Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bursada bayram harçlığı için baş vurdum cevap şu ailenle yaşıyorsun annen dul parası alıyor kardeşinde yetim parası o yüzden bu isteğiniz reddedilmiştir diye cevap geldi
Bunlar engelliye destek olmak için değil, engelliye daha fazla engel çıkarmak için varlar. Onlara göre engelliler bu devlet için sadece bir yük. O yüzden bizim kalkınmamızı kendi maddi gücümüzün olmasını istemedikleri için hep birilerinin eline muhtaç kalmamızı istiyorlar...
Gerçekten çok haklısın kardeşim bende bunu bu cevaptan sonra anladım artık bu hükümet için hiç bir şey yapmam ben pes ettim artık herşey onların olsun doya doya yesinler
2022 maaşları kesin ödenir çünkü kesinleşmiş bir ödemedir be sadece birkaç gün öne alınır. Ama ikramiye mümkün değildir. Kriz var ayrıca bunun için bir sürü yasal düzenleme ve Meclis kararı lazım. İmkansız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla bende kestim ümidi bugün bi açıklama olur diyordum tık yok, işsizlik maaşları bile 31 Mayıs'ta odenecekmis açıklama yapıldı onları bile veriyorlar normal günü 5 haziranmis ama engelliye gelince çıt yok ayın 10 unda anca alırız artık ak parti benim için geçen yıl bitmişti zaten oy vermedim dahada hiç vermem engelliyi ağzına bile almıyor adamlar
Konu kendileri veya milletvekillerinin çıkarı olunca bir gecede kendi maaşlarına %500 zammı şak diye yapabiliyorlar. Ama sıra vatandaşa gelince bin dereden su getiriyorlar. Bunlar milletin vekili değil milletin yiyicisi olmuşlar. Hele Ak Partiden bir tane bile vekil çıkıp bizim haklarımızı savunmuyor. Sözde müslümanlar, anca kendi çıkarları söz konusu olunca hepsi ayağa kalkıyor...
Arkadaşlar eğer bayramdan önce ödeme yapılsa e-devlette gözükmez. ona göre tarih yazarlar. gününde olsaydı şimdiye kadar ödemeniz hazır yazardı.SABREDİN
evet bugün açıklandı ikramiyeler ödenecek ve bayramdan sonra olan emekli maaşlarıda bayramdan önce ödenecek.emekliler ve 2022 maaşları ayın 5 inde başlar. Ama engelliler için bugün birşey söylenmedi. Yinede sabırlı olun kesin ödenir maaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
buna da şükür denecek çalışma seferberliği başlatılacak ama esnaf hiç düşünülmeyecek bayrama bir hafta on gün kala verilse bayram ikramiyeleri esnaf çok daha iyi iş yapar ticaret canlanırdı.
Para yok hükümet İstanbul u 23 haziranda kaybederse emekli maaşlarını bile ödeyemez hale gelir para olsa p.tesi yatırırlardı. Son güne bıraktılar esnaf zaten kepenk kapatmış borç batağında
Engelliyi ağzına alan yok herhalde verilmeyecek devlette para yok zaten engelliyi onemsemiyorlar almasalarda olur kafasindalar ayın 10 undan sonra ancak öderler