Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Binlerce engellinin aylığı kesilecek, ailelerine mahkum edilecek! Buna dur de!

helal sana sukut

bunların allahı hangi allah ben onu ANLAMIYOM
BENİM ALLAHIM RESULU S.A.V MUHAMMED OLAN ALLAH
ATILIRSAMDA ATILIYIM SİTEDEN

akp pembe 3d gozluk dagıtıyo galıba anlayamıyorum hala nasıl yazıyolar bunları..
bende ıstıyorum o gozlukten parasını verıcem kargoyla gonderın ;)kozanlı gıbı toz pembe gormek ıstıyorum herşeyi.

bunların allahı hangi allah ben onu ANLAMIYOM
BENİM ALLAHIM RESULU S.A.V MUHAMMED OLAN ALLAH
ATILIRSAMDA ATILIYIM SİTEDEN
işte bu ozel gozluk ıle goruluyo herkes goremez sadece akplıler gorebılıyo bız goremeyız :cool:.

Yok ya bunun amacı belli akp gibi milleti ayrıştırmak

ŞEY YANİ KAFADA TÜRBAN ALLTTA BLU JEAN KOT HESABI

kozanlı arkadaşı anlamamışsınız :)

benim yazımdan sonra ezik olmadığını kanıtlamaya çalışmış :) lakin yazdıklarıyla ezik zihniyette olmaktan kurtulamamış ama komik zihniyette olmayı başarabilmiş :) . yanlız kendisini tebrik etmem gerekli çünkü ne olursa olsun savunduğu ideolojinin arkasında durmuş .

saygılar

Arkadaşlar ben maaslarımız kesilmesin kampanyası adı altında herkesin ortak olarak hazırlanan yazıyı cumhurbaşkanlığına eposta
yoluyla yolladım.dün cevap geldi inceleme yapılmış bu epostayı valiliğe yollanmıstır diye yazmışlar sizce nedemek istemislerdir kötü bir durum değildir demi bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Valilikle ne alakası var anlamadım hacer hanım

İNŞ İYİ OLUR

bende anlamadım mirhat bey herkesin yolladığı yazıyı yolladım başka birsey yazmadım

kalem abla yardım edermisiniz sizce nedir

gelen cevap bu:
[FONT=Calibri][FONT=Tahoma]Cumhurbaşkanlığına elektronik posta yoluyla ilettiğiniz dilekçeniz alınmıştır.[/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Tahoma]Başkanlığımız tarafından elektronik postanızda yer alan detay incelenmiş olup, İlgili Valiliğe iletilmiştir.[/FONT][/FONT]

[FONT=Calibri][FONT=Tahoma]HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI[/FONT][/FONT]

sorun yok ablası rahat ol. sorunla ilgili valilik aracılıgıyla il içindeki ilgili kuruma yönlendirilecek bilgilendirme yapılman için.

kendi yaşadıgın sorunlara da değinmişsen bununla ilgilenilmesi için valiliğe yönlendirilmişsindir. valilik de ilgili kuruma yönlendirecek.

yazınızın tamamını okumadım ama daha ilk satırdan direk tebrik etmek istedim bravo :eek:

Aklı sıra siyaset yapıyor onun niyeti başka.
Böyleleri için bizim Tabzon'da sıklıkla kullanılan bir deyim vardır
“Kıçının çıplak oluşu Yoroz'dan görünüyor..” diye. (Kraldan çok kralcı olanlar için söylenir)

inşallah bunun hakkkında geleceğiz kader arkadaşlarımm allahın izniyle vekil seçilsemde seçilmesemde bunun peşini asla bırakmayacam bennn milletvekilleriyle bizzat görüşüyorummmm

İnşallah başarırsın hadi hayırlısı kolay gelsin diyelim'de aman ha seçildikten sonra angara havası'na kapılma :eek:

asla nijhat abi inşallah ogün ü allah nasip ederde türkiyedeki engelli kader arkadaşlarımla beraber toplantı yapmak kısmet olur inşallahh

Bugün Türkiye geneli 2002 ve Bakım yasası Değişikliği için basın toplantısı yapıldı aramızda bu toplantıya iştirak edenler oldumu.

aylık kesme işlemleri başladı arkadaşlar. buyrun bir örnek:http://www.engelliler.biz/forum/202...akif-ayligi/145676-2022-maasimiz-kesildi.html
bir kısmı Mart ödeme öncesi kesilir. kalanlar da diğer ödeme dönemleri öncesi kesilmeye devam eder.
daha fazla ses lütfen. Seçim öncesi iyi değerlendirilmeli. aralık'a kadar binlerce kişinin aylıgu kesilmiş olacak yoksa.

zaten evde bakım aylıgı alanların çoğuna da hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırı geçiorsa aylık bağlanmıyor.

Bende 2022 maasina basvurdum olmaz dediler neymis baban emeklimaasi aliyor birde kiralik evi var abilerinin durumu iyi sen alamazsin.ben 42 yasinda bir insanim 3cocugum var esimden ayriyiz 1 sene once felc gecirdim calisamiyorum dogal olarak annem bakiyor buyuk oglum unuversiteye hazirlaniyo ortanca lise 2yekizimda 5 sinifa gidiyor simdi benim hicbir yerden gelirim yok oyle mitinglerde dugun torenlerinde 3 cocuk yap demesi kolay nasil bakicaz calisirken sorun yoktu cocuklarimi hic birseye muhtac etmedim gelen allahtan geldi benim kizdigim konu su babamdan abimden harclik aliyorum cocuklarima veriyorum hani insan devletim buyuk diyorya bence ailesi daha buyuk birde dikkatimi cekti kartal sosyal yardimlasma merkezinde birtane engelli calisan yok ben sonradan engelli biri olarak 2022 kesenlere bakan hanima ve bu kurumlarda calisanlara sizlerde engelli adayisiniz bunu unutmayin.

ercü

emeklilik için başvurmuşsun sanırım. önceki mesajlarınıza baktım. Teyit eder misiiniz bunu? sonuç ne oldu?

bir de hanede kaç kişisiniz ve herkesin aylık geliri ne kadar? evde bakım aylığı için başvurmuş muydunuz hiç?
engelli sağlık kurulu raporunuz var mı?

Engelli saglik kurulu raporum %77 malulen icin basvurdum ordan kurula sevk ettiler kuruldan da%77 verdiler hanemizde 3 kisi annem babam ben .burda ben acitasyon yapmiyorum kimse yanlis anlamasin benim gibi insanlarvardir yasadiklarimiz benzer diye bahsettim ablacim

estagfirullah, öyle algılamadım. sorunların dillendirilmesi çok önemli.
bahsettiğiniz raporu maluliyetin tespiti için SGK sevkiyle aldıysanız engelli haklarınızda işe yaramaz o. engelli sağlık kurulu raporu çıkartmanız gerekecek tekrardan.
geliri şu yuzden sordum. hanede kişi başına düşen aylık gelir 572,64 Tl altındaysa evde bakım aylıgı için başvurun diyecektim.
eger % 50 ve üstü ağır özürlü engelli sağlık kurulu raporunuz varsa, hanede kişi başına düşen aylık gelir 572,64 TL altındaysa ve bakıma muhtaçlık kriterlerine uygunsanız evde bakım aylıgı baglanır. ayda 793,08 Tl ödenir.
bakıma muhtaçlık kriterlerini inceleyiniz:http://www.engelliler.biz/forum/evd...4442-engelli-bakima-muhtaclik-kriterleri.html

[FONT=sans-serif]Sende anlayamamışsın beni be DADAŞIM.Ben ne Dengesizim ne Yalakayım ne Eziğim nede Komiğim.Senin ve bu sitedeki herkes gibi ENGELLİ bir ALLAH'ın KULUYUM...Kimseyede böyle çirkin ifadeler kullanarak ayrımcılık yapacak kadar alçalmadım...Sözlerinizi dikkatli kullanın ve kimseyede bu site aracılığıyla hakaret etmeye kalkmayın lütfen....Hepimizin derdi bizlere sağlanan imkanların elimizden alınmaması ve hatta daha büyük imkanlara kavuşmamız değilmi...Bunun için birleşip elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışalım...Ümidimizide yitirmeyelim asla...[/FONT]

O zaman sende bizden yana ol
yok osmanlı kuruyolarmış falan

Aynen engellıler yaşamasınlar evde ölumu beklesınler dıyorlar yazıklar olsun nerde bu aileden sorumlu bakan herkes kendı keyfınde

bence hem bakım hemde 3 aylık almak bir kısma verip bir kısma vermemek zaten adeletsiz

Üst Alt