Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ödenir tatile dekkeliyor cünkü abla demişti başka şansları yok

Emekli ikramiyesinden bahsetmiyorlar canengin engelliler için ikramiyeden bahsediliyor yanlış bilgi verip arkadaşları ümitlendirmeyin lütfen

arkadaslar ikramiye felan yok sadece meclisde tasarı sunuldu iyi parti tarafından, siz nerde gördünüz ak parti dısında herhangi bir partinin tasarı sunupta ewt oyu alındıgını, bunu cumhuru reisimiz topal ördek benzetmesi yaparkende görterdi, asıl konumuz bayramdan önce ödeme olacakmı olmıyacakmı orasıda muamma 22 si oldu hala bir acıklama yok 2 gün önce cimere yazdım ordanda bir açıklama yok şaka gibi deil mi :rolleyes::rolleyes:

Kalem abla.ben oğlumdan 2022 maası ve engelli maası alıyorum emekli değilim bayram ikramiyesi bizde alıcakmıyız acaba.

2022 ikramiye konusunda net bi acıklama yok mecliste halen görüşülen şeyler var tek teselliğimiz istanbul seçimi var diye belki vicdanları el verirse onaylarlar diğer ikramiyeler 27,31 mayıs arasında bizim maaşlarında net bi açıklama daha gelmedi ama yatar diye ümit ediyorum bu gün yarın haberin gelmesi lazım cumaya kadar bekler ümidi keserim
ikramiye alanları bu haber listelemiş >>>> Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

İkramiyeler ödenecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Engellilere ikramiye Yok.sadece emeklilere

Bayramda ikramiye alan emekli engelliler var. İlk mesajlarda onlar sormuştu ikramiye ödenecekmi diye. Ben onlara cevap verdim. Salak değilim
Hem ayrıca engellilere ikramiye ödenmesi için yasa hazırlanması Meclis'ten geçmesi ve cumhurbaşkanın imzasından sonra resmî gazetede yayınlanır sonra para varsa ödenir. Öyle şıp diye ikramiye olmaz.

Başlık 2022 maaslari bayramdan once odenirmi icerde konusulan konu ikramiye harclik arkadaslarin konulari saptirmayalim her konunun başliği mevcut asıl konuya dönersek tahminim su maaslar erken odenmez eger odenecek olsaydi cokta aciklama gelmisti ayin 23 u olmus 2 gun sonda zaten e devlette mayis ayi maaslari guncellecek imkansiz yani yatmasi

Arkadaşlar ben izmir büyük sehirbelediyesinden bayram harçlığı aliyorum

geçen aylarda 20 si 22 sinde günceleme yapan sosyal yardım şimdi 23 ü olmus hala güncellemior aylığı demekki vermicek gidin harçlığa başvurun dior 100-150 lira için çile çekin diyor resmen yardımlaşma bize köpek çekior böle vicdansızların elinde sürünüyoruz adam olsalarda herkeze harçlığı kapısına kadar getirseler ya engelliye neden işkence cekiliyor daha önceleri 10-15 gün önceleri bayramdan önce maaşlar verilirken birden kıstılar artık vermeyi bu resmen bize işkence ADALET partisiymiş nerde adalet nerde vicdan ahlak şeref nerde İNSANLIK nerde eşitlik hak getire GÜN olur 150 liraya muhtaç kalırsınız inş baştakiler

verilirrr veriliirrrr umutsuzluğa kapılmayın olumsuz düşünmeyin,bayrama denk gelen ödemeler bayramdan önce verilir.en geç 3 haziranda yatar hepsi.

Nurlu Ufuklar Bizleri Bekliyor Arkadaşlar Biraz daha sabır Edin Yakın Zaman Ekonomi Çok Güzel Olacak

Göktepeli63
Bakın burası çok önemli, Ekonomi güzel olacak :DDD Nasıl güzel olacak, bunlar ülkenin içine ettiler. Beni başbakan yapın herşey güzel olacak dedi yaptık, beni cumhurbaşkanı yapın, herşey güzel olacak dedi yaptık, beni Devlet Başkanı yapın, bakın nasıl herşeyi düzeltecem göreceksiniz dedi, onuda yaptık. Herşeyi düzeltecek yerde gitgide batırıyorlar. Bunlara oy verdikçe şımardılar. Şimdi kibirli kibirli halka tepeden bakıyorlar, bütün akrabalarını yalakalarını makam koltuklarını oturtuyorlar. İktidara gelmeden önce giyecek ceketi olmayanların şimdi yatları,katları,villaları,son model süper lüx araçları var. Resmen kene gibi milletin kanını emiyorlar...

ekonomi şahlanıyormuş bu ülkede şahlanan herşey bize girior aman şahlanmasın dursun durduğu yerde ekmek bi bucuk olmuş şahlanırsa 3-5 falan olur dursun ekonomi aheste gitsin

Bir şey oldu ama bilmiyoruz ne oldu ama şurası kesin gerçekten bir şeyler oldu çalışıyoruz

sawas yok kardeşim ikramiye filan engelliye ikramiye vermezler mecliste sadece bi m.vekili konuşurken teklif etmiş kim tinlar Yalova kaymakamını Suriyelilere yedirmekten para kalmadı devlette bitti artık ekonomi pert olmuş zaten belki 2022 leri bile veremezler bayrama kadar emekli ikramiyelerini nasıl ödeyecekler Kara kara düşünüyorlar sen engelliye ikramiye diyorsun engelliye ayda 480 TL yi hak gören devlet büyükleri çıkartıp her bayram sana 1000 TL verirmi, onlar için varsa yoksa emekli memur Suriyeli gerisi önemli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt