Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Binlerce engellinin aylığı kesilecek, ailelerine mahkum edilecek! Buna dur de!

Engelli Maaşlarında Gelişme Hakkında

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere tüm engelli vatandaşlarımız 3 aydan 3 aya maaş almakta, geçen şubat döneminden itibaren ise Haziran ayından itibaren bir çok engellinin maaşı kesileceği söyleniyordu sizce Eylül dönemi maaş alabilecek miyiz? Bir diğeri malumunuz seçim arefesindeydik engellilere yönelik tek vaatleri bulunan parti CHP'idi, engellilerin maaşlarını 3 aydan aylığa düşürüp engellilik oranına görede aydan aya maaş ödeyeceklerini söylemişlerdi ÖRN. %50-59 arası engeli olan biri 500 lira %60-69 engeli olan biri 600 lira bu şekilde maaşlar baglanacağı CHP'nin seçim vaadleri arasındaydı. Şu anda CHP yeni hükümetin kurulması için ön ayaklardan biri konumunda ve vermiş olduğu diğer vaatlerinin de halen arkasında (asgari ücretin 1500 TL olması, taşaronun kaldırılması, mazotunun 1.5 liraya düşürülmesi gibi vaatler) sizce CHP herhangi bir diğer parti ile koalisyon hükümeti kurdugu zaman engellileride hatırlayarak maaşlarımız konusunda bu çalışmaya imza atacak mıdır? Bunları merakla bekliyoruz sizlerinde görüşlerini almak istedim saygılarımla...

Bende senden duydum lugal kardeş chp nin vaati var demiştin
38 yaşındayım ilk defa oy kullandım chp ye attım

kılıçdaroğlu tv den izlediğim kadarıyla notere onaylattı emeklilere olan vaadini..
herrhalde sözünü yemez madem engellilere de söz vermiş yapması lazım

ya ya çok beklersiniz. adam ikdidar oladık ki yapak diyor. haklı bir bardak su için o vaatlere siz

melek hanım 2022 maşı almak için 2015 2. altı ayı için gelir sınırı nedir acaba

% 95 zihinsel özürlü raporu olan kızımın bakım parasını kestiler.

Evde üç kişiyiz. Eşimin aldığı maaş kişi başına düşen gelir hesaplamasında 9 lira fazla çıktığı için 32 yaşındaki altı bağlı kızımın aylığını kestiler. Aynı anda 3 aylık aldığımız özürlü maaşı da kesildi. Kızımın gideri tek başına maması bezi hastanesi 1000 liranın üstünde. 55 yaşındayım artık bakmakta zorlanıyorum. Bu nasıl adalet. 9 lira fazla diye nasıl keserler. Ayrımcılık yapıyorlar resmen. Özürlü ayrımcılığı yapan bu devleti kınıyorum. Sesimi kime nasıl duyurucam ne yapıcam bilmiyorum. Allah yardım etsin.

erken secım falan derken kımse ılgılenmez artık .
ALLAH hepımzın yardımcısı olsun .

Üst Alt