Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynin oksijensiz kalması sonucu bitkisel hayat..?

Ali bey Allah razı olsun duyarlılığınız için tepki alabilsek dünyalar bizim olacak çok yıprandık ...rabbimden tüm hastalarımıza şifa diliyorum.tekrar sağolun

Ege kardeşim geçmiş olsun.Allah şifalar versin.Bu hastalarda ilk hareket gözdür.Biz bu hareketi 3-4 ay sonra alabildik oğlumdan.23 yaşında bu olayı yaşadı.Kalp tekrar çalıştırılmış.Ancak beyin hasarı oluşmuş.Biz de ilk önce bizi anlıyorsan duyuyorsan gözlerini kapat derdik ve oğlumda kapatırdı.İlk kelime 5-6 ayda gülmeler bir yılın sonunda oluştu.Konuşma yine hala yok.Ama espri duyduğu zaman gülüyor.Fizik tedavi görürken sanırım ağrıdan bağırıyor.İnşallah siz daha da çabuk yaşarsınız bu gelişmeleri..Yoğun bakımda mı şu an babanız.Eğer yoğun bakımda ise doktorlar eve çıkarabiliriz dediğinde hemen ev ortamını ona göre hazırlayıp eve alırsanız gelişmeler daha hızlı olacaktır büyük bir olasılıkla. Noroloji ya da fizik tedavi servis odaları daha iyi olacaktır yoğun bakımdan.Bir an önce servise
ya da evinize geçerseniz benim kanatimce daha iyi olacaktır.Siz yanında olabileceksiniz günün büyük bir bölümünde.Bu hastalarda bilinç ara sıra daha iyi oluyor bazen geriye düşüyor.İşte o tam kendini toparlayıp çevresini algıladığı zamanda sizi yanında farkederse yaşam sevinci artacaktır.Ben bu yazdıklarımı hep yaşayarak gözlemledim.Sevdiği bir türkü .sevdiği bir koku o siz bile olabilirsiniz sizin sesiniz bilincin açılmasına yardımcı olacaktır.Tekrar geçmiş olsun dileklerimle hoşçakalın.

Bugün cuma mübarek günün yüzü suyu hürmetine hastalarımıza Allahım şifa versin.koskocaman 32 gün oldu babamla konuşmayalı 33 gün,
şimdiye kadar eşe dosta söylenen tüm''seni özledim'' kelimeleri anlamsızmış,yalanmış...''özlemek'' tam da bu demekmiş.

kendine geleceği günü nasıl hasretle bekliyorum eminim bunu bi sizler bide ailem anlar.ateş düştüğü yeri yakar o koca ateş bizi yakıyor.

Bugün okulda öğrencimizin Boğaz'ına balon kaçtı kalbi durdu 10 dk beynine oksijen gitmedi şimdi yoğun bakımda inşallah iyileşir daha 10 yaşında rabbim tüm hastalara şifa versin herşey rabbimin elinde

Aman Allahım cok gecmış olsun durumuyla ılgılı bılgı verın bızede

Çok geçmiş olsun Mirlat .İnşallah müdahalesi de doğru yapılmıştır.Eğer siz ordaysanız bence şanslı diye düşünüyorum.Yapılacakları daha doğru yapılmasını sağlamışsınızdır.İnşallah yavrucak hasarsız bir şekilde uyanır.

Gelişmeleri yazarım inşallah hayırlı haberler veririm şuan yoğun bakımda

Sayın Ege bunları bizde yaşadık inşallah tepki verir

Önemli olan tepki diyor doktorlar

Babam rahatsızlanmış tansiyonu nabzı yükselmiş ,uyutmuşlar yine 😥😥

Rabbim tüm hastalara acil şifa versin sayin ege benim abimle sizin babaniz ayni gün hastahaneye kaldirilmis takip ediyordum babanizin durumunu inşallah eski sağliğına kavuşur bizde bekliyoruz abim icin bol bol dualar ediyoruz bu arada abim 42 yasinda

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birbirimize gelişmelerden haber verelim arkadaşlar,allahım inşallah merhamet eder cümlemize ,Enes bey sizin babanız nerde yatıyo

Aralik 12 de florya biruni hastahanesinde kalp ameliyati oldu uyanamayinca marmara egitim ve arastirma hastahanesi pendige sefk edildi suan gozlerini aciyor ama bilinci tam olarak gelmedi uzun bir surec gerekiyor sabirli olmamiz gerekir.

Benim babam Sinop'ta oturuyo o cevrelerde yoğun bakımlar dolu olduğu için taaa giresuna sevk ettiler ,Giresun'da da kimimiz kimsemiz Yok kardeşler aramızda 1 er hafta kalıyoruz dönüyoruz ,İstanbul'a aldırmaya çalıştık hatta gecen gün Marmara eğitim araştırmada başhekimin yanına çıktım numaramı felan aldılar ama dönüş Yok.zaten yoğun bakım sürecinde hastayı kımıldatmayın olduğu yerde tedavısı devam etsin diyolar ,

Insallah tez zamanda kalkar gelişmelerden sizi haberdar ederim şuan enfeksiyon durumu söz konusu bitince servise alacaklar.

Bu arada babaniz kac yasinda ?

Allah’tan rahmet dileriz. Rabbim mekânını cennet eylesin geride kalanlarına da sabır ihsan eylesin.

Allah rahmet etsin size sabır ve metanet diliyorum allah bizlerin de yardımcısı olsun.

Bizim bi akraba da kalp krizi sonucu beyne oksijen gitmemesinden dolayi suuru kapandi sonra gozlerini acip kapatabildi ama olusan tek gelisme bu oldu. 5 yil oldu ve hala ayni malesef mideden besleniyor hic hareket kipirdama yok. Hastasinda gelisme olanlar bence cok sukretmeliler bir gıdım bile iyilesmeyenler var.cocuklari esi bakimini evde yapiyorlar ama cok zor koca adama bakabilmek Rabbim herkese guc kuvvet hastalarada acil sifalar versn

Ege83 çok üzüldüm rabbim sabır versin.Allah rahmet eylesin ....

Sevgili arkadaşlar maalesef babamın 8 aylık mücadelesi 08 ocak 2017 tarihinde sona erdi.Hep ümitliydim düzelecek diye ama nasip olmadı.Olası tüm komplikasyonlar gelişti babamda.Günden güne kötüye gitti.Hiç yoğun bakımdan çıkaramadık bütün cihazlarını almıştık oysa.Rabbim mekanını cennet eyler inşallah.Hastalarınıza şifalar diliyorum sizlere de sabır.Biz mucize yaşayamadık inşallah sizler yaşarsınız.Allah yardımcınız olsun.

Ben babamı gördüm gülümsüyodu ve gerçek gibi bana bakıyodu,beynim durdu "bana mı bakıyosun babammm""
Dedim ,ruhları şaad mekanları cennet olsun rabbim

Başınız sağolsun. Mekanları cennet olsun.Sizlere de Allah sağlık ve sabırlar versin..

Sayın FLORA Allah’tan rahmet dileriz. Rabbim mekânını cennet eylesin geride kalanlarına da sabır ihsan eylesin.

ALLAH hepinizin yardımcısı olsun babamın rahatsızlık sürecini bir çok kez yazmıştım 4 kasım da kaybettik hayat normale dönüyor ama ben babamla 24 saat beraber olan birisiydim ortak iş yapıyorduk ve daha 56 yaşındaydı 1.ci ay sonun da özel odaya çıkarmıştık babamı kilosu her şeyi normaldi gözleri açıktı ama ishal oldu ve biz çok korktuk tekrar yoğun bakıma aldırdık 2 ay daha yoğun bakımda kaldı en büyük pişmanlığım bu oldu keşke yatrmasaydık tekrar yoğun bakımda çay tabağı büyüklüğünde iki kalçasında yara oluştu kulağında burnunda bile yaralar vardı topuk ve bacaklarıda tabi ki 3 ay sonun da bn tek kişilik palyatif bi hastaneye aldırdım babamı iki buçuk ay biz baktık en çok ugraştığımız şey yaralar oldu çoğu geçti bi tek kalçadakiler kaldı her türlü ilacı almıştık rabbim bize 2.5 Ay bakmayı nAsip etti tepkileri çoktu babamın üstündeki örtüyü bile elletirmez rahatsız olurdu ağızdan pamukla su verirdik bazen yutabiliyordu öksürürken zorlanıyordu ayaklarını çok kasmıştı hep cenin şeklinde durmak istiyordu ellerini sürekli oynatırdık şişmesin diye en son kusarken kusmuk akciğere kaçıyor yani akciğer aspire etmiş ve 1 gün dayandı tansiyonu sabah 25 -12 lerdeyken öğlen 7-3 lere düştü ve ateşi 35 lere indi bütün aileyi gördü şehır dışındakilerede haber ettikyavaş yavaş elimde son nefesi verdi çok masumdu belki o acılarından kurtuldu ama bize büyük hüzün bıraktı koskoca insanlarz ama bazen bişi oluyor ağlıyoruz ALLAH tan umut kesilmez ben hep şifa diye dua ettim ama doğrusu dua ederken hayırlısı demek miş bunu anladım

Kardeşim başınız sağolsun ve babanızın mekanı cennet olsun.Allah sizlere de sabırlar ve sağlık versin.

Çok ama çok zor arkadaşlar..Tıp henüz beyin işlevi yönünden hiçbir şey bilmiyor..İnşallah araştırmalar olumlu sonuçlar verir de beyin hücrelerinin yenilenmesi ile ve işlevini kazandıracak operasyonlar ya da ilaçlar bulunur.Beynin fiziksel sorunları için ameliyat yapılıyor ama hücre ve hücrenin işlevi ile ilgili şu an yapılacak bir şey yok.Vücut kendini ne kadar iyileştirebilirse iyileşme o oluyor.Tabi ki bu zamana bağlı ve bu zamanda iyi bir bakım ve farklı organlarda bir rahatsızlık olmazsa..Yukarı da süreçleri yazdım benim 23 yaşında üniversite son sınıfta olan oğlum kalp durması sonucu oksijensiz kaldı..Umutla bekliyoruz..Allah herkese şifalar versin..

Amin
Azrail sırayla dolaşıyo sanırım ,benim cok ümidim vardı ama Allah aldı ,herşey bitti kocaman bi hiççç

Hastalarınızda bir gelişme varmı

Uzun süre böyle olupta iyleşen çok nadir inşallah burdaki hastalarda iyşeşir hiç belli olmuyor 40 dk kalbi duran uyandı beyin çok değişik bir organ doktorlar bile tam bilmiyor ne zaman neyin olacağını .umut etmeye dua etmeye devam

Naghan

Nagehan hanım babamın durumu aynı uyanan hasta kaç ay yoğun bakımda kalmış şimdiki durumu nasıl merak ettim

Üst Alt