Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e devlet e maaşlar yansımış arkadaşlar.. artı bayram 4 ü ne denk geliyor bayram tatilide 9 gün olduğuna göre tahminimce ayın 2 veya 3 ünde 2022 maaş ödemeleri başlar..
bu arada bağlı bulunduğunuz sosyal yardımlaşmalara belediye sosyal hizmetlerine bayram harçlığı baş vurusunu yapın..
hikmet7945 haziran maaş ı mayıs da verilmez bayram 4 haziranda. 9 gün tatil yani haziranın 2 si pazara denk geliyor daha erkende olabilir belki ve 3 ü gibi ödenir. artı evet bayram harçlığı veriyorlar ama mayısın yani bayram haftasını bekleme.. mayıs maaş ını aldıkdan sonra git baş vur. uygun görünürse e devlet den görükür halkbanka sından gider çekersin harçlığını..
Bursaspor bağlı bulunduğun sosyal yardımlaşmaya git bayram harçlığı talebinde bulunmak istiyorum de. şöylede olabilir cimerden yazın isteğinizi otamatikman sosyal yardımlaşmaya iletilir talebiniz cevap da yazarlar. cimer başvurusundan takipde edebilirsiniz arkadaşlar..
Arkadaşlar merhaba bazı sorularım olacak lütfen cevaplayın
Nöro Behçet hastasıyım sağ taraf felc artı sağ gözde görmüyor
%46 raporum var yeni çıkarttım vakıfa dün başvurdum e devletten gözüküyor soracaklarım sırasıyla
1 evliyim bir çocuğum var gelirim yok kiradayım ne kadar 2022 maaşı alırım net olarak
2 başka hangi yardımlar alırım teşekkürler