Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim aile bakanlıktan bulundugum şehrin valiligine sevk edilmiş aile bakanlıgına

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI tarafından AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ tarafına sevk edildi.

Arkadaşlar haziran ödemesi bayramdan önce ödenmek zorunda. başka seçenekleri yok.
bu konuda resmi açıklama yapılınca paylaşırız zaten buradan.

bayrama aylıklarınızı almış olarak gireceksiniz inşallah.

inş abla tşk ederiz bir nepze rahatladım

kalem abla bakım maaşları verilcekmi bu bayramdan önce yoks sadece 2022 maaşlarımı inş

annem sorduda

Arkadaşlar merhaba bazı sorularım olacak lütfen cevaplayın
Nöro Behçet hastasıyım sağ taraf felc artı sağ gözde görmüyor
%46 raporum var yeni çıkarttım vakıfa dün başvurdum e devletten gözüküyor soracaklarım sırasıyla
1 evliyim bir çocuğum var gelirim yok kiradayım ne kadar 2022 maaşı alırım net olarak
2 başka hangi yardımlar alırım teşekkürler
Kalemabla?

Arkdaslar ewde bakim parasi dun yaziodu e dewlette bugn kayt bulunamadi yazio bilgisi olan warmi acaba

Gerçekten bu engelli maaşları adam gibi yüksek bir mevlaya çekilmeyecek mi? gerçekten devlet bu parayla bu ülkede geçine bileceğimizi düşünüyor mu? Millet vekili çocuklarına ailesine sorgusuz aile desteği veren çocuklarına harçlık veren devlet neden engelliye vereceği bir kuruşu şartlara bağlıyor fakire aile desteği verilirken 50 tane şart koyan devlet zengine para yağdırıyor benim bilmedğim şeyler mi var yoksa anlamadım

Şuna bakya abi hem evli hem çocuğu var hem kirada verilecek maaş 483 TL bu parayı ne yapacak ulan bu nasıl vicdan ya

Maalesef gece hesaplara yatardı ama şimdiye kadar yatmadı büyük ihtimal yarına kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devlet engelilere iskurma desteği varmi bu sene ? Birde emekli olana varmi

Onceki senelere baktim surekli eski sitelerden sayfalardan yazilardan engelli maaslarinin erken yattigini hic bir yerde goremedim zannetmiyorum ki erken yatsin gecen bayram da da beklemistim oyle bir durum olmamisti tam bayram bitiyor maas cekiyoruz gülünç seneye hadi insallah ahahsh

9 gün tatill olacak maaşı ne zaman alacağız?

2022 maaşlarını haziranın kaçında alacağız 9 gün tatil olacak ben ayın sekizinde alıyorum

Kalem

kalem abla kaçında alacağız lütfen bunu da bilgilendirin

Bayram 4 ündedir ve bayramdan enaz 1 hafta önce ödenmeye başlanır büyük ihtimal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kardeşlerim bayram harclıgına başvuru yaptım cimerden onlarda valiligi sevk etmişler acaba ne zaman haber gelir bana

Bursaspor

Suriyeli kadar değerimiz yok kaç defa yazicam bunlardan bir şey beklemeyin artık bunlara oy yok diyorsunuz ne hikmetse en çok oyu yine engelliler veriyor bunlara oy vermezseniz uyuyamiyormusunuz neden korkuyorsunuz yeni gelicek hükümet sana en az 2 kat maas vericek çünkü bu para artık çöp dolar oldu 6.20 .
İstanbul kaybedilirse işler karışır demiştim sadece birisi istedi diye iptal ettiler .

Aldiginiza sukredin halen neyin derdindesiniz yardim ediyorlar yine yaranamiyorlar

bayram tatili resmi olarakmi 9 gun oldu yoksa idari izinlemi arkadaslar bilginiz varmi

Hiç bir partiye oy vermicem bu saatten sonra vallahi hep kendi çıkarları 60 bin den 75 bin e zam yapmasını biliyorlar 15 bin TL zam ne demek bize verilen 3 kurusu hesap yapıyorlar yazıklar olsun

Bayram harçlığı istedim cevap geldi reddedilmiştir diye şaşırdım mı şaşırmadım ama çok zoruma gitti ya tamam kardeşim Suriyeliler yardım etsinler bişe demiyoz da biz neyiz biz kimiz kimin vatandaşıyız ulan devletimizce karşı bir hatamız olmamış 26 yıldır bir tek devlet altında çalışan insana bile terslenmemişiz yani bu kadar mı zor lan herşey neye göre reddedildi neyim var acaba neyi görüp hayır dediler artık pes ya verdikleri maaşıda almayacam bayramdan sonra kestircem madem bu kadar devletin paraya ihtiyacı var onlar vermezse ben hediye ederim yeter be

Kalem abla bi aciklama ykmu kacnda alirz maaslari bize bi bilgi werirsenz ii olur tskler

ya zaten bakıcı maaşı diye bir uygulama çıkardı kesimin bi kısmını yolsuzluga bir kısmını magduriyete ugrattı sonunada aile gelir sınırı gibi bir saçmalıgı ekledi madem öyle ver kardesim ozaman %70 üstü hastalara 2 bin tl %70 altı hastalara bin tl sonuçta yatalak olan bir hasta parasını bakıcısına verecek hani nerde engelli hakları bir engelli çalışamıyorsa 720 tl nasıl geçinecek günde 3 ögün çay simitte kurtarmıyor
ki bunu hiç evli deil coluk cocugu yok olarak hesaplıyorum e bunun evli cocuklu olanlarıda hesaplayın yazık deyilmi ya bu nasıl bir zihniyettir gelir sınırı yüzünden binlerce kisinin maası kesildi binlece kisi maas alamıo ve binlerce kisi baba sigartalı die cocugu faydalanamıo hak adaletmidir bu yapılan engellinin babadan kalma bir evi bir birikimi yoksa nasıl evlenecek nasıl bir yuva kuracak bayramlarda her kesime ikramiye veriyorsun engellilere hain gözüyle bakıyosun engellile insan deyilmi bayramlarda onlarında ikramiye alma hakkı yok mu bunları söylerken ya fetöcü oluyorsun ya pkk lı yada hükümet düsmanı söylediklerimde bir yanlış bir art niyet varsa düzeltin beni

bro123
Azına sağlık kardeşim bu partiler kendi akrabalarının soyunun menfatini dusunuyo seçim yaklastimi başlarlar şunu yapacaz bunu yapacaz hepsi palavra palavra palavra

İmamoglunun çok güzel projeleri vardı adamın hakkını yediler

Arkadaşlar buraya yazmanız hiçbir şeyi değiştirmez buradan yetkililerin haberi bile yok sesiniz cıksın ya bakın engelli haftası 1000 kişi cimere içişlerine aile bakanlığına yazarsa eminim çözülür bura Yazmanız hiç bir şey degiştirmez Haberiniz olsun e ben yazıyorum benle tekte olmazki arkadaşlar hepiniz aynı hepimiz aynı anda mücadele vermemiz lazım

Benim cimere attığım msjın hatti var hesabı yok ama hiç ilgilenmiyorlar msjı oradan oraya oradan oraya yollayıp oyalıyorlar hepniz hepimiz haklıyız kardeşlerde bizim isteklerimizi devlete güçlü bir şekilde yansıtacak bir kuruluş veya bir sözcü olmadan biz bu ülkede poşet kadar değer etmeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt