Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Binlerce engellinin aylığı kesilecek, ailelerine mahkum edilecek! Buna dur de!

Arkadaşlar bi desek verin imza kampanyamız 129 üye ye ulaşmıştır gerekli sayıya ulaşması için gayet basit bir Yöntem yardımcı olun lütfen 71 imzaya daha ihtıyaç vardır saygılarımızla.

Azad kardeşim ben karda dışarı çıkamıyorum yoksa şimdiye kadar gider sorardım.öğrendiğim zaman burda paylaşırım

allah kimseyi kimsenin umuduna bırakmasın . imza attım

Bende imzaladım kampanyanızı destekliyorum.Paylaşım sitelerindede paylaştım...

farklı e-posta adreslerınden bırden fazla gonderılıyor sanırım bıran once tamamlayalım.

İşte böyle her köşede kıymık kıymık haklar gasp edilir. Kimi ben fazla binmiyorum der otobüse zaten yeter o kadar der. Kimi o maaş niye bu kadar daha az verin. Kimi sut da neymiş alın kendi paranızla.... böyle birbiri ardına sıralanır gider. Taki akıllar başa gelip birlik olana kadar. Şu varki birlikten yana hiç mi hiç umudum yok. Herkes kendi derdine yanacak.

39 imza gerekli. Bu kadar kişi de mi yok? imzalasınız ölür müsünüz?

Ben twitter 'dan da paylaştım kampanyayı.

evet aferits çok doğrusun . herkes kendi derdine yanacak . çünkü bencillik ruhumuzda var . kendimizden başka engelliyi tanımayız ( kargadan başka kuşuda :) ) sanırız ki saadece ben engelliyim ve benim sorunumu çözen benim adamım kimseye laf söyletmem haaa . gün gelir senin adamın gider başkasının adamı gelir ve dım dızlak kalırsın ortada . güzellik geçici aptallık baki engelimiz daimi . birliğimiz harici

saygılar

arkadaşlar 27 imza kaldı. Ben bütün arkadaşlarımın duvarında paylaştım sanırım bir kaç saatte hepsi biter...

arkadaşlar 27 imza kaldı. Ben bütün arkadaşlarımın duvarında paylaştım sanırım bir kaç saatte hepsi biter...<br>

24 imza gerekli. bir saat sürmez. paylaşmaya devam ediyorum twitter üzerinden.

ben az çevremdekilerle beraber 50 imza atırdım? bazı arkadaşlarımız heralde kış uykusundalar lütfen sesimizi duyurmak için imza atalım

Melek hanım verdiğiniz link açılmıyor, ekrana şöyle bir yazı çıkıyor "Hay aksi! Sunucuda bir sorun var", diye bir yazı çıkıyor...

19 kaldıı

kampanya neden 299 sayısına çıktı :( son 12 kalmıştı

Bu nedir anlamadım imza atılmadan önce 200 için gereken kişi çıkıyordu şimdi ise 207 oldu ama hala ihtıyac var diyor bu imza kampanyası bu açan arkadaş bunun kaç rakama yetişmesi ve yetkililere nasıl ulaşacağı hakında bi bilgi verir misiniz bir arada 3yılı aşanlarda fizik tedavi merkez lerine bi kampanya yapılmıştı ondan bi sonuç çıktı inşallah bu da öyle olur kampanyayı başlatan arkadaş imza için me kadar ihtıyaç var Aaba bi bilgi verse Melek Kalem ablaya ayrıca teşekkür etmek Lazım konuyu twıtter paylaştığı be gündemine getırdiği için .

merhaba ablam ben bu yayımladığın yazıyı kendi sayfamda paylaştım duysunlar istedim ama arkadaşlar hiç ilgilenmediler sanki hallerinden memnun gibiydiler ben birlik olalım tepkimizi ortaya koyalım istedim ama engelli arkadaşlarımızdan hiç ses çıkmadı bu durum beni çok üzdü bizler sesisimizi duyurup hakkımızı aramadığımız sürece daha çok haklarımız elimizden alınır herşeye makum ediliriz

Bütün Engelli kardeşlerime Rabbim acil şifalar versin inşaallah Allah u teala Yar, ve yardımcımız olsun inşaallah. Değerli Arkadaşlarım sizlere Hayırlı Akşamlar , Mutlu ve umut dolu, Güzel yarınlar dilerim inşaallah Dua ile inşaallah kendinize iyi bakın Allah u teala ya emanet olun :D

Hop oturup hop kalkıyoruz maaşlar kesilecek diye yazık günah bizlere korkuylamı yaşayacağız yetkililer biraz rahat nefez aldık onuda boğazımıza düğümlemeyin.

https://www.facebook.com/groups/415442195278153/?fref=ts Merhaba arkadaşlar bu grupta yapılan çağrılarla kısa süre önce bazı stk ların istanbulda çeşitli illerinde katılımı ile 2022 maşının kesilmesine ve yeni yönetmeliğin değişmesine yönelik bir toplantı yaptığı ve mücadele kararı aldığı bilgisi var. Bu çalışamlar hakında bilgisi ve haberi olan varmı ?

kalem hanım verdıgınız linklerden ımza kampanyası çıkmıyor çaresiz bişekılde ımza coklugunu beklıyoruz sızler gıbı dılerım benım yerımede dıger engellıler ımzalarlarda oy sayısı cogalırda mmasımızın kesılmesınden kurtuluruz işallah

ıhtıyac duyulan ımza 500 e çıkmış arkadaş arttırmış bıraz destek gelınce heralde facebookta yayınla kutucugu işaretleyerek gonderın herkesın facebookta bırsuru arkadaşı vardır onlardanda ımzalayanlar cıkabılır .farklı e postalarla da 1den fazla gondrelıbılırsınız..
yukarıdakı koray 26 attıgı lınkltekı 2022ve evde bakım facebook grubunuda destekleyelım .
bızım yerımıze hıç kımse yapmaz bunları bız yapıcaz hadı bakalım.

bana imza için linkleri gönderirseniz facebooktaki gurubun adını verirseniz bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım tekür ederim

İmza ile olacak iş değil. Burada insanları imza ile umutlandırmayın.:mad: Kendileride iyi biliyor olacağını ama amaçsızca açmışlar. Soruma dahi cevap vermeyen sitenin bu duruma karşı tutumu samimi değil... Daha da gelmem buraya.

Arkadaşlar imza Kampanyamızın sonu nereye varır bilmiyorum ama 119 imzaya ihtıyaç vardır

60 kalmış arkadaşlar imza kapmanyasına devam edlim da gayret?

Üst Alt