Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar inşallah yatar paralarınız. Bayramda parasız gezmenin nasıl bir şey olduğunu iyi bilirim.

Bakım maaşları ayın 2 sinden itibaren yatırılıyor dedim. E-devlette bakabilirsiniz. Ama engelli maaşları yatmaz çünkü belli değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ziraate ptt ye giden arkadaşlar için diyorum gitmeyin

23 kuruşla bayramı geçircez
xpyzJz.jpg

Peki bakım maaşıda yatmaz mı bayramdan önce

Bakım maaşı yatacak zaten. Diğer maaş belli değil

Bu hükümetin başındakikerin Allah a inancı olmadığına iyice inandım

Ne ödemesi bekliyorsunuz ayın 10 itibarı ile ödenecektir bosuna beklemeyin arkadaşlar oy zaman sadece oy atin

Arkadalar bayram oncesi odeme yoktur bayramdan sonra ilk mesai saatler içinde maaslar hesaplara aktarilacaktir

Arkadaşlar tabi çok zor ama sosyal yardımla kalmamak gerek 1.800 gun tamamlaya bilmek onemli olan sgk san maluliyet ayligi almak en önemlisidir çünkü sgk dan maas alinca tüm haklarımız hemen odeme yapılıyor ama 2022 maas a sıra gelende sosyal yardim statüde alındığı icin maas olarak gozukmuyor o yüzden hak falan verilmiyor bayram da veya ikramiye gibi haklara sahip deiliz sosyal yardim devlet isterse hangi tarihde öderim derse o tarihte ödeniyor ama sgk maas oyle deil

ya arkadslar 21 marrta basvurdum e devlete 1nisan yazdi yuzde 40 puan e devlettw 960 yaziyor dogrumu arkadslar
Şizofrenix
sosyal karta boyle girebiliyoz mu dayi

Adanalı doğrudur

adanalı 480+480 = 960 dogru ama haziran parasını ayrı alcan herhalde 2 aylık nisan mayıs parası haziran gözükmüyormu ayrıyetten bi 480 daha gözükmesi lazım bi sosyal yardıma sor bence

not : e devlette olana bakmıcanız ptt vericekmi yetiştirecekmi bakanlıktan onay verilmezse ptt parayı alsa dahi elinde tutar hazırdıra gönül kaptırmayın yardımlaşma erken vermemek için teee ayın son günü güncelledi Zehra zümrüt hanımın garazı var bize bi gün sende 480 e muhtaç kalırsın bakan hanımcık

adanalı sen nisanda mayısda almadıysan 960 yazıosa senin haziran parasıda alman lazım cünkü biz memur katsayısı üzerinden işlem görülüoz vede peşin verilior sen bi sor yardımlaşmaya bana göre bir ay eksik nisanda onayladılarsa nisan mayıs haziran parası olması lazım bir nisanda başlangıc dimi yanlışlık olmasın başvurumu bir nisanda onaylamammı bir nisanda nisanda başvurup mayısda onayladılarsa paran doğru ama nisanda onayladılarsa bana göre eksik bir ay var

AH ben bi reisi cumhur olucakdım ki bakanların millet vekillerin parasını 480 e asgari ücreti 2022 yi yaşlılık aylığını emeklinin parasını 10 - 15 bine cıkarıcakdım halkın çektiğini çekmeden akıllanmazlar

Şizofrenix

dayi 22 mart basvurumdu 1nisan e devlette devam ediyor yazdi nisanda almadim simdi yazan para 960 sanki eksik gibi ama e devlet guncelledi ki artik vermez ki dayi dimi

aynen adanalı öle yazdılarsa sosyal yardıma sorman lazım herşey onların elinde onay tarihin 1 nisansa bana göre 3 aylık alman lazım bi sor pazartesi

Sosyal yardım kartının internet cep şubesi var mı bilen varsa bi yardımcı olq bilir mi

Sosyal yardım kartının hiçbir şeyi olmaz. Onunla sadece yardımlarla ilgili maaş çekersin havale alam havale yollama Veya alışveriş olmaz. Pttmatik kartı al alırken internet bankacılığı şifreside al. Telefonundan hesabını maaşını kontrol et faturalarını yatır para havale et istediğini yap

Engelli ve bakım maaşları bayram öncesi verilecek E devlet güncelleme yapıldı.

E-Devlette ödemeniz hazır yazıyor ama atmden veya pttden parasını çekebilen oldu mu ?

hikmet7945

Demek ki bayramdan önce ödeme yapmayacaklar. Maaşları normal gününde ödeyecekler. Atm kartı olan atmlerden parasını çekebilecek. Buradan bu anlaşılıyor...

Ptt yarım gün açıktır. Bankalar kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt