Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet herhalde geçiçi bir sorun var sabahtan öğlene kadar bir sıkıntısı yoktu

30 ve 31 mayısta haziran ayı maaşları ödenebilirmiş. Çalışmalar varmış. Twitter da okudum.

Bulamadım ki yeniden o sayfayı. Bulursam hemen kopyalayacağım.

Haziran maaslarimi erken odenecek

Son düzenleme:
e devlet e maaşlar yansımış arkadaşlar.. artı bayram 4 ü ne denk geliyor bayram tatilide 9 gün olduğuna göre tahminimce ayın 2 veya 3 ünde 2022 maaş ödemeleri başlar..

bu arada bağlı bulunduğunuz sosyal yardımlaşmalara belediye sosyal hizmetlerine bayram harçlığı baş vurusunu yapın..

Mayısınmı haziraninmi 3 de verilecek erken arkadaslar???

haziranın parasını mayısta verilcek deniyor resmi bişey yok ama mayısa girelim belli olur bakalım inş

hikmet7945 haziran maaş ı mayıs da verilmez bayram 4 haziranda. 9 gün tatil yani haziranın 2 si pazara denk geliyor daha erkende olabilir belki ve 3 ü gibi ödenir. artı evet bayram harçlığı veriyorlar ama mayısın yani bayram haftasını bekleme.. mayıs maaş ını aldıkdan sonra git baş vur. uygun görünürse e devlet den görükür halkbanka sından gider çekersin harçlığını..

Harcligi istedgmz sosyal yardmlasmadan alabilirmiyiz pki mesela ankaradayim suan dktra geldm baswrsam alabilirmym

Yk wallla bulamadk desene hyal oldu umutlarmz ☺ bu arada bin lira olck maaslar oyle bi soylenti wardi noldu

Aylıklar gününde yatar kimse kimseyi yanıltmasın

mustafa şahinn

İkramiye dediğiniz nedir ? 2022 maaşının dışında bayram ikramiyesi mi alacağız emekliler gibi ?

Abi şimdi mayıs 8 de maaşı çekince ardından sydv te gidip bayram harçlığı için başvuru yapa bilirmiyim ne diyip başvurcam

Bursaspor bağlı bulunduğun sosyal yardımlaşmaya git bayram harçlığı talebinde bulunmak istiyorum de. şöylede olabilir cimerden yazın isteğinizi otamatikman sosyal yardımlaşmaya iletilir talebiniz cevap da yazarlar. cimer başvurusundan takipde edebilirsiniz arkadaşlar..

150 tl oda verirlerse 2022 maası aldığımızdan vermiyorlar cok denedim ben alamadım

Arkadaşlar merhaba bazı sorularım olacak lütfen cevaplayın
Nöro Behçet hastasıyım sağ taraf felc artı sağ gözde görmüyor
%46 raporum var yeni çıkarttım vakıfa dün başvurdum e devletten gözüküyor soracaklarım sırasıyla
1 evliyim bir çocuğum var gelirim yok kiradayım ne kadar 2022 maaşı alırım net olarak
2 başka hangi yardımlar alırım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt