Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç defa cimere yazdık hepimize otamatik cevap geldi.

Ozaman mevcut statüko kıracaksın parçalayacaksınız

abla dediklerin dogru afyon sosyal hizmetlerini aradım maaşlar erken yatacak dediler ondan dolayı bakım maaşı biraz gec yatacakmış

2022 aylıkları

Maaslar ayin kacnda yatacakms bn her ayin 8nde aliodum kacinda alirim hikmet

bence erken ödenmez çünkü bayram öncesi hiç erken verildiğini görmedim

önceki bayramlarda erken verildi yine verilir tahminim

Sevgili arkadaşlar vakif ayliği sizce erken ödenir mi ??

2022 degil vakiflar genel müdürlüğün verdiği

güncelleme nomalde 26 27 de yapılıo eken ödeme olursa tahminim 23 24 de yapılır ama maaşın bayramdan önce yatacagını hiç umut etmiyorum geçen bayram 16 sındaydı okadar cimere yazmamıza ragmen erkenden yatmadı sonrasına kaldı, daha önce hiç yatmadımı yattı yanlıs hatırlamıyorsam 1 veya 2 defa bayramdan önce ödendigi oldu devletin sagı solu belli olmuo açıklama gelmeden kimse kesin birsey diyemiyor

Linke tıkladım haberi göremedim zaten vermezler verirse zaten akp bangır bangır bağırır her yerde duyulur ama hiç sanmıyorum bizim normal maaşı versinler bayramdan önce o bize yeter

Evet internette bir kaç sitede haberi var bugün iyi parti milletvekili İsmail Koncuk sunmuş teklifi ama iyi parti sunduğu için akp kabul etmez çünkü akp engelliyi son yıllarda tamamen unuttu tam bayram arefesi kabul olacağını sanmam verseler geçen yıl verirlerdi ama yinede bir umut bekliyoruz işte inşallah kabul edilir

Hikmet bi aciklama geldimi ikramiye verilecekmi

Bsi soylersn hkmet

acıklama yok kardeşim duyarsınız zaten tvden falan bu hafta bekleyelim bu hafta olurmu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt