Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Binlerce engellinin aylığı kesilecek, ailelerine mahkum edilecek! Buna dur de!

maalesef arkadaşlar şartlar gittikçe ağırlaşmaktadır buda verilen onca sahte raporların eseridir devlet nekadar engellemeyede çalışsa maalesef hangibirini engelliyecek

Ben sydv ye maasi kestirmek icin gittigimde bi kac kisi daha 2022 maasini kestiriyordu yani millet bezdi bu maastan

arkadaşlar evde 4 kişimi oluncakmış okudugma göre biz 3 kişiyiz gelir gider yok kesilirmi

Ya benim kafama takılan şimdi ceza alcakmıyız bizler maaşlarimiz kesilince ve ceza alirsak ne kadar bi ceza alcaz ve almamak icin ne yapmaliyiz saten 3 kuruş para veriyollardi bide bunun yüzünden ceza yersek halimiz perişan olcak sizce ne yapmaliyiz?

ceza yok uydurmayın melek hanım yazdıya ceza yok..

2022 aylıgım

Agzınıza saglık benımde 2022 maaşımı kestıler ne yapalım bızde dilencılıkmı yapalım yanı aileden sorumlu bakan neyle ilgılenır bir bıdon benzın alıp kendımızı yakalımmı yanı kımden para istıyelim

Hayır anlamıyorum millet bizim maaşlarımızla neden uğraşıyorlar sanki bize iş verdilerde biz çalışmadık tabi herkesin tuzu kuru konuşması kolay.onları allaha havele ediyorum.bizim maaşlarımızda gözü olanında gözü çıksın

ya ne bilim hani yersiz ödeme cezasi varya ödediklerini falan istiyollar diyollar onu mrk ettim okadar kuzu gibi bekliyoruz şimdilik de

Bende imza attım haydı Kayseri destek olalım

ben maaşı kestirmek için dilekçe verdim 26.12.2014 de hala kesilmedi çok yavaş bu 2022 çalışanları

ben şunun cvpini alamadim hala mesela ben aylik aliyorum diyerim kişi başina gelir fazla cıktı ve maaşim kesildi peki şimdi yersiz ödeme diye benden para istencekmi soru bu

destny ablası maaşını niçin kestireceksin söyler misin bi?

yunus emre,
diyelim ki sizin hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırı geçti ve 2022 aylıgın kesildi. ceza gelir mi diyorsun? hayır ceza gelmez bu durumda ablam.

sosyal inceleme ve merkezi sistem sorgulaması sonucunda muhtaçlığınız mütevelli heyet tarafından değerlendirilecek. muhtaçlıktan çıktığı tespit edilenlerin muhtaçlıktan çıktığı karara baglanacak mütevelli heyeti tarafından. sonra da mütevelli heyeti kararına göre 2022 aylıkları kesilecektir. lakin böyle bir durumda borç tahsil edilmeyecek. edemezler de.

Merhaba Melek Hanım...
Bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum,2022 sosyal incelemesi evlere gelinerekmi olacak yoksa,merkezi sistem sorgulaması sonucundamı olacak bilgilendirirseniz sevinirim..
Teşekkürler...

sosyal inceleme hane ziyareti ve çevre araştırmasından oluşur. bu yüzden hane ziyaretleri kesinlikle olacaktır. mevzuat boyle.
ama sosyal inceleme yanında merkezi sistem uzerinden de sorgulama yapılacaktır tabi ki.

sosyal inceleme hakkında yönetmelik şöyle der:

MADDE 6 – (1) Sosyal inceleme, hane ziyareti ve çevre araştırmasından elde edilen bilgilerden oluşur.
(2) Sosyal inceleme; başvuru formunda beyan edilen bilgiler ile merkezi veri tabanlarından yapılan sorgulamalar doğrultusunda elde edilen bilgilerin doğrulanması ve hanenin genel durumunun mahallinde tespit edilmesi amacıyla, Vakıf personeli tarafından başvuruda bulunanın ikametgâhına ve çevresine gidilmek ve hane ziyaret bilgi formu doldurulmak suretiyle gerçekleştirilir.

azad da maaşını kestırmeye gıtmıştı. zorla maaşınızı neden kestıryosunuz anlamadım?
agırdan alırlarsa belkı bır maaş daha cıkartırsınız acelenızne.
1,2milyon 2022 alan varmış bunların tektek hane zıyaretı nekadar surer bellı degıl .
secım var bellkı 1temmuz a kadar uzar en az 2 maaş daha alırız belkı fenamı..

Son düzenleme:
kalemşör;

verdiniz bilgiler icin cok tşk ettim cook saolun allah razi olsun

Bende imzaladım ve Facebook taki tüm engelli ve engelsiz imza atacak arkadaşlarımada davet mesajı yolladım sizde öyle yapabilirseniz daha fazla imzaya ulaşma şansımız olur bence. Neden maaşını inceleme gelmeden kestirmek için bu kadar acele ediyor bazı arkadaşlarımız anlayamıyorum.Seçimlere kadar hala benim çok büyük ümidim var.İnşallah bu yanlış yönetmelik değişecektir hükümetimiz o kadar kötü bir hükümet değil inşallah...

belki uzar mustafaya katılıyorum ama bana göre maaş vakitinde gelirler gibi mime geliyor daha önce öyle yaptılar ben evde yoktum maaş alıgım sıra geldiler

ayda verdikleri 300-400 lira maaş için engellileri küstürmemeleri gerekir.Bunun altında birşeyler var ama hadi hayırlısı. 1 milyon civarı 2022 maaşı alan var diyorlar 300 bin kişinin maaşını iptal etseler ki 300 binden daha fazla olur bu sayı.engellilerinin yakınları(anne-baba-kardeş vs) ile birlikte uğrayacakları oy kaybı çok rahat 1 milyon üzerinde olur bunu nasıl göze alabilecekler şaşkınlık içindeyim.

Veya şaşırmamak için geriye bir şık kalıyor o da 2022 maaşı alanlanların sayısı meydanlarda söylenildiği gibi 1.2 milyon değil ! -ki hükümet bu konuda bu kadar rahat .

Üst Alt