Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazı felçli hastaları tedavi ettiğini iddia eden Doç.Dr. Cahide Topsakal'a dair..?

ateist değiliz filan demişsin sendenmi öğrenicez demişsin bence bu yanlış bir yaklaşım tarzı. arkadaş kimseye siz inançsızsınız filan dememişki sadece allahın adını kullanarak güzel dileklerde bulunmuş. her allahın adını kullanan tarikatçimi oluyor? bende allahımın adını kullanırım her zaman. o halde ben tarikatçimi oluyorum? :) ama sen doktor nevzat tarhanın ismini kullanırken o arkadaşımıza hakaret edercesine kullanmışsın. bende bunu dile getirdim. hepimiz bazen sıkıntılı dönemler geçiririz diyede ekledim. benimde gittiğim psikolog doktorlar oldu daha önceleri. çünkü çok sıkıntılı dönemler geçirdim kabullenmek adına olsun yıpranmışlık adına olsun. lütfen kırıcı olmıyalım birbirimize karşı rica ediyorum. bu doktor cahide topsakal hakkında daha fazla bilgi edinmek lazım diye düşünüyorum. bence bunlar konuşulmalı. belkide gerçekten yaralarımıza merhem olucaktır bilemeyiz. araştırmak lazım sorup soruşturmak lazım.

hz musa kıssalarını bilirim 4 büyük halifeden risale-i nura kadar okumadığım kitap kalmadı o ortamlarda bulundum bulunmaktayım hz musa yla bu başlığın anlamı ney anlamadım ben bu konuları parapleji araştırmalarını çok yakından takip ediyorum salyangoz deneylerinden bursa da denenmiş deneylere kadar galiba anlatamadım forumu okursan bu iş bir gün olacak diyorum link; http://www.engelliler.biz/forum/saglikla-ilgili-bilgi-haber/11460-abdde-kok-hucreye-onay.html galiba amacınız ömrünüzü bir tedaviyi bekleyerek yemek afiyet olsun bu forumda ismim anılmadığı sürece bu başlığa daha yorum yapmayacağım bu forumda otomobil ve bilimsel omurilik araştırmaları gibi konulara yorum yazsam daha iyi olacak bye

açıkçası ben bilmiyorum dejavu29 un anlatmış olduğu kıssayı fakat onu örnek olarak vermiş dikkat edersen. allahın yeryüzündeki tüm hastalıklara çare verdiğinden ama araştırılması gerektiğinden bahsetmiş. bende katılıyorum dejavu29 un yorumuna çünkü herşeyin başı çalışmaktır ve araştırmaktır. tembel olan hiç bir yere varamıyor hepimiz biliyoruz.

anlaşılMADIĞIMA sevindim bu arada izmirin kızları denildiği gibi güzelmiş;)

mehmet
haklısın bu konuyu suistimal eden çok kişi var
dr un çıkdıgı tv programları ben izlemedim yakımlarım izlemişler
iddia ediyormuş iyleşdirdigi vakalar varmış !
gidip bir görmek lazım.
vericegim 200 ytl beni daha fakir edmez
ama zaten dediğin gibi dr şarlatanlık ve umut taciriligi yaparsa
bu işi ticarete döktüğünü sezersem söyleyecek sözlerim onda derin izler bırakır
ben 200 ytl kaybederim ama dr hanım daha fazlasını
inşallah böyle bir durum olmaz
ha burda dr bana benim uygulacagım tedavi sizde uygulanamaz
derse ve mantıklı sebebler söylerse yapıcak bir şey yok o zaman

ahmetcigim benim konuyu açtıgım ilk yazımda doktorun websitesinin adresi var ordan tıklayıp bütün tv programlarını izleyebilirsin zaten sende göreceksin platin takmaktan başka birşey yaptıgını söylemiyor yani felç olmuş hastanın oturmasından başka bir şeye fayda saglamaz platin bilgin olsun..

mehmet cuma günü randevuyu deyit etmek için arıyacagım
bende şükür ne denge nede omurilige bir baskı var
zaten memleketin en iyi dr larında dosyam var
aksi bir durum olsaydı söylerlerdi bana
en son 1 yıl önce azmi hamzaogluna muayne olmuşdum
sekrederi az çok bilir hocanın ne yapdıgını
tv programalrını izledim gerçekden dedigin gibi
sogudum açıkcası..

yani ahmet ben senin iyi olmanı yürümeni istemezmiyim ama işin gerçek yüzü kadının çıkıpta tv de ben yürüyüyorum dedigi gibi degil ben başlıgı kendim açtım kendim araştırdım fikirlerimi yazdım.
200 lira muayene parası 600 lira mr parası senin cebinden gitsin istemiyorum onun için sana yazdım.
emin ol o doktor sanada aynı şeyi söyleyecek ver 40 bin yürüteyim seni diyecek ama bunlar dogru degil bunu şimdi yapabilmesi imkansiz bu tedaviye daha çok kısa zamanda izin verildi daha insanlarda denenmemiş bir tedavi var kök hücre sen bu gelişmeleri takip et boşver bu doktoru ondan hiç olumlu bir netice alamazsın ben şahsıma senin 1 liran boşa gitsin istemem..

akif sağlık kardeşim resmen saçmalamışsın kusura bakma... benim kimseye din dersi vermeye niyetim yok ve dahi haddini bilen bir insan olarak böyle bir şeye teşebbüs etmiş de değilim... kimseye karşı inançsız veya ateist gibi çirkin sözleri veya tanımlamaları hayatım boyunca kullanmadım ve ALLAH'ın izniyle de böyle bir yaklaşım içine girmem... eğer ki konuşmalarımın arasında Yüce ALLAH'ın ismini andığım için böyle bir düşünce içerisine girmişsen bu durum sadece seni bağlar... Çünkü asıl mantık da şudur ki; ALLAH'ın ismini anarak güzel temenniler iletiliyorsa, bilinmelidir ki bu durum tamamen hüsn-ü zan ve iyimserliği sembolize eden bir yaklaşımdır... senin çıkarmış olduğun sonuç ise bence art niyet üslûbuyla donatılmış bir düşünce tarzıdır... şifa ve şifanın gelmesi hususunda araştırmaya yönelik ve takipte olmanın gerekliliği anlamında kullanmış olduğum örneği de çarpıtmış olman beni düşündürdü açıkçası... o esnada aklıma gelen küçük bir örnek ile bu durumu anlatmaya çalışmıştım... o kıssayı bilenler ne demek istediğimi anlarlar... bilmeyenler ise yine ısrarla üzerinde durduğum "araştırmacı olmak" olgusuna uygun bir davranış içerisine girerek bu kıssayı öğrenmek adına çaba sarfetmelidirler... uzun uzadıya bu kıssayı yazmayı tercih etmedim ve halen de tercih etmiş değilim... dikkat ettiysen kimseye karşı seviyesiz bir yorum yapmadım... fakat gördüm ki sen seviyesizce, prof.dr. nevzat tarhan'ın bana yardım etmiş olmasını bile alaya alır bir üslûp tarzıyla değerlendirmişsin... bana yardım ettiği doğrudur... 19 yaşımdayken kız arkadaşım ile trafik kazası yapmıştım ve o zorlu günlerde doktor beyden yardım almıştım... hayatta herşey biz insanlar içindir... dolayısıyla her nasıl felçlilik veya engellilik sürecinde yardım alıyorsak, tedavi oluyorsak, keza yine psikolojik anlamda yardım veya tedavi almamız da gayet normaldir... lafı daha fazla uzatmak taraftarı değilim... seval_tugce_24'ün de söylediği gibi aslında bu tür konuşmalardan ziyade doktor cahide hanımın ve yaptıklarının takipçisi olmalıyız... en yakın zamanda şifalarımızın gelmesi dileklerimle... sevgiler sunuyorum ;)

ben söyleyeceğimi söyledim saçmalamaya gelince saçmalamaktan benim anladığım konuyu saptırmaktır bir konunun başlığına bakalım birde söylenene ozaman durum açıklığa kavuşur dediğine katıldığım nokta ise bu tartışmayı uzatmamak umarım bu konuşmam nokta olur virgül deyil mutlu günler;)

merhaba arkadaşlar
bu gün randevumü teyit için aradım dr hanımı
yardımcısı ilgilendi aynen şunu konuşduk
ben omurilik felçlisiyim 4.5 yıldır omuriligimde zedelenme var
yani omuilige baskı omurgada başka bir anormal bir durum yok
hoca bana yardımcı olabilcekmi ?
hocanın yardımcısı : bey efendi hoca size yardımcı olamaz daha dogrusu
bu günün imkanlarra size kimse yardımcı olamaz
dr hanım eger omurilik de zedelenme yoksa
yani yanlış ameliyat veya omurilige bir baskı veya omurgada yumuşak dokulardaki
bozukluklar vs vs durumlarda yardımcı olabiliyor dedi.
bende muayneyi gereksiz gördüm ve iptal ettirdim.
durum bu arkadaşlar
sonuç da dürüst davranırdı
kötü niyetli sadece para kazanmak için hoca kendi reklamını yabmıyor gibi geldi bana
tedavi edebilecegi hastalar olabilir

Ahmetcim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. İşte budur... Anlatmak istediklerimin özeti mahiyetinde olan " araştırmacılık + sonuca varma " durumu... Hiç bir şey bilmeden etmeden arkasından atıp tutmak değil de, araştırıp neticeye varıldıktan sonra daha detaylı bilgiye sahip olmak ve akabinde o konu hakkında hüküm sahibi olmak... Uzun zamandır beklenen cevabı bizlere ulaştırdığın için tekrar sana teşekkür ederim sevgili Ahmet... Belki biz omurilik felçlileri adına iyi bir haber olmadı bu gelişme fakat en azından hanımefendinin sahtekar veya umut avcısı olmadığını öğrenmiş olduk. Böylelikle şunu da bir kere daha anlamış olduk ki insanlar hakkında sui-zan yapmak her zaman kötü bir ahlâk davranışıdır. Umarım Doktor Cahide Topsakal hanımefendi ihtiyaç sahiplerinin isteklerine cevap verir ve onlara yardımcı olur. Selâm ve Dua ile kalınız.

savgili arkadaşım dejavu
yorumun için teşekkür ederim ama eksik olmuş
burda herkes birilerine yardımcı olmak için tabiri caizse çırbınıyor
bazı arkadaşlarımız daha temkinli davranıyor bazı olaylara ve bunda da kendilerie göre haklı sebebleri var bu demek degilki bizim tedavi olmamızı istesinler aksine daha iyi duruma gelmemizi cani gönülden istiyolar..
yorumlar farklı olsada gayemiz aynıdır..
onun için önce konuyu açan mehmet arkadaşıma
ve yorum yazan bütün dostlara ben teşekkür ederim..
unutmayalım bilgi paylaşdıkça değer kazanır vede acımız paylaşırdıkçada hafifler..

DeJaVu29 sen sanırım buzamana kadar hep meleklerle karşılaştın ona göre yorum yapıyorsun budünyada maalesef hep melekler yok..Bu zamana kadar bizi sömürmeye çalışan okadar sahtekarla karşılaştıkki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş atasözünündeki gibi hep olaylara temkinli yaklaşmak zorunda kaldık kalmaayada devam edicem kendi adıma..Başta felçlileri yürütüyorum diye ekranlara çıkıpta insanları ümitlendirdikten sonra " Ya aslında ben şu şu şu şekilde olanları düzeltebiliyorum" demekte ne kadar dürüstlükse evet dürüstmüş hanımenfendi...

çok üzüldüm cahide topsakalın bizim hastalığımız için ameliyat yapmadığına ama zaten yakında kök hücre ameliyatları olacakmış bunada seviniyorum :) felçliliğin çeşitleri var dikkat etmek gerekir. zaten bu doktorda tedavi edebileceği felçlilikleri söylemişti. dejavu29 un demek istediği araştırıp iyce sonuca varıldıktan sonra o kişiyi kötü veya iyi diye değerlendirmek sanırsam. bende o kadar çok yorum okudumki bir sürü umutsuz yorumlara denk geldim. birde iyce soruşturmadan bu olmaz diyenler vardı. ahmet_t12 sormuş ve öğrenmiş iyce. aslında bilim adamları bu iş üzerinde hala çalışıyorlar umarım en yakın zamanda bulurlar tedavisini.

ıı de madem böle bısey var neden sadece bu doktor yapıo neden saglık bakanlığınca onaylanıp ssk hımayesınde karsılanmıo .... sadece bıraz sabır arkadaslar bekleyın bence zamanın bıze getıreceklerını... amerıkada onay alınnıp calısmalarına dahı baslanmısss deneysel yontemler varken denek olmayın.

arkadaşlar bende 19.02.2009 ablam için dr cahide hanımdan randevu aldım.
okuduğum şeyler kafamı karıştırdı ama annem ve babam ısrarla götürelim diyorlar.abla 30 yaşında 2 yıl oldu tetrapleji c5-c6 asia a seviyesine ellerini ve göğüsten aşağısını kullanamıyor doktoru sinirlerinde bir baskı olduğunu zamanla beklemesini söyledi.şuan ellerinde sağ elinde baş parmakta bir hareketlilik başladı ama fazlaca bir gelişme olmadı evet umut ediyoruz umut ticarete dönüşmesin insan sağlığı ticerete dökülünce hayal kırıklığı büsbütün yıkıyor.ablam çok sarsıldı tek tesellisi 4 yaşındaki oğlu.eşi terketti ardına bile bakmadı şuan bizim yanımızda .ben bu doktorun cevaplarını yine burdan sizlere duyuracağım umarım iyi haberler veririm herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum güzel haberler duyalım

mehmet yalçın bey sizdende bu haberin sonuçlarını bekliyorum bildirirseniz sevinirim
ben yıldız.

bu arkadasımız yattı hastaneye neden sn gelısmelerını yazmıyosun mehmet arkadasım beklıyoruz ne gıbı br tedavı yapıyolarmıs

mehmet'in mesjaı gözünüzden kaçmış arkadaşlar:

arkadaşlar bu konuda yarım saattir yaptıgım görüşmeyi ve son gelişmeyi aktarıyorum size;

bu daha önce size bahsettigim hasta bir kaç gündür ankarada başka doktorlardan bilgi edinmek için görüşmeler yapıyordu görüştügü doktorlarlar ve görüşme neticeleri şu şekilde;

ankara fizik tedavi merkezi 2.ftr doktoru doç.dr. halil uçan ile görüşmesinde ve elinde olan mr ları sonucunda doktor bahsettigim of'li arkadaşıma şöyle söylemiş;
sizin tekara bu aşamada böyle bir ameliyatla yürüyebilmeniz az veya çok imkansız kesinlikle sağlıgınızda bir ilerleme olmayacagı gibi paranızı sokağa atmak gibi düşünün demiş.bundan sonra sizin için bir ihtimal gelişen tıpta kök hücre nakli ile belki bir takım ilerlemeler olabilir ama bunun için beklemeniz gerekli diyerek hastanın kesin surekle gitmemesini söylemiş..

sonra bu hasta ankara numune hastanesi sinir ve omirilik cerrahisi ahmet özener soyismi aklımda kalmadı ama zannedersem doktor ahmet bey tekrar bir mr istemişti dün ve bugun inceledigi mr sonuçlarında şöyle demiş;
gidin memlekete kendinizi kesinlikle umutsuzluga kaptırmadan birşeylerle ugraşın, bu bahsedilen doktor kesinlikle vaad ettigi hiç birşeyi gerçekleştiremez sizin paranızı almaktan başka birşey yapamaz, kesinlikle itimat etmeyin kesinlikle istanbula yanına gitmyin sizin yürüyebilmeniz cahide hanımın anlattıgı gibi %100 degil bugun tıpta gelinen bu aşamada imkansız.
eger dünyanın türkiyede dahil herhangi bir ülkesinde bu söz konusu olursa inanın herkes tarafından bildirilir bu ve benzeri durumlara aldanmayın gerekirse sürekli bizleri arayıp bilgi edinin demiş...

arkadaşlar aslında ben tıptaki gelişmelerle böyle bir durumun şimdi imkansız oldugunu düşünüyordum ama en azından bu doktoru dinleyen gitmek isteyen arkadaşlarım ve bizzat giden birebir tanıdıgım oldugundan herkes için sürekli görüşmeler yaptım en küçük detaya kadar aktardım gerisi sizin bileceginiz iş bencede hocaların dedigi gibi sabırla gelişmeleri takip etmek böyle bir tedavinin dünyada devrim gibi duyurulacagını bilmek ve bu günün tadını çıkarmaktan başka çaremiz yok.
bende herkes gibi olumlu birşey duymak isterdim ama benim elimden gelen birşey degil elimden geleni sizlerle paylaştım..

Değerli arkadaşlar,
Bu docent hanım konusunda bir şey diyemiyeceğim ama Allah yardımcısı olsun inşallah başarır.
Benim burada üzerinde durmak isteğım konu Almanyadaki tedavi hakkında.Arkadaşlar Almanyada öyle sadece para için bu tip işlerin yapılmayacağını düşünüyorum. Orası Türkiye değil adamın diplomasını alırlar.Bir doğu ülkesi olsa bu olumsuz görüşlere katılabilirim ama Almanya için bu görüşlere katılamam.
Bir araştırma programı olabilir ve gönüllü denekler aranıyor olabilir. Ancak para istemeleri bu görüşüme uymuyor.Genede takip edilmeli. Zira kök hücre konusu çok ilginç evreler geçiriyor. Biliyorsunuz ABD.de de çalışmalara başlanıldı. Puşt (pardon buşt) bu çalışmalara izin vermiyordu. Ancak araştırmalar devam ediyordu ve NG dergisi geçen yıl buna önemli bir yer ayırmıştı.Orada da sonuca epey yaklaşıldığı ancak yasal engellemeler nedeniyle yavaş ilerlendiği belirtiliyordu. Bu yazıyı bulup sizlerle paylaşacağım. Orta bir vadede belli ölçüde çözümler bulunacağını en azından umut etmek istiyorum. Bu nedenle kendimize iyi bakalım, eksersizleri ve fizik tedaviyi ihmal etmeyelim. Yanı çalışmasada organlarımızı hazır tutalım. Beynimisi ve duygularımızı hazır tutalım. Hayattan kopmayalım. Topluma katkıda bulunup para kazanalım. Çalışmaktan kaçınmayalım. Zira bakıyorum arkadaşlar iş bulmuş ancak hep erken emeklilik peşinde , aceleniz ne ne yapacaksınız eve kapanıp. Şartlar olumlu değilse onları düzeltmeye uğraşın. Yasalar önemli ölçüde yanımızda yeterki hak arayalım. Düşünsenize egelliye farklı davranmak ayırıımcılık olar ceza kanununda yer alıyor.
Bilhassa böbrek ve mesaneye dikkat edelim. Ayağa kalkıp birde böbrek peşine düşmeyelim.
Saygılar

arkadaşlar,cahide hanım bu sabah yine star tv haber programına çıkıp omurilik felçlileri için yine çok olumlu şeyler söylemiş....

omurilik felci olan aradaşlarım,dr cahide hanımdan nisanın 2'sine randevu aldım.yaşayacağım deneyimleri buraya yazıp sizinlede paylaşacağım.umarım bana olumlu şeyler söyler.artık daha fazla beklemek istemiyorum.ne sabrım nede gücüm kaldı...

randevumu öne aldırıp 5 martta dr cahide hanımla görüştüm.MR inceledi ve daha iyi emin olmak için benden tekrar tomografi istedi.300 tl gidip çekindim.bana omuriliğimde bulunan çok ciddi ödemin baskı yaptığını ve boynun arkasından tekrar ameliyat edip kanalı genişleterek bu baskıyı azaltacağını söyledi.kesinlikle pişman olmayacağımı ve sinirlerde bazı geri dönüşlerin olacağını söyledi.önümüzdeki günlerde ameliyat olmayı düşünüyorum...

Defne inşallah beklentilerin doğrultusunda gelişmeler yaşarsın. Bazı gelişmelere insanın her şeyden evvel kendisinin inanması gerekmektedir. Ben bu inancı da sende görüyorum. Hayata her anlamda umutla bak....

OturanBoğa; geçmiş olsun abim olanları bu kadar kendınle barışık olarak anlatman çok hoşuma gitti

randevumu öne aldırıp 5 martta dr cahide hanımla görüştüm.MR inceledi ve daha iyi emin olmak için benden tekrar tomografi istedi.300 tl gidip çekindim.bana omuriliğimde bulunan çok ciddi ödemin baskı yaptığını ve boynun arkasından tekrar ameliyat edip kanalı genişleterek bu baskıyı azaltacağını söyledi.kesinlikle pişman olmayacağımı ve sinirlerde bazı geri dönüşlerin olacağını söyledi.önümüzdeki günlerde ameliyat olmayı düşünüyorum...
defnex geçmiş olsun şu anki durumun nedir? birde ne zaman ameliyat olacan ve bunun maddi boyu nedir?
bende geriden takip ediyorum CAHİDE TOPSAKAL OLAYINI benim durumumda T9-T10-T11 seviyesi ayrıca bazı arkadaşlar alaycı yaklaşmasa iyi olur çünkü benim gibi bazı karar veremeyen arkadaşları etkiliyor unutmayınki bunun birde manevi boyutu var bizim fabrikadan bir olay anlatayım
benden(BENİM KAZAM 19 KASIM 2007) yaklaşık 5 ay sonra 24 yaşında bir çocuk iş kazası sonucu beyin bölgesinde ezilme ve zedelenme oldu kastamonudaki beyin cerrahları bu çocuktan ümit gelmez demişler. cenabı hak vesile olmuş koskoca şirketin nufusu yetmemiş bir akrabası vesile olmuş bayındır hastanesine yattı yaklaşık 2 ay yoğun bakımda kaldı oradaki beyin cerrahı bile fazla ümidi olmadığı halde tedavisine devam etti
uzatmadan bu gün itibarı ile çocuk destek alarak yürüme çalışması yapıyor ve fizik tedaviye devam ediyor.inşallah görmediğe döner
iki aynı brançta olan doktorların farkı ayrıca o akrabası olmasaydı veya geç haberi olsaydı veya benim nüfusum var deyipde( bana yaptığı gibi) istanbul ACEDEMİ HOSPİTAL hastanesine gönderip bir haftalığına 4000 tl ödeyerek gösteriş yapıp aslında bir şey yapılmamasıdır benimde orada muayene eden doktorda doç. ama banada omirilik ve sinirlerde zedelenme var ödem sonrası dedi ve ameliyata gerek yok zamanla iyleşirsin dedi zannederim defnexde ben gibi ödem basısı denmiş
inşallah şifa bulursun ve bulacağına yürekden inanıyorum burada paylaşırsan bazı arkadaşlara anlamlı bir cevap olur

Sevgili defnex, yukarıdaki mesajda olduğu gibi, şu andaki durumun hakkında olabildiğince detayı bir mesaj yazar mısın bu başlığa?
Böylece şu anki durumunla ameliyat süreci ve sonrasındaki durumun hakkında sağlıklı bir mukayese yapabiliriz.

Not: Keşke bu ve benzeri doktorların vaatleri doğrultusunda tedavi olmaya razı olan arkadaşlarımız bir günce tutsalar. Her gün iki-üç kez yazsalar açacakları günce başlığına. Ne yaptın, kaç para verdin, tedavi diye ne uyguladılar, ne hissettin vs.vs.vs. An be an bu bilgileri paylaşsanız, eminim herkes bi silkelenir ve daha bi bilinçli olur...

doktorun muayene hanesine girebilmek tam bir kaos.önce 15-20 basamak aşağıya sandalyemden kaldırılarak indirildim.rampa yoktu.düşme tehlikesi atlattım.sonra asansöre ulaşabildik.beni nörolojik teste tabi tutmadı.MR inceledi ve ayrı olarak tekrar BT diye tomografi çektirdi.muayene ücreti 200 tl,tomografi 300 tl.
bana omurilikteki ödemden dolayı baskıyı azaltınca sinirlerde geri dönüşümlerin olacağını söyledi.bende c6 c7 ve t1 hasarı var.higt parapilejiyim.oturma dengem bozuk.göğüs altı anestezi bölgesi.his ve hareket hiç yok.ellerimde güç kaybı var.sol elim daha kötü..toplam 4 gün yatacam.1 gün ameliat öncesi.3 gün ameliyat sonrası.eski adı vatan hastanesi yeni adıyla universıl hospital (alman grubu) hastanesinde ameliatları yapıyormuş.
hiç merak etmeyin ameliyattan sonraa size gelişmeleri an ve an yazacam .ben yazamasamda kardeşim benim nickle girer yazar.sevgiyle kalın.hayırlısı...ameliyat tarihim belli olunca sizide haberdar edeceğim....maddi giderini ameliyattan sonra yazacağım.çünkü gelecek tepkiler olabilir.buda beni olumsuz yönde etkileyebilir...

Üst Alt