Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güncelleme nomalde 26 27 de yapılıo eken ödeme olursa tahminim 23 24 de yapılır ama maaşın bayramdan önce yatacagını hiç umut etmiyorum geçen bayram 16 sındaydı okadar cimere yazmamıza ragmen erkenden yatmadı sonrasına kaldı, daha önce hiç yatmadımı yattı yanlıs hatırlamıyorsam 1 veya 2 defa bayramdan önce ödendigi oldu devletin sagı solu belli olmuo açıklama gelmeden kimse kesin birsey diyemiyor
Linke tıkladım haberi göremedim zaten vermezler verirse zaten akp bangır bangır bağırır her yerde duyulur ama hiç sanmıyorum bizim normal maaşı versinler bayramdan önce o bize yeter
Evet internette bir kaç sitede haberi var bugün iyi parti milletvekili İsmail Koncuk sunmuş teklifi ama iyi parti sunduğu için akp kabul etmez çünkü akp engelliyi son yıllarda tamamen unuttu tam bayram arefesi kabul olacağını sanmam verseler geçen yıl verirlerdi ama yinede bir umut bekliyoruz işte inşallah kabul edilir