Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beynin oksijensiz kalması sonucu bitkisel hayat..?

Hiçbir hareket yok sadece gözlerini açıp kapatıyor sizin hastaniz ne durumda eve göndereceklermi

1 aydır göndeicez diyorlar bizde anlamadık hala eğitimde vermediler

İlk önce servise çıkaracaklar o sırada öğretirler birde babanız herhangi bir şeye bağlı mı

Boğazından nefes alıyor ve burundan besleniyor.allah büyüktür uyananlar genelde ilk 2 haftada uyanırmış gerisi mucize diye görülüyor.en son girdiğimizde çook heyecanlmdı göğsü hopladı orda olduğumızu anlıyor sanki kendisi de çabalıyor uyanamak için bilmiyorum umut hiç bitmeyecek galiba ...ama böyle olupda uyanan çok az duydum uyananlar varsa keşke yazsalar dediğiniz gibi.sizin bildiğiniz varmıydı uzun süre komada olup uyanan yani bizim kadar olup da uyanan

Siz hastanedeyken bizim gibi hasta varmıydı .6 ay yatıp uyanan var yazmışsınız da dikkatimi çekti

Sayın Mirlat özel msj attım size aldınızmı

Maalesef mesajını telefonumdanmıdr anlamadım alamadım nasıl ulaşabiliriz .sonuçta her hastanın durumu aldığı zarar farklı 2 hafta sınırlaması çok yanlış çünkü o kadar çok hasta duydumki

2 hafta istatistliklere göre galiba ben 3 ay sonra gözünü açan yürüyen duydum bizzat kızından ama enteresan 1 aylıkken eve verilmiş ve enfeksiyonu hiç olmamış enfwksiyon bizim hastaları geriletiyo olabilir illet kurtulamadık sizinde hastahanede olmuştur muhakkak.

Msj kutuna tel nomu braktım görüşelim diye yada sen bana msj at nonu bu cortexini görüşelim

Nagehan hanım gördüm mesajınızı yarın arayacağım sizi inşallah

Merhaba sayın naghan ve mirlat gelişmeleri ve cortexin ilacı burayada yazarsanız sevinirim bizimde durumumuz aynı.Teşekkürler

Sayın faruk nafiz görgülü kullanan bir aileyle görüştüm ilk kullanımda etki ettiğini gelişme olduğunu sonraki kullanımlarda fayda vermediğini söylediler genelde de kullanıcı yorumları böyle temini zor bir iğne amladığım kadarıyla sahteleri de piyasada oldukça yaygın

Daha kullanmadık ama kararsızım sizin hastanızın Nasıl

Enfeksiyonu geriledi fakat bu sefer başka enfeksiyon çıktı.genel durumunda bir ilerleme yada gerileme yok.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Faruk bey biraz hastanız hakkında bilgi verirmisiniz kaç dakika oksijensiz kaldı ne zamandır yoğun bakımda

Bugün atv haberde 1 saat oksijensiz kalıp 1 hafta sonra hasarsız uyanan bir bayanın haberi vardı biz beyin hücrelerinin çok az miktarını kullanıyoruz zaten böyle hastalarda var dk ya takılıp kalmayın 3 gün hipotermi uygulanmış bu uygulama yapılan hastalar genellikle uyanıyorlar.bizim hastalara yapıldımı merak ediyorum

inşallah rabbim tüm hastalara şifa versin uyanmayana kadar bilemiyoruz inşallah en kısa zamanda biliçleri sağlıklı bir şekilde açılır hasar hiç olmaz inşallah

Arkadaşlar BEYNi OKSİJENSİZ KALIP iYİLEŞENLER VARMI diye konu açtım sizlerden ricam iyileşenler buraya yazarsa bu sıkıntıya düşenlere yardımcı olabiliriz

Sayın mirlat Kalp krizi geçirdi hemen farkedip ambulansı çağırdık fakat beyine oksijen gitmediğinden dolayı hipoksi iskemik hasar oluştu yani beyine yayılmış hasar.2. Hafta uyanıp kendi nefesini almaya başladı koma skalası 10 bugün 60. Günümüz.Yatak yaraları var.Enfeksiyonsan dolayı eve çıkaramıyoruz.Doktor beklemekten başka çaremiz olmadığını söylüyor.

İnşallah şifa bulur hastanız anladım tepki varmı inşallah bir an önce enfeksiyondan kurtulur

Annem 7 ay sonra uyanan bir admla karşılaşmış hastahanede.1.5 sene sonra uyanan bir kişiden de bahsetmiş anneme.bu beyin çok değişik bir organ umut her zaman devam edicek inşallah bunları duymak bile mutlu ediyor bizi

Annem 9 ay sonra uyanan bir kadının hacı arkadaşıyla tsnışmış kaç kere öldü haberi gelmiş ailesi yok bu hafta ölecrk diye diye 9 aygeçmiş ve birden uyanmış ayakları felç konuşmasındaalan bir sorun yokmuş anlattığına göre dua edelim bizde bu hastalıkta gelişme uzun bir süre durabilir . gelişme ve gerileme birden de olabilir biraz daha sabredelim inşallah siz kendinizi brakmayın

Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşÄºar zor bir durumdasınız umarım hastalarıniz uyanır

Çok zor bi gün geçirdim babama dokunuyorum konuşuyorum Hiçbir tepki alamamak Çan'ımı çok acıttı ..sağolun biraz içim rahatladı

91 sera ,gulfegül hastalarınız nasıl lütfen ara ara bilgilendirin lütfen

Arkadaşlar babam bi kaç gündür gözünü döndürmeye başladı ve gözlerini kırp dediğimde kırpıyor ama doktorla görüşmedim bunlar reflex olamaz değilmi

Isallah sizi gercekten duyupta yapıyordur eger öyleyse tabiki reflex değildir

Üst Alt