Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazı felçli hastaları tedavi ettiğini iddia eden Doç.Dr. Cahide Topsakal'a dair..?

Ben, "omurilik felçlileri ayağa kaldırıyorum" mealinde söylemi bulunan bir doktorun iyi niyetli olmadığını düşünür ve asla vaatlerine itibar etmeyeceğim gibi, değil ameliyat olmak, tırnağıma dokunmasına bile izin vermem.

Bu başlıkta yazdım... Omurilik yaralanması sonucu oluşan şey bası ise, bu zaten nörologlar tarafından görülüp ameliyat ediliyor. Cahide hanım gibi "kimse görmez ben görürüm, ayağa kaldırırım" anlamında reklamlar boştur... İyi bir cerrah zaten basıyı görür ve kaldırılma olasılığı varsa da ameliyatla bu basıyı kaldırır. Bu kadar net.
Her önüne gelene "sende bası var gel bana bi servet öde ameliyat yapiim seni" demek bence işgüzarlıktır. MR'ı 100 doktora gösterdiğiniz zaman 99'u aynı şeyi görür ve tedavi olarak da varsa aynı şeyi önerir. Asla 99'unun görmeyip sadece 1 kişinin görmesi söz konusu olamaz. Omurilik ve felç söz konusu olduğunda bu çok çok çok net bir şekilde böyledir.
Gidin Türk Nöroloji Derneği'ne, rasgele 100 doktor ismi belirleyin, "omurilik felcini tedavi ettiğini söyleyen bir doktor var, ne düşünüyorsunuz bu konuda" diye sorun, Eğer yüzü de gülümseyip geçmezse ben de ne oliim :)

sonuç yok seval..bildiğim kadarıyla bu siteden biçok kişi cahide hanıma gidip geri döndü....çünkü hiç bir şeye garanti vermiyor..ama para konusuna gelince milyarları istiyor....

Arz-Talep meselesi , bilimsel verileri tamamen yok saysada içi boş umutlara vaadlere gözü kapalı inanmak isteyen müşteriler olduğu sürece(ki biz onlar için müşteriyiz..) daha çooook hayal taciri doktorlarda çıkar, kendince reçete yazan hoca da çıkar...Sonrada doğru söyleyeni dokuz köyden kovarız ..

slm ben diyarbakırdan yaşar 04 09 2007 tarihinde alanyada inşaatın 5 katından düşerek sırtım kırıldı ve omurilik felçli oldum
t11 t12 kırıklarım var
zamanla his ve hareket gelişmelerim oldu. idrarımı his etim ve büyük abdest his etim. yani epey bir gelişmem oldu.
ankara fizik tedavide olan bir omurilik felçli olan abi vardı. bu cahide hocada amelyat oldu ve bana da önerdi. ben aradım film istedi. tabi 250 milyonda filme bakma parası aldı. verdim. 1 ay sonra aradı cahide hoca sizin omuriliyinize basan bir bası var bir an önce amelyat olmanız gerekiyor ve amelyat olursanız düzeleceksizniz dedi
bende çok sevindim ve kabul etim amallyatı
15 milyar para istedi tabi ben veremedim o parayı, 12 milyara anlaştık ve 28 nisan 2009 da oraya gitim ve amelyat oldum

delimiyim_aceba sonuç ne oldu..??

1 hafta orda kaldım çok iyi bakıyorlardı ve çok umud vadediyordu ban.a tabi ben de çok seviniyoprdum. sonra taburcu etiler ve benim 6 ayım doldu hiç bir düzelmem olmadı. ve de olacağını hiç sanmıyorum
bana dedi en kısa zamanda düzeleceksiniz ve bacaklarınızın üstüne basacaksınız. 12 milyar verdik hiç düzelmem olmadı. yani demem ş uki her gün tv lere çıkan cahide hoca resmen umut tacirliyi yapıyor... benim görüşüm bu kimseye bu amelyatı önermiyorum . hem paranızdan hem de umutlarınızdan olmayın

yani abicim sonuç hayal kırıklığı bana muayneye gel dedi gitmedim madi durumum yok
ankarada kaldığım odadaki arkadaşım orda amelyat oldu cahide topsakal dedi seni 3 ayda yürütürüm ve 9 ay oldu hiç bir gelişmesi yok yani bu amelyatın faydasını hiç görmedim kimseye önermiyorum

diyeceklerim bundan ibaret herkese alah acil şifalar versin

zamanla düzelmelerim ise: ciyazları takıp koltuk deyneyilen yürüyebiliyoru.m ayak bileklerime kadar his ediyorum. rahatlıkça sağ bacağımı uzanarak itip çeke biliyorum. sol iste çekiyorum ama itemiyorum.
devemlı ara sonta kulanıyorum. 15 yaşında bu kaza oldu aradan 2 bucuk yıl geçti ama sanki 25 yıl geçmiş gii oldu bana. ama yinede umutluyum. allah büyüktür umutsuzluğa kapanmayın moralinizi çok yüksek tutun eyer allah bizi böle yapmışsa sonumuuzuda düşünmüştür

ankarada doç dr ayhan atar sağlık bakanlığından izin almış yeni omurilik vakaları 3 aylık olanları amelyat edecek bu çarşam ba günü kendisiylen dün akşam tld,f de görüştük başarılı olacakmısnız dedim inşalah 100 de 100 başarılı olacağız dedi hadi hayırlısı

Zaur;

yazılanları okumadın galiba???? bence bir oku...
sorduğun soruların cevabı var forumda,önce oku .bir çoğumuz inanmıyoruz ama sen illa de gidecem dersen yaz google bulursun adresini...

arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun ben yüksekten düşme sonucu belim kırıldı tanı ise L1 toplam kaza geçireli 24 ay oldu alaha şükürler olsunki ben şu an bir tek kanedyenle ve kanedyensizde yürüyurum ve sadece dengemi sağlayamıyurum
yani demek istediğim şey fazla dokturlara güvenmeyiniz ve sizlerden istediğim umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyiniz
bana ilk kaza geçirdiğim günlerde dokturlar hayata yürüyemesiniz dediler ve ben hiç aldırış etmedim ve alaha dua etim bu günlere geldim ve amelyat yapan dokturum sen mucizesin diyur bana nasıl bunu başardın diyur ve kendi kendinizin dokturu olunuz ve herkese tekrar geçmiş olsun saygılar

Okudum ama Werdnig-Hoffman spinal amyotrofi. Tetraparez hastalığı hakkında birşey göremedim, belkide var.

Üst Alt