[FONT='inherit'][FONT='inherit']AKP seçmeni kadar kendi hırsızına,rüşvetçisine,kul hakkı yiyene sahip çıkan başka bir seçmen kitlesi daha görmedim.[/FONT]Cahil duyarsızlığı azımsanamaz. Şükreden, sorgulamayan bir topluluk istiyorlar al işte birkaç tane cahil,nasıl öve öve bitiremiyorlar.[/FONT]Dindarlık kisvesi altında yetiştirilmek istenen sürekli şükreden köleler oldunuz.Belki de hep öyleydiniz.Kabullenip şükretme arkadaş,sesini çıkar daha iyilerini hakkediyorsun çünkü.
AKP öncesi engelliysen çalışmıyorsan babanın maaşına bakmaksızın engelli maaşı alabiliyordun,şimdi bunu da engellediler üç kuruş verilen paraya göz koydular.Eve bir maaş giriyorsa çok zenginsin engelli de olsan bu parayı alamazsın deniliyor.AKP öncesi bu kadar pahalılık mı vardı zamlar yüzde 5 iken son 12 yılda yüzde 500 arttı.Vergiler yüzde yüz arttımasına rağmen maaşlara verilen zam 20-30 tl.Bu mudur ilerleme?
Bir ülkede gelişmeyi,o ülkenin yollarına bakarak "aa ne güzel yollar yapmış hükümet çok iyi"diyemezsin.Gelişmeyi,eğitime bakarak,üretime bakarak,demokrasiye bakarak,hukuğa bakarak görebilirisn.12 yılda bu hükümet satacağını sattı yollar köprüler fabrikalar akarsular..Say say bitmez.Herşeyleri şov,hep hava.
[FONT='inherit'][FONT='inherit']Ülke IŞİD hücreleriyle dolu.[/FONT][FONT='inherit']AKP karanlığı ülkemizi giderek sarıyor millet birbirini boğazlıyacak iç savaş geldi gelecek hala 2023-2071 naraları atıyor utanmadan![/FONT]Laiklik olmadan demokrasi olmaz.Devletin gözünde partiden veya onun yörüngesinden değilsen, ne olduğun önemli değil. Muhalifsin ve bertaraf edileceksin.[/FONT]Gazeteciler,hakimler,savcılar işlerinden atılıyor,sürgün ediliyor,hapse atılıyorlar.Herşey bir adamın iki dudağının arasında,o ne derse o olacak.Bu mudur demokrasi?Türkiye sana göre cennet olabilir çünkü sen Türkiyeyi 3.dünya ülkeleriyle kıyaslıyorsun.Git bakalım batıya asgari ücret ne kadar,eğitim sağlık hukuk demokrasi nasıl işliyor.[FONT='inherit']Anaokulunda dini eğitim veriliyor ,haremlik selamlık eğitim önerildi son anda ertelediler.[/FONT]Şimdi düşünün;kayseri'de malatya'da zorunlu karma eğitim kalktıktan sonra karma eğitime gönderilen kızlara direk .rospu denecek. Ankara da,istanbul da demokrasi dediğin şey anadoluda faşizm haline geliyor.80 yıllık yasakları kaldırıp 1400 yıllık yasakları getirmenin adı demokratikleşme oldu. Adam 1994te karma eğitime karşıyız demiş demokrasi tramvaydır istediğimiz durakta ineriz demiş bale günahtır demiş ama yok anlamamakda ısrar edin siz.Milli irade diye diye tepemize ayetullah humeyni-hitler karışımı bi diktatör dikildi.
Manevi değerleri okulda öğreteceğim deyip, ideolojine uygun öğretmeni mülakatla alırsan, öğrettiğin manevi değer değil, ideoloji olur.Bu ideoloji ile yetiştirdikleri nesil işidden farksız olur,kendinizi düşünmüyorsanız çoluk çocuğunuzu düşünün.Bu söylediklerim size şaka gibi gelebilir ama yazın bir kenara şaka mı gerçek mi göreceğiz.