Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram öncesi engelli maaşları ödenir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yatacak gibi bir durum yok kardeşler boşuna beklemeyin yatacak olsa bir hafta önceden açıklama olurdu zaten bu saatten sonra yatirsan nolur bayram geldi millet alışverişini yaptı hak bu şimdi engellilere yazıktır günahtır ya ayıptır emekliye ver memura ver issiz adama dahi işsizlik maaşını ver engelliye gelince para bitti emekli ikramiyesi için 10.7 katrilyon ödendi eski parayla engelli maaşı alan 800 bin kişi varmış bir kısmı 480 bir kısmı 720 TL alıyor ortalama yapsak 600 eder kişi başı 800 bin çarpı 600 TL 480 trilyon düz hesap 500 trilyon para eder emekli ikramiyeleri yanında devede kulak bile değil verilecek para ama gel gör ki vermiyorlar akp engelliyi silmiş bu bariz belli o yüzden bizde akp yi tamamen sildik artık engelli ve engelli yakını olup akp ye oy verecek yada onu destekleyecek şükür diyecek sığırlar varsa aklından şüphe ederim net.. Bı ihtimal yarın mesai içinde yatarsa ne ala yoksa bitmiştir

hocaoglu21

Nerden biliyorsun kardeşim ödeneceğini niye bu kadar net konuşup insanlara ümit veriyorsun yatmazsa ne olacak peki

Yatar yatar hiç tasalamayın. Hem her bayram öncesi yatmıyor mu, yatıyor. Sorun olmaz diye düşünüyorum. Yatar inşallah.

AKP ye kaldıysa işin helede bakan selçuk hanıma affedersin ama nahhhh yatar bekle eeee senn

Haziranin 10 nun da yatacak maaşlar benim angarada dayim yok hani ya burda iki 3 kişi vardi pzt yatcak diye israr ediyodu ne oldu onlari askiya aldilar 144 en garantisi aradim bunda 3 gun önce durumu iza ettim tek cevp aldm haziran 10 dedi yatcak gerisi boş yani sizde artik kabullenin artik

Pazartesi günü maas yarsak diyenler aldilar mi üçün birini kendilerini avutuyorlar burda sadece milleti kandiriyorlar

Aynen bende dedim arkadaslar pzt yatmicak maaşlar ben aradim 144 memur söyledi haziranin 10nun da yatcak dedi bende burdaki arkadaşlara söyledim onlar burda 3 5 kişinin lafina bakarak pesinden gitti hadi şimdi o insanlara konuşun yalan hep yalannnn

Bayram 6 haziranda bitiyor 7 haziranda ayın 7 de maaş alanlar ptt matikten çekecekler

Bas bas paraları suriyeli afganlı birde dullara bir dahami oy verirsem iki ola ))))())))((()))))))

Ayın 10 da tüm engelli maaşları yaratsa yaşlılarda kat sistem kirlenir vanmunut 7 de yediler

Ben normalde 7 sinde alıyorum maaş 7 sinde yatmasa sana özelden bi zat mesaj atacam

Ben ilk önce burada ve yurdun her bölgesinde olan engelli bireylere ve onlarla hayatı kararan hiç bir sosyal faliyeti kalmayan ailelerinde kızıyorum arkadaş her emekliye ikramiye işsize sula suriyeliye afgana pakistanliya maaş harçlık sosyal yardım altında ödenek veriliyor siz ve sizin aileleriniz çıt yok ne de dernekleriniz Maşallah uyuyorsunuz engelli kardeşim senin ecdadın bu vatan için savaştı kanını canını verdi şimdi ya evde can kenarında otur dışardaki mutlu azınlığı izle yada tepkimi göster oda yok yaşlılar bile sizden degerli hükümetin gözünde onların gelir krateri nasıl kanunlaştı inceledinmi hiç yok değilmi şimdi ben sen o diğeri hala unutalım kurbana ne kaldı et gelir yeriz

NE KADAR illet bir site kimse çıkıp adam akıllı bir cvp vermiyor yonetici acaba siteyi zevk içinmi açtı

aynen zevkıcın acıldı zevk alıyormusun maas konusunagelınce engellı maasları yattı ben aldım bugun

Samsunlu makara yapmiyon değilmi şimdi insanlar senin mesaji görunce gitcek ptt maaş cekmeye sonrasi var bunun biliyosun degilmi

2 insan 2side engelli biri diğeriyle dalga geçiyor acınacak haline gülme kimin maaşı yargıda sadece sen aldin ayıp insanları umutlandıran samsunlu maltepe duymasin

oglum ne dalga gececegım gıttımaldım dıyorum sıze ayrı bana ozel durummu yapıyo bu hukumet 580 tl aldım kımı tehdıt edıyorsunuz hayırdır lan akıllı olun terbıyesızlık yapmayın cocuk yok karsınızda ben aldım dıyorum bitti isim gucum yok gelıpnsızınle dalga gececem dengesız konusmayın forum kurallarını okuyun anammısın babammısın sen kımsınde dalga geccem

Bizi bu duruma sokanlar Allah'a havale ediyorum onlarda 480 muhtaç olurlar inşallah

Inşallah

Saat 09:30'da pttmatikten baktım para yatmamış ve postane kapalı.

ayenen bos kım bellı sen suleleye baslıcanya bakalım anlıcaz ozaman bosu doluyu

Arkadaşlar bende samsunluyum maaş falan yatmadi en azindan benim hesaba yatmamis boşuna ptt falan gitmeyin bu arkadaş başka maas alabilir bu saatten sonrada zaten yatmaz hepinize iyi bayramlar.

İmamogluyla herşey çok güzel olacak Allahın izniyle akp bu seçimde ne yapacak bakalim

Engellilerin yüzde 90 İmamoğlu diyor

Ekrem imamoğlu <3

Yaşasın Ekrem imamoğlu arkadaşlar ne kadar dostunuz ne kadar Arkadaşınız varsa İstanbul da arayın gönül koyun Ekrem imamoğlu na oy versinler

Önümüzdeki bayramlarda herşey çok güzel olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt