Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yapacagiz ya soyleyin once yatmayacaksa niye odeme hazir demedi e devlet bayramdab once mi odenecek ti hazir demedi gece 12ye kadar beklerim olmadi cimere sikayet ederim

Tatil ayın 1'i cumartesi
Tatil ayın 2'si pazar.
arife günü ayın 3'ü pazartesi.
bayram ayın 4'ü salı.
bayram ayın 5'i çarşamba.
bayram ayın 6'sı perşembe.
Resmi tatil ayın 7'si cuma
Zaten tatil ayın 8'i cumartesi
Zaten tatil ayın 9'u pazar.
Haydi bakalım iş başı ayın 10'u pazartesi.

Ya arkadaşlar 16 sayfa yazı yazmışsınız yukarda bayramdan önce verileceği zaten ap açık ortada.

Keyfinize bakın demleyin bir çay?

Haydi rastgele.. :D

2017 ramazan ayında bayram 1 eylül gelince 29 ağustosta bütün engelli maaşlarını yatırdılar bana göre % 100 yatırırlar

31 mayıs'da ödenir çünkü ödeme günleri tatile denk geliyor
3 Haziran 2019 Pazartesi günü yarım gün tatil olması biraz düşündürüyor
buda verilmemesi için bir neden yok kanunen verilmeli
karamsar olmayalım bir şeyi çok istersek olmuyor.
Akışına bırakmak lazım bazen gece günceleme olabilir inş.hayırlıs olsun

2022 Maaşları Bayram Öncesi Verilecek mi ?

2022 maaşları Ramazan bayramı öncesi verilecek mi bir bilgisi olan var mı acaba ???

Arkadaşlar bugün bağlı olduğum 'Adana/Yüreğir sosyal yardımlaşma vakfı' nı' arayıp sordum ve bana "bayramdan sonra ödeme yapılacak" dediler. Zaten eğer bayramdan önce ödeme yapılma durumu olsaydı pazartesi veya salı gününden itibaren ödeme yapılmaya başlanması gerekmezmiydi?
Engelliler kimin umurunda..

Sabredin bayramdan önce yaparlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar 1 eylül bayram olduğu zaman ayın 29 ve 30 nda ödeme yaptılar bu bayramda yaparlar peki maaşlar haziranda dallanmış olması gerekiyor acaba bizler zamlı olarak alacağımı ve ne kadar zam yapıldı bilgisi olan varmi henüz zamlı maaş yazılmamış Kalem

Adanalı kardeşim maaşlar erken ödeneceği için orda güncelleme olmayacak. Önce bakanlık açıklama yapacak sonra güncellenir. Sosyal hizmetleri kimse aramasın çünkü onlar bilmezler. Seçim Arefe'sidir bunu bakanlık açıklamasıyla duyuracaklar maaşlar erken ödenecek herkes sabretsin. Maaştan önemli perşembe günü Cumhurbaşkanı adalet ve yargı reformunu dünyaya açıklayacak. Sabırlı olsun herkes

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de bugün İstanbul Maltepe SYDV'nı aradım sordum maaşlar ne zaman yatırılacak diye, biz de bilmiyoruz, bakanlıktan haber bekliyoruz dediler. Yani önce de olabilir, sonra da... Bekleyip, görmek en doğrusu bence.

Arkadaşlar 'Ankara Sosyal yardımlar genel müdürlüğünü' aradım ve bana "normalde ayın hangi günü anlıyorsanız o gün hesabınıza yatacak, bayramdan önce ödeme yapılmayacak" dediler.
Kartı olmayan ayın 10'undan sonra alır anladığım kadarıyla.
Sosyal yardımlar genel müdürlüğü telefon numarası:0312 705 8041

arkadaşlar bende ankarayı sosyal yardımlaşma genel müdürlünü aradım maaşlar bayram öncesi yatmayacakmış günüde çekebilirsiniz dedi memur arkadaş bende dedim bayramda tatil nasıl çekecegiz dedim kartınız varsa çekersiniz diyor yani kartı olmayanlar bayram sonu çekebilirmiş telefonu 0312 705 80 00

Arkadaşlar engelliye neden ikramiye verilsin ikramiyeyi alanlar yıllarca pirim ödemiş calismis kişiler 2022 maasi devletin yaptığı yardımdır ne alaka ikramiye ayrıca bundan öncede hemen açıklama yapılmadı bayrama 2 gün kala söylediler bakanlıktan, alırsınız engelli ayliklarini bayramdan önce

Sema10
Engelliye neden ikramiye versinlerde ne demek,emekliye vermek zorundamı çalışıp hak ettiler diyosun,çalıştılarsa onlarda maaşlarını alıyorlar.

@34şaşkin66 evet bu verilen paralar zaten yardım parası yardıma ikramiye istiyorsun zaten vakıflar hane geliri 2022 maaşından başka yok ise ekstra bayram harçlıkları veriyor yardım parasına ikramiye istemek saçmalık eğer dedenizi başka geliri olmayanlara bayram harçlığı verilsin doğru ikramiye diyorsunuz emekliler evet yıllarca pirim ödedi 2022 maasi alıp vakıflardan çok yardim alanındanlar var

Geçen bayram sizler maaşlarınızı yine bayramdan sonra aldınız diye hatırlıyorum sanırım bu bayramda aynısı olacak. Bağkur emeklileri de geçen sene bayramdan sonra aldılar maaşlarını

Emekli ikramiyeleri bile son güne kaldıysa engelli maaşları bayramdan önce yatmaz diye düşünüyorum.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu konuyu tencit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin,bu maaşlar en geç haziran 3 de yatacak başka caresi yok.normal ödeme günü tatile denk geliyor bu engelli maaşları ödenecek..bayram zamanlarında ödeme acıklaması sürekli son güne bırakılıyor.azcık sabır hani konuşun sorun yatarmı yatmaz mı diyede tartışmayın boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz.ayrıca gecen yıl ramazan bayramında da erken ödeme yapıldı.

yıldırım1

Bende yanlış hatırlamıyorsam geçen bayram erken ödeme yapıldığını hatırlıyorum ancak geçen bayram ile şu anki bayram ekonomisi bir değil. Yinede beklemekten başka çaremiz yok, benim hâlâ düşüncem yatmayacağı yönünde ancak umarım tüm engellileri memnun edecek bir karar çıkar.

Yazmayın kardeşim buraya şikayetlerinizi burası şikayet edilecek yer değil buraya yazınca elimize hiç bir şey geçmiyor gelci gerekli mercilere yazıncada geçmiyor ama şunu anlayın artık engelli vatandaşların bu ülke için bir anlamı yok biz devlete kanbur oluyoruz diye bakıyorlar zaten şu geçim sıkıntısının olduğu bu zamanda 480 veya 720 lira parayı al geçin diyen ve ya bu para için bizi burada sıkıntıya sokan sistemin,devletin ve devlet büyüklerin vicdanı,gözleri kör olmuş kulakları sağır olmuş biz haykırsak öluyoruz diye ne care

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt