Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkdaslar 144 u aradm maaslar ayin 10ndan itibaren odenmeye baslanacakms

Hadi hayırlisı diyelim beklemekten başka caremiz yok allahtan ek iş yapiyoruz işimiz zor olurdu bayrama parasiz gircektik🤔

Şunu hiçbir zaman unutmayın ki bizim ülkemizde engelliler hiçbir şekilde değer görmez, sadece hor görülür. Bu engelliler bayramda ne yer ne içer, nasıl evine bir şeyler alır veyahut hangi parayla? Ama yok, engellileri fırlatalım bir kenara tabii n'olacak. Hiç olmazsa Yılda 2 kez 50-60 lira zam yaparız bu garibanlarda sevinir öyle avuturlar kendilerini, hadi hayırlısı olsun maaşlar ayın 10'undan itibaren yatmaya başlıyormuş, oda tek günde hepsi yatar mı asla zannetmiyorum. Muhtemelen hafta içi günlere dağılmış şekilde herkes alacaklar.

Bayramda millete para vermiyorlar ondan sonra gelip milletten oy istiyorlar bidaha size oy atarsam elim kırılsın bizi perişan ettiniz Allah sizi bildiği gibi edsin.

E-devlette şimdiye kadar yatırılmamışsa büyük ihtimal Bayram öncesi yatırılacaktır .bekleyin daha zaman var ve emin olun hükümet ve ilgili bakanlıkta durumu biliyor ama para yoksa yapacak birşey yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet aynen öyle

krizi yaratan kim akp değilmi?

sende iyi dalga geç

haklısın valla

hangi 10 ozaman tatil bitince

Maaşlar yalan oldu kendinizi kandırıp durmayın yarın son yarın bi açıklama olmazsa maaşlar 10 bundan sonra yatar geçmiş olsun

Bu hükümet başındakilerin Allaha inancı varmı?
Bence yok!?

yarin artik kader gunu guncelledi guncelledi yoksa gittik valla

Olmasada kartı olanlar günlerinde alır zaten bayramın ikinci günü başlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bazı arkadaşlar ekonomist gibi davranıyor,yok ekonomiydi,yok dolardı yok iktidardı vs vs,,verilen her sosyal yardım her emekli maaşları yıllık bütce görüşmesinde her bakanlığa aktarılıyor zaten.senin maaşın yatsın yatmasın onlar önceden ayarlanıp bakanlığa iletiliyor..ekonomiyle ilgili sorunun olmaz senin olağan üstü bir durum olmadıkca..

engelli maaşları bayramdan önce mutlaka ödenir ödenecektir.ayın 10-11 i falan fıstık olmaz bu olacak olursada aradaki farkı öderler.

Yıldırım1 o bütçe işleri öyle olmuyor kardeşim o ayrılan bütçe tahmini bu kadar olur diye meclise verilen rakam devlette o bütçelerle nakit verilecek para bütçe ayrıldığı anda bulunmaz maliye parayı topladikca hazineye hazinede ilgili bakanlıklara o anki ihtiyac dahilinde gönderir parayı devletin bu yılki bütçesi aşağı yukarı 900 katrilyon civarı bu para şu an devletin elinde mi sanıyorsun sen vergileri topladikca alacağı para bu çoğu zamanda bu bütçe yetmez başka yerlerden devletlerden borç alınır ve bütçe açığı ortaya çıkar bütçe açığı dedikleride budur zaten öyle şak diye 900 katrilyonu hemen ilgili bakanlıklara veremezsin sen bir yıl boyunca pazarda su kadar harcarim deyip kenara mi koyuyorsun o parayı eline para geçtikçe ihtiyaçlarını görüyorsun devlette bu şekilde işler bazen elinde yeterli nakit bulunmaz tıpkı biz insanların yaşadığı maddi sıkıntılar gibi devletlerde sıkıntı yaşar ayrıca ayin 10 unda yattığı zaman maaşlar sana fark filan odemezler aldığın maaş zaten peşin veriliyor

pekii pekii ekonomist arkadaşlar,ben yorum yapmadım sayın )) siz daha iyi bilirsiniz...

beyto1616

Kardeşim ekonomi tıkırındamı sayfasına gelsene maşşalah yorumların beynin süper hoşuma gidiyor yazıların gel biraz ekonomi tıkırındamı sayfasına bize ders ver👍

Bizim kimseye ders verme gibi bir durumumuz yok haddimize değil benim kardeşim Ankara'da hazine ve maliye bakanlığında çalışıyor onun sayesinde bizde bi şeyler öğrendik yıllarca ekonomi ve iktisadi bilimler okuyan biriyle yaşarsınız az çok bazı şeyleri duyar ogrenirsiniz, bunları ben uydurup da yazmadım buraya cümleten hayırlı sahurlar...

yıldırım1

Bayramdan önce mutlaka ödenir demişsiniz ama hiç sanmıyorum. Ödenecek olsa şimdiye kadar paralar hesaplara yatmış olurdu. Bayrama şurda 3 gün kaldı zaten bunun 2 günü cumartesi pazara denk geliyor. Pazartesi günüde şak diye herkesin maaşlarını ödeyecek halleri yok hem aşırı kuyruk oluşur hemde devletin böyle birşey yapacağını sanmıyorum. Sanki maaşları siz ödeyecekmişsiniz gibi kesin yatar diyorsunuz. Biraz mantıklı konuşun...

Şahlanacaz Nurlu ufuklar bizleri bekliyor istanbuluda bize verin uçuralım

Yav o degil e devlet bile guncellenmedi normalde her ayin 25 i guncellenirdi maaslaridami kestiler bunlar naptilar 😁😁

Şimdi öyleydi böyleydi diyoruz ama her kesimin parası yatıyor bize gelince para yok geçen bayramda öyle oldu herkese var bize yok bunlar vallahi engelli olanları sevmiyorlar ondan sonra çıkıp engellilere söyle yaptık böyle yaptık sanki ceplerinden veriyorlar bu kadar Suriyeli ye para harcarsaniz böyle para bulamayıp engelliye aylık veremezsiniz bayramda millet rezil rusfa oldu siz bu engellilerin ahini alırsanız iflah olmazsiniz gidin siz Suriyeli kardeslerinize para aktarin oyuda onlardan alın bizden oy beklemeyin bizi saymayanlari bizde saymayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt