Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyto1616

Engelliye bayram ikramiyesi teklifi meclise sunuldu. Başkan RTE p. tesi imzalasa salı günü resmi gazetede yayınlasa 31 MAYIS günü ikramiyeler cebinizde 😀 engelliye yılda iki defa 1000tl vermiş çok mu?

Helsinki

Böyle bir şeyin olmayacağına eminim, izleyin ve görün. Engelliye hiçbir zaman bayramlarda ikramiye verilmez, en azından benim düşüncem bu yönde maalesef.

ALBiNOGER

Neden yahu uzun adam, Dünya lideri başkanımız var.😁 Baş komutan 😀 imzalasa engellilerde bayram ikramiyesi alır.
Yürütme ve yasama RTE, nin elinde bir imzaya bakar.

Son düzenleme:
Belki bir sürpriz yaparlar seçim var diye meclise yasa teklifi 1hafta önce verildi ama kabul edileceğini sanmıyorum

Zaten chp vekili vermiş kanun teklifini bu yüzden meclise gelme ihtimali sıfıra yakın CHP nin engelliler için verdiği onlarca yasa teklifi var ve hepsi aylardır yıllardır komisyonda bekletiliyor akp vermek isterse zaten kendisi verir teklifi emekli de olduğu gibi ak parti kendi vekilleri dışında başka vekillerin verdiği teklifleri meclise getirmiyor o yüzden dediğim gibi engelliye ikramiye hayalden öteye gidemez

Beyler bayanlar biz mAaslar once drrdindeyiz siz ikramiye bjr omur prim borc sigorta parasimi yatirdiniz da ikramiye bekliyorsunuz bu arada maaslar halen guncellenmedi neden ????

[QUOTE=Helsinki hayal kurmayın kendi kendinize insanları kandirmayin

Biz bakalim maaşları kurtarmaya ikramiye hayeli kurmaya gerek yok öyle bişi de yok zaten emekliler hak etmiş kazanmiş ona lafimiz yok buradaki bazi arkadaşlar bilip bilmeden yazip ciziyorlar gerek yok böyle şeylere dedigim gibi biz bakalim maaşlari almaya erken yatar yatmaz onu kimse bilmiyo o yuzden bekleyelim

beyto1616

RTE verecek olsa geçen bayram engelliye bayram ikramiyesi verirdi. Bu hükümet vermeyi değil almayı seviyor.

CHP teklif veriyor bunlarda istemeye istemeye mecbur kalıyor sırf oy kaybetmemek için ama asla verme taraftarı değiller

Bayram öncesi maaşları unutun kardeşim daha yeni a haber dinledim engelliler hariç herkesin maaşları erken yatıyor engelli maaşları hiç dile bike alınmadı boşuna brklemeyin

a haberde haziranın 3 de bazı ödemeler yatacakmış tam emin degilim ama fikrimce haziranda ptt acık olur öglene kadar yada ögleden sonra

Hayırlısı ama şu var hic bu kadar gecikmezdi maaşlar güncellerirdi bu zamana kadar ayın 26 si halen bişi yok

hikmet7945

3 haziranda öğlene kadar açık olur ama yığılma çok olur 27 mayısta ödeme yapmaya başlasalar vatandaş son güne kalmasa daha iyi olurdu.

yatmaz bence herkez gununde alir bakim maas lari da yatmayacak gibi gorunuyor

Bugünde işsizlik ve ek ödemeler Bayram gününe denk geldiği için önceden ödeme yapılacak diye açıklama oldu. Ama hergün birini açıklıyorlar o yüzden engellilerin maaşınıda birkaç gün içinde açıklarlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emekli ikramiyeler vs Maaşlarda sıkışma oldu
Hergün biri açıklanıyor maaşlar ödenir
Son güne kalır ama ödenir 30,31 veya 3'ünde ödenir muhtemelen

Ben Hayatımda ilk defa bu kadar pasif bakan görüyorum...#fatma bakanımızı istiyoruz..

arkadaşlar kesinlikle yatar. Sabredin Bayrama denk geliyor nasıl yatmasın. Seçin arefesindeyiz o yüzden böylesi müjdeli haberleri toptan 1 günde vereceklerine hergün 1 müjde veriliyor[emoji16]

Yaw sanki kişi başı 20 bin tl verecekler ama heycan yaptınız zaten maaşı çektiğiniz gün bitecek o parası bu parası şu parası erikti bademdi atm nin önüne çadır kurak çadırın içinde uyuyak

maaaslar

arkadaslar ben yeni almaya basladimda maasi bayramdan önce yatiyormu bu bayram zamanina denk geldimi ?

hala haber yok mu ya e devlet guncellenmedi herkesin maasi once verilecek bize gelince sacma saniyorlar herhalde bize ikramiye verseler cok gorurler herhalde ben bu millet vekilleri anlamiyorum onlar aliyorlar 10 binden yetismiyor fazla biz aliyiruz 480

Eğer normal gününde alınmış olsaydı şimdiye kadar yansımıştı. Ama Erken yatırılacak sabredin şu 4 günde belli olacak zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt