Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Binlerce engellinin aylığı kesilecek, ailelerine mahkum edilecek! Buna dur de!
Arkadaşlar bi desek verin imza kampanyamız 129 üye ye ulaşmıştır gerekli sayıya ulaşması için gayet basit bir Yöntem yardımcı olun lütfen 71 imzaya daha ihtıyaç vardır saygılarımızla.
İşte böyle her köşede kıymık kıymık haklar gasp edilir. Kimi ben fazla binmiyorum der otobüse zaten yeter o kadar der. Kimi o maaş niye bu kadar daha az verin. Kimi sut da neymiş alın kendi paranızla.... böyle birbiri ardına sıralanır gider. Taki akıllar başa gelip birlik olana kadar. Şu varki birlikten yana hiç mi hiç umudum yok. Herkes kendi derdine yanacak.
evet aferits çok doğrusun . herkes kendi derdine yanacak . çünkü bencillik ruhumuzda var . kendimizden başka engelliyi tanımayız ( kargadan başka kuşuda ) sanırız ki saadece ben engelliyim ve benim sorunumu çözen benim adamım kimseye laf söyletmem haaa . gün gelir senin adamın gider başkasının adamı gelir ve dım dızlak kalırsın ortada . güzellik geçici aptallık baki engelimiz daimi . birliğimiz harici
Bu nedir anlamadım imza atılmadan önce 200 için gereken kişi çıkıyordu şimdi ise 207 oldu ama hala ihtıyac var diyor bu imza kampanyası bu açan arkadaş bunun kaç rakama yetişmesi ve yetkililere nasıl ulaşacağı hakında bi bilgi verir misiniz bir arada 3yılı aşanlarda fizik tedavi merkez lerine bi kampanya yapılmıştı ondan bi sonuç çıktı inşallah bu da öyle olur kampanyayı başlatan arkadaş imza için me kadar ihtıyaç var Aaba bi bilgi verse Melek Kalem ablaya ayrıca teşekkür etmek Lazım konuyu twıtter paylaştığı be gündemine getırdiği için .
merhaba ablam ben bu yayımladığın yazıyı kendi sayfamda paylaştım duysunlar istedim ama arkadaşlar hiç ilgilenmediler sanki hallerinden memnun gibiydiler ben birlik olalım tepkimizi ortaya koyalım istedim ama engelli arkadaşlarımızdan hiç ses çıkmadı bu durum beni çok üzdü bizler sesisimizi duyurup hakkımızı aramadığımız sürece daha çok haklarımız elimizden alınır herşeye makum ediliriz
Bütün Engelli kardeşlerime Rabbim acil şifalar versin inşaallah Allah u teala Yar, ve yardımcımız olsun inşaallah. Değerli Arkadaşlarım sizlere Hayırlı Akşamlar , Mutlu ve umut dolu, Güzel yarınlar dilerim inşaallah Dua ile inşaallah kendinize iyi bakın Allah u teala ya emanet olun
Hop oturup hop kalkıyoruz maaşlar kesilecek diye yazık günah bizlere korkuylamı yaşayacağız yetkililer biraz rahat nefez aldık onuda boğazımıza düğümlemeyin.
https://www.facebook.com/groups/415442195278153/?fref=ts Merhaba arkadaşlar bu grupta yapılan çağrılarla kısa süre önce bazı stk ların istanbulda çeşitli illerinde katılımı ile 2022 maşının kesilmesine ve yeni yönetmeliğin değişmesine yönelik bir toplantı yaptığı ve mücadele kararı aldığı bilgisi var. Bu çalışamlar hakında bilgisi ve haberi olan varmı ?
İmza ile olacak iş değil. Burada insanları imza ile umutlandırmayın. Kendileride iyi biliyor olacağını ama amaçsızca açmışlar. Soruma dahi cevap vermeyen sitenin bu duruma karşı tutumu samimi değil... Daha da gelmem buraya.