Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke yazdıklarımın yanlış olduğunu gösteren bişe olsa ama doğru bu bu ülkeye sığınan onca Suriyeli kayıtsız şartsız her yardımı alıyor hem de nerdeyse bir emekli parası kadar yanlış anlamayon gözümüz yok alsınlar darda olan kardeşlerimize yardım edelim edelimde diğer yandan kendimizi geçindiremezken nasıl yardım edelim bayramda hepsi tatilini ülkesinde geçirmeye gidiyor biz kendi ülkemizde bırak bir yere gitmeyi bayramda yiyecek paramız olacak mı acaba diye burada bir birimizi yiyoruz devletimiz yardım ederken Müşküle içindeki müşkül durumda olanları unuttu kendini halkını unuttu ne yiyor ne içiyor diye

Hadi hayırlısı olsun teklifin görüşülmesinin kabulü bile yasalaşması anlamına gelir çünkü hiçkimse buna Yok diyemez ama önemli olan bu ekonomik krizde hükümetin evet demesi. Çünkü gerçekten büyük bir kriz var ve para Yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün ilçeme bağlı SYDV'nin Vakıf Müdürü ile yaptığım görüşme neticesinde aylıkların bayram öncesi yatıp yatmaması hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadıklarını fakat zaten Cuma günü son gün olacağından açıklamanın çoktan gelmesi gerektiğini, açıklamanın hâlâ gelmediği için onların bu durumu "aylıkların bayramdan önce yatmayacagı" olarak yorumladıklarını söyledi. Yani kısacası aylıklar bayramdan sonraya kalabilir, ikramiye söz konusu bile olamaz zaten şu şartlar altında.

Engelli maaslari bayramdan önce yatmaz artık beklemeyin kendinizi ona göre hazırlayın, bu güne kadar bi açıklama olmadıysa olay bitmiştir

sons sanslardayiz hadi yat peki bayramda yatmazmi karti olana gecermi

Arkadaşlar aile ve sosyal politikalar bakani zehra zumrut selçuk un instigram hesabındaki son paylaşımının altına maaşların erken yatması için yazalım sonuç elde edebiliriz belki

Helal olsun lan şu CHP milletvekiline bunu AKP yapacağına CHP yapıyor ya daha ne diyim acaba meclisten geçer mi

gecmez diye dusunuyorum chp soylese akp kabul etmez akp soylese chp kabul etmiyor biz neyiz mi durumumuz belli ne is veriyorlar ne de yardimci oluyorlar bakalim hayirlisi diyorum insaALLAH erken yatarda herkea ihtiyacini giderir

Gündemi hepiniz gibi Bende takip ediyorum fakat ne engellilere ikramiye var nede erken maaş tabi onların tuzu kuru bizimi düşünülenler bu sayfaya onlardan biri baksa zaten anlarlardı halimizden

Zehra kumru selçuk jnstigram hesabına son paylaşımına engelli maaşlarının bayram öncesi yatması için yazalım herkes yazarsa biseler olabilir burdan kimse görmez

Çok yakında yatar muasır medeniyete geldik avrupa bile bizi kıskanmış aleyhimize rapor yaxzmış her konuda geriye gidiyormuşuz yaw şahlanıyoruz öylemi

Sakallı

Diğer partiler, engellilerin şartlarının iyileştirilmesi için kaç tane kanun teklifi vermiş meclise hepsi bekletiliyor gündeme bile alınmıyor. Ak partinin çıtı çıkmıyor, o yüzden onaylayacaklarını sanmıyorum...

Ben yazdım siz bizi adam yerine koymiyorsuniz diye bir açıklama dahi yapıyorsunuz dedim tabi okursa

Bir daki seçimde milletvekili olup sadece mecliste engelli önergeleri mi sussam başka çare yok :)

Arkadaşlar beni ilgilemez belki ama.
Siz neden TRT haber"GÜNSONU" bültenine mesaj yazmıyorsunuz?
Gece bültenleri var izleyenlerden gelen mesajlarıda okuyorlar.oraya yazın dökün içinizi...

İyi sayfaları veemişsin kardeşim baktım herkes neler yazmış ama yazılan msjları okuyan kim ya hiç umursuyormuş gibi gözükmüyor bırak kardeşim artık kendi ceplerini doldurmaktan bize sıra gelmiyor gelmiyecek ne yaparsak yapalım bize üstü kapalı fakirsen haddini bil bir köşede öl deniliyor

Bu saatten sonra Twitter Instagram farketmez arkadaşlar, bu iş bitmiştir. Engelliye bayramdan önce maaş söz konusu dahi olamaz bu saatten sonra, herkese geçmiş olsun.

Son düzenleme:
ya kalem abla bu kadar insan konuşuyor görmüyormusunuz insan bir şey söyler aydınlatır bizi valla biz engelliler sizden daha bilgileyiz sizin bize yardım edeceğiniz yerde biz araştırıp size yardım ediyoruz kusura bakmayın yazdıklarım için özür dilerim lütfen sizden rica ediyorum allah rızası için bizi aydınlatın bu kadar engelli sizin yazacağınız 2 kelimeye bakıyor lütfen ağırlığınızı koyun ve sitenin hakkını verin teşekkürler allah yardımcınız olsun allaha emanet ol buunu iyi bilin ki bizim sizden başka kimsemiz yok siz bizim bi ne vi dert ortağımız sınız benden bu kadar yardımlarınızı 4 gözle bekliyoruz

Kalem abla ne yapsın kardeş onun elinde bir şey gelmiyor gelse zaten hemen anında olurdu

Devlet batik kardeşim ekonomi bitik borçla borç çeviren bi ulkeyiz biz, emekli ikramiyeleri bile son güne bırakıldı odenmeme tehlikesi var diyorlar spk dan BES sisteminde biriken paraları aktaracaklarmis çare olarak para yok hazine de bütün maaşlar üst üste geldiği için ödemekte zorlanıyorlar o yüzden engelli ye maaş filan verilmez bu parasız ortamda verilecek olsa zaten söylenirdi kaç gündür bayramda kendi başınızın çaresine bakın artık bi daha oy verirken de bu gunleri hatırlayıp ona göre oy verin, yinede inşallah bir umutta olsa ödenir de kimse bayramda mağdur olmaz diyelim hayırlı sabahlar..

bu gün belli olur arkadaşlar. ödemeler 5 inde başlıyor. 4 ünde bayramın 1. günü tutupda bayramda ödemeler yatarsa. kartı olan çekerse olmayan da bakarsa. kusura bakmayın ben böyle yönetim anlayışının taaaaaaa anlayın işte.

2022 maaşı

Slm klem abla bir acıklama yaparsan svnirim bayram öncesi 2022 maaşları yatarmı ay 30 oldu halen yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt