Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
from.istanbul

Yatmazsa Pazartesi burada olursun umarım. 144'e gelen bilgi 10 Haziran denmesine rağmen yani operatörlerin bunu direkt söylemesine rağmen boş boş üsteliyorsunuz, umarım Pazartesi burada olursunuz.

Arkadaşlar 2022 maaslar ayin 10 itibarı ilen hesaplara aktarılacaktır bakanlık erken odeme yapacağına dair herhangi bir bilgi vermedi açıklama yapmadı bu yuzden bayram nedeni e ve resmi tatil sebebi ilen maaslar 10 unda hak sahiplerin hesaplarına aktarılacaktır.bilgi edinilmesi hususunda bilginize sunarim

Ezo_422

Yoo oy kullanın bu hükümet bizi dusunmuyorsa bayramdan önce sizde onları düşünmeyin ben tek tek arıyorum İstanbul'daki akrabaları bu kdr olmaz bu nedir ya ekpss de açıklanmadı .

Kardeşim neye göre 3 ünde yatacak diyorsun bakanlıkta mı çalışıyorsun bu kadar emin konuşuyorsun insanları boş yere ümitlendiriyorsun burda o paraya muhtaç olan insanlar var emin olmadığın bilgilerle insanları heyecanlandırma ve bu hükümete hala oy veren engelli varsa yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden müstehak onlara engelliye verilen 480 tl maaş ile bu başımızdakiler 3 gün yaşayamaz engelliye 30 gün yaşa diyor uçuyoruz kaçıyoruz amerika bizi kıskanıyor hüloğğ

Husofb

arkadaşım kendi adına eleştirini yap ben oyveriyorum asıl sana yazıklar olsun bu şekilde eleştiremezsin herkezin istediği partiye oyverme hakkı vardır şu felence partiye oyverenlere yazıklar olsun diyemessin

Arkadaşlar yüzlerce saçma yorum ve mesajlar var 2022 ayliklari pazartesi itibari ile hesaplarda ne bayram sonrası Si iyimisiniz. Bu aylıklar 5 inde başlar 10 nunda biter bayram maaşlar pazartesi diyorum konuyu kapatın evde bakım aylıklarının bile.ödenmesi Soz konusu ama belli değil bu allah allah susun yaw😁

arkadaslar 10haziranda subeler açılıo sizcede normal deyil mi 10 haziran denmesi ? PTT kartı olanlar gününde maasını alacaklar sistem otomatik hesaplara yatırıo

gelelim akp hükümetine dönün bir bakın son 10 senede meclisde akp vekilleri vatandaş yararına 1 tane tasarısı sunmus mu diyer partilerin sundukları önergeleride haliyle red ediyorlar bir nevi topal ördek benzetmesi 2 ci husus hani deniliyor ya bizler çay şeker tüp bilmem ne kurukları gördük eyw tamam ama sordugunda evini arsasını topragını o dönemde almış herkes, ozamanlar 1 baba 10 evlada bakıyordu ya şimdi ? suanki asgari ücretle bir birey kac senede bir ev alabilir veya evlenebilir hesaplayın arkadaslar bunları zaten kuru kafa basacaktır, 17 senedir aynı hükümet suan ekonomi çok çok çook üst düzeyde olması gerekirdi sonuc millet aç herkes işsiz neden son 10 sene çünkü öncesinde yani ilk 7 di senesinde gerçekten cok iyi işler yapıldı ülke refaha rahata kavustu aksini söylersek nankörlük ederiz peki ama ozamanlar kimler vardı abdullah gül ahmet davutoglu ali babacan abdullatif şener bülenç arınç mehmet şimşek cemil çiçek nerde bunlar şuan bunların hepsi kötü sen mi iyisin biz bunlara oy verdik sizxler aynı yolu yürürken, bakın hazine ayrı bir kurum maliye ayrı bir kurum maliyeden gelir hazinede birikir ne yaptı reis iki kurumuda birlestirip anahtarı tek akla teslim etti ne kadar manidar oldugunu siz düsünün e haliyle ekonominin durumu da ortada sadece hazine maliye deyil bir çok kurumu birlestirip tek akla teslim etti, peki nereye kadar böyle gidecek bana göre istanbul seçimi nokta koyacak zaten bu sene ki akp siyaseti yeter doyduk bizden bu kadar siyasetiydi istanbul seçiminden sonra bir erken seçimle yok olur zulum, eksigim yanlısım varsada düzeltin...

Ayın 10nun da maaşlar yatacak ben bizzat 144 aradim memur öyle dedi bayramdan sonraya kaldi dedi ödemeler

AKP yönetimi yiyeceği kadar yedi bu ülkeyi azçık ayık olsanız akp yönetimin zaten ben doydum yeter politikası son 1 senelik değil daha fazla süredir böyle ve buda bu ülkede çoğu suçun ortalamasın da artmasına neden oldu mesela kadına şiddet ve taciz gibi bebek yaşta kız çocuklarına yapılan istismarlar gibi..Kör ebe oyunu değil bu açık olsun biraz gözleriniz

yüzlerce boş muhabbet diip milletin düşüncesini hiçe sayanlar eleştirenler var biz her keze saygılı davranıyoruz pazartesi yatacak diyenler hükümeti sevenler pazartesi hangi memur yarım gün çalışıp maaşları ptt de güncelleyecek akıl var bide yazdıklarımızı hiçe saymazlarmı yazık yazık zihninize yazık

Evde bakım ayın 2 si yazılanlar bu gece 12.35 ten sonra hesapta olması gerekir.
Diğer engelli aylıkları herkes gününde alacak ve ayın 5 inde başlar hatta Bayram gecesi 12.35 te alabilirler. Ayın 10 unda kartı olmayanlar alır. Ama burası Türkiye her an herşey olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz sesimizi duyurmak için yazıyoruz birileri bizi eleştiriyor akılsız diyenler dinsiz diyenler var yönetim saygısız davrananları uyarın lütfen üç kuruşa muhtaç düştük bayram bayram deil bizim için durumları değerlendiriyoruz biz ne olursa ne olur diye söyleniyoruz gelecek para 480 yatacak param 900 ben seslenmeyeyimde kim seslensin herkez kulağının üstüne yatıp beklio aman kimseye dokunmayayım banada dokunmasınlar bana istediğinizi diin umrumda deil vebali kendinize bana bir veren ALLAH ( ccc ) buradaki kardeşlerime bin versin isterim herkez dail ama nedenlerini tartışmakmı kabahat arkadaş susalımmı istionuz konuşmayalımmı HAKSIZLIĞIN KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR sağlıcakla kalın bidada yazmam gayri

Can engin nerden aldin bu bilgiyi maaşlar yatcak diye

Peki bize memur dediki bayramda ödeme yok ayin 10nun da yatacak dedi hesaplar kime inanalim sanami yoksa devlet memurunami

arkadaşlar 2022 engelli aylığı için şimdi ptt paramatikten geldim yatan birşey yok.Bakım maaşıda online ziraat hesabından baktım o da yok anlaşılan engelliler de yok sayılıyor

Ee istanbul secimleri icin önce bi cemaatlerin karinini cebini gözünü bi doyursunlar sonra artarsa bize gelir sıra nerelere yazdik nerelerin kapisini caldik yine ayni bayram önceside yatsa jest yapms olmayacak zaten olmasi gereken o

engelli maaşları gününde yatıyor.ayın 10 unda kartı olmayan alır. Adamlar o yüzden öyle demiştir

Adamlara kırk sefer yazdık ya sizin okuma yazmanizmi yok aylıklar pazartesi hesaplarda sizin bakım ve 2022 maaslarinda anlamadiginiz bir şey var bakınız aylıklar günü gelince devlet tarafından yatıyor devlet bir ay iki ay geriden yatiriyor nerden ne şekilde cekiyorsaniz ptt ziraat halk vb bunlar o ana kadar parayı isletiyor çalıştırıyor gece saat 12 den 1 sonra hesaplara nasıl geçiyor burdan kafanı basın 2022 ayliklari pazartesi hesaplarda

Pazartesi günü ptt saat 13.30 kadar açık çalışıyor ayrica

Senveben ve canengin bu kadar net konusmayin eğer pazartesi yatmazsa bütün site üyeleri sizi burda toplu olarak ..... gerisini yazmayayım yatarsada herkes sizi alkışlar

4000 bin kere yazsanda hikaye. En iyisi akışına bırak boş ver açıklama yapmak zorunda değiliyiz. Pazartesi günü yatacak.............

Kardeşim il il yattığı için bakım maaşı belki ondandır ve pazartesi ben umutluyum . İnşallah herkesin ki yatar herkes sevinir .

Duygu ben bu işin yeri geldimi ihracat yeri geldimi ithalat yeri geldımıde imalatını yapıyorum başkan 2 ncı pazertesi tamam bu ıs dedi

Bayram öncesi yatcak olsa bakan cıkıp böbürlene böbürlene acıklama yapmazmıydı benim umudum yok sizde kendünizi alıştırsanız iyi olur

E dewlette bakim maaslari yazmiyo tatil oldgu icn galiba engellli maaslarida bu pazartesimi yatacak

Bu maaslar normalde her ayin 5'inde verilir. Dogum tarihine gore..
0 ve 5'ler 5'inde..
1 ve 6'lar 6'sinda diye sirayla devam eder..
Ama ayin 5'i bayrama denk geliyor ve bakan aciklama yapti.. Emekli sandigi maasini ayin 3'ünde alacak' diye..
Engelli maaslari da emekli sandigina baglidir..
Ptesi ve Sali gunu herkes maasini almis olur.. Şayet Ptt pazartesi kapali olursa, bankamatigi olmayanlar bayram tatilinin bitmesini bekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt