arkadaşlar bu konuda yarım saattir yaptıgım görüşmeyi ve son gelişmeyi aktarıyorum size;
bu daha önce size bahsettigim hasta bir kaç gündür ankarada başka doktorlardan bilgi edinmek için görüşmeler yapıyordu görüştügü doktorlarlar ve görüşme neticeleri şu şekilde;
ankara fizik tedavi merkezi 2.ftr doktoru doç.dr. halil uçan ile görüşmesinde ve elinde olan mr ları sonucunda doktor bahsettigim of'li arkadaşıma şöyle söylemiş;
sizin tekara bu aşamada böyle bir ameliyatla yürüyebilmeniz az veya çok imkansız kesinlikle sağlıgınızda bir ilerleme olmayacagı gibi paranızı sokağa atmak gibi düşünün demiş.bundan sonra sizin için bir ihtimal gelişen tıpta kök hücre nakli ile belki bir takım ilerlemeler olabilir ama bunun için beklemeniz gerekli diyerek hastanın kesin surekle gitmemesini söylemiş..
sonra bu hasta ankara numune hastanesi sinir ve omirilik cerrahisi ahmet özener soyismi aklımda kalmadı ama zannedersem doktor ahmet bey tekrar bir mr istemişti dün ve bugun inceledigi mr sonuçlarında şöyle demiş;
gidin memlekete kendinizi kesinlikle umutsuzluga kaptırmadan birşeylerle ugraşın, bu bahsedilen doktor kesinlikle vaad ettigi hiç birşeyi gerçekleştiremez sizin paranızı almaktan başka birşey yapamaz, kesinlikle itimat etmeyin kesinlikle istanbula yanına gitmyin sizin yürüyebilmeniz cahide hanımın anlattıgı gibi %100 degil bugun tıpta gelinen bu aşamada imkansız.
eger dünyanın türkiyede dahil herhangi bir ülkesinde bu söz konusu olursa inanın herkes tarafından bildirilir bu ve benzeri durumlara aldanmayın gerekirse sürekli bizleri arayıp bilgi edinin demiş...
arkadaşlar aslında ben tıptaki gelişmelerle böyle bir durumun şimdi imkansız oldugunu düşünüyordum ama en azından bu doktoru dinleyen gitmek isteyen arkadaşlarım ve bizzat giden birebir tanıdıgım oldugundan herkes için sürekli görüşmeler yaptım en küçük detaya kadar aktardım gerisi sizin bileceginiz iş bencede hocaların dedigi gibi sabırla gelişmeleri takip etmek böyle bir tedavinin dünyada devrim gibi duyurulacagını bilmek ve bu günün tadını çıkarmaktan başka çaremiz yok.
bende herkes gibi olumlu birşey duymak isterdim ama benim elimden gelen birşey degil elimden geleni sizlerle paylaştım..