen bakıyoruz bakiyeye

böle sorumsuz vurdum duymaz bi bakan gelmedi sosyal güvenliğe devlet devlet değil akraba hanedanlığı ankarada yüzlerce kişi çalışmadan para alıyormus istanbulda kaç kişi kimbilir yok emine erdoğanın arkadaşı yok damadın arkadaşı resmen krallık sistemi yönetior verdikleri üç kuruş geriyede fitil fitil alıorlar kızdığımız fatma şahin bile bayramdan on gün önce veriordu düştük iki üniversite bitiren burnu büyük bi bakana vurdum duymaz sorumsuz tok açın halinden ne anlar maaşlar gözüküor ama verilceğini hiç sanmıyorum halen açıklama yapmıor suriyeliler aylıklarını çekip memleket ziyaretine gitti biz arabistandanmı geldik öncelik bu VATANIN evlatlarına olmalı siz böyle yönettikçe yavaş yavaş batacaksınız Haberin olsun akepe

Bundan sonra engelli arkadaşlarima sesleniyorum oy verirken bu yapilanları düşünüpte oy versinler

Arkadaşlar şunuda söyliyeyim eğer erken yatırırsa kesinlikle aile ve sosyal politikalar bakanı açıklama yapacaktır.
Atm ye gitmeyin size anlık bilgi veririm işte saat 1 itibariyle bakiye

Televizyondan yapmıştı yaa televizyonun neyini sana link olarak atayım.

Bakan duyuru yapsa internette çıkar yok oyle birşey bayramdan sonra

Yatırılmamış

şimdi baktım e devlete maaşlar yatırılmış

miraç111
evet benimkide yatmış

ad1l2
peki kartı olanlar bugün çekemezmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt