Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynin oksijensiz kalması sonucu bitkisel hayat..?

Şuan yok enfeksiyonu onun için ufak ufak tepkiler vermeye başladı bilmiyorum tepki mi reflex mi doktora sorsak kesin reflax der bilmiyoruz artık göz kırpması reflex mi gözünü kırp dedim kırptı bikaç defa hemde sizin hastalardaki tepkiler neler

Aynı sizin hastanız gibi göz kırpıyır seslenince uyuyorsa uyanıyor fakat hiçbir komuta tepki vermiyor hala yoğun bakımda

Sayın faruk nafiz görgülü doktorunuz babanız için ne diyor birde babam çok zayıfladı insan gördüğü vakit bu hasta kesinlikle iyleşmez diyesi geliyor o derece .ben doktorlara hiçnirşey sormuyorum sadece bakımı konusunda uyarıyotum yatak yarası çıkacaktı güç bela hizmet ettiriyoruz.doktorlar bizden kaçıyor zaten reflax yanlış görmüşsünüz yok böyle kalıcak diyip duruyorlar sizin doktorlar ne söylüyor merak ettim doğrusu

Söylediklerinizin aynısı bizdede mevcut malesef yatak yaraları var.Beklemekten sabretmekten başka çaremiz yok.zaman içerisinde biraz daha toparlamalar olur fakat tahmin etmemiz zor diyolar.eski sağlığına kavuşmasını beklemeyin ölen hücreler geri gelmez diyorlar

Yine ateş yine enfeksiyon....dün iyi bugün çok kötü doktor yine beklemeyin hastanız uyanmaz diyor....

Rabbim sabır versin hepimize hiçbirimizde maalesef olumlu bir gelişme yok

Enfeksiyon bitirdi babamı çok zayıfladı tanınmayak halde Allah büyüktür çıkmadık candan umut kesilmez

Benim babamda 30 kiloya yakın verdi bizdedir aynı sıkıntı var.rabbim şifa versin bütün hastalara

Kilo kaybı yatak yarası gibi yatan hastada olan şeyler malesef babamdada var.En önemlisi beynin toparlanması gerisi zamanla geçer.İnşallah rabbim onları bize bağışlar.

Benim için önemli bir soru cevap verirseniz sevinirim.hastalarınız reflex denilipte ayağını oynattımı. Babam ayağını oynatıyor burundan beslendiği için boruların yaptığını ve reflex olduğunu söylüyor

Merhaba arkadaşlar bir konyda sizlerden bilgi alabilirmiyim benim bir tanıdığım var otv den ındırımlı araç almak istiyor rasızlığı açık kalp amelyatı olmuş 4 damar tıkalı olduğu için astımı 5 yıldır var gözleri tam görmüyor gozluk kulanmadan yureyemiyor 55 yaşında bu durumlara gore yuzde kaç rapor alabilir şimdiden çok tşk. Ederim

Sayın faruk nafiz görgülü sizin hastanızın koma skalası hergün değişiyormu yoksa spontanmı babamın kimi zaman 5 kimi zaman 7 kimi zaman ki genel olarak 3 en yüksek 7de orta koma 9 la başlıyor sanırım

Merhabalar hastalarınız ne durumda maalesef babamda bir gelişme yok

Babamda enfeksiyon var yüksek doz antibiyotik veriyorlar bu böbreklerine zarar verebilirmiş çok zor durumdayız moralimi çok kötü keşke bir an önce eve alabilsek
Dün bankada bi adamla karşılaştık eşiyle birlikte gelmişti sağ tarafını çok zor kullanıyordu.yan yana oturdular annemle annem merak etmiş sormuş.kadının dediğine göre 3 yıl önce kalbi durmuş uzun zaman yoğun bakımda kalmış doktorlar neredeyse bütün hücrelerin zarar gördüğünü ve asla düzelmeyeceğini söylemiş kefenini bile hazırladık dedi ama eve getirmişler ve 9 ay sonra tepki vermiş ve şimdi geziyor.allah büyüktür umudumuzu yitirmeyelim yaşadıkları sürece herzaman umut var .adam çok fazla fizyoterapi görmüş onun fayda ettiğini söyledi bu arada.

Sayın mirlat evde enfeksiyon oluyormu hastanede sürekli enfeksiyonu var diyorlar allah muhafaza kaybederiz diye korkuyoruz bizde 3 gün önce çok fazlaydı bi kaç yrde varmış üstrlik kanında akciğerinde falan

Biz babamı yoğun bakımdan yataklı servislere aldık enfeksiyonu geriliyor fakat tepki veremiyor.sizden ricam gelişmeleri sürekli paylaşalım

Aynen aynen gelişmeleri birbirimize aktaralım hastanedeki halinden daha iyi .bizde hastanede enfeksiyonla uğraştık.

Daha öncede yazmıştım budaya dayımı yoğun bakımın 22. Gününde durumu iyiye giderken birden tekrar kalp durması sonucu canladırılamadı ve vefat etti. Allah hastalarımızı şifa ölenlerimizs rahmet eylesin. En çok da sizlere sabor vermiş insanlar

Sağolasın amin inşallah. Önceki mesajı yazarken yanlış yazmışım Allah sizlere sabır versin

Şuanda bir gelişme yok sizin hastanızın durumu nasıl

Biz hastamızı nakil yapmak için başvurucaz oksijen tedavi ve ozon la ilgili bikaç trdavi önerdi doktor inşallah bi faydası olur nakleettirdiğimiz zaman gelişme göstrtirse yazarım inşallah.

Gata ve acı badem hastanesinden birine ikisinde varmış görüştüğümiz 2 doktorda bu tür hastaların ilk günden oksijen terapiye başlanöası gerektiği ve izole tek odada kimse içeri alınmadan tedavi edilmesi gerektiğini aksi takdirde gelişme gösteremiyeceğini söyledi.ama ne varki türkiyede devlet hastanesi olarak bu imkanların sadece gatada olduğu tedavi edecek techizatların deblet hastanelerinde olmadığı söyledi.bende kendi doktorumuza çok kızdım madem bçyle bir tedavi şekli var neden bilhilendirmiyorsunuz diye.allah kimseyi düşürmesin insanlıktan çıkmış insanların eline.

Nagehan hanım bilinci açılmayan hastalar için işe yaramadığını duymuştum bizde babamı götürebilirmiyiz kim söyledi size

Detailerin paylasimini okuyorum gunlerdir.umut oldu bana.esim yogun bakimda.bilinci kapali.

Mirlat
pazartesi gunu kalbi durdu.rahatsizdi zaten.kalp masajinla tekrar calisti ama simdi yogun bakimda.makine yardimi ile nefes aliyor.nefesinde duzelme var gibi.baska da hicbir sey yok.yatiyor oylece tepkisiz.

Burda bilincin acilmasi icin.gunlerce aylarca bekleyenleri okudum.o yuzden tepki almak icin erken sanirim ama ben yine de konusuyorum.dokunuyorum.bi cevap bekliyorum

Zaten hastaneydik.doktorlar basimizdaydi kalbi durdugunda.hemen kalp masaji yaptilar ama 2 kere kalbi durmus.

katre35
Kalbin durduğunda hastanede olmanız ve doktorların hemen müdahale etmesi hastanız için büyük bir şans.İNŞALLAH hastanız eski sağlığına kavuşur.
Mayıs ayında birgün arayla annemi ve kayınbabamı kaybettim aynı durumdan ALLAH ım sizin yardımcınız olsun,tekrar geçmiş olsun.

Üst Alt