Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar Bozukluk hastası olan kim var?

çok kötüydüm intihar edecektim ketamin biraz iyileştirdi beni tamamen iyileşmedim ama yaşayabilecek hale getirdi damardan veriliyo verilirken kendinizi yarı bilinçli halde olabiliyosunuz ama acı çekmiyosunuz zaten hastalığın acısı çok fazla onu hissetmezsiniz bile sonra normal duruma geliyosunuz

Çok teşekkür ederim bilgi için rabbim şifa versin inşallah cümlemize sizede bana da peki hastanede yatış olduğu zaman mı veriliyor yoksa ayakta hasta iken mi bu tedavi F.T

Ben hastahanede yatamam diye gündüz 12saat yatış yaptırıp ilacı verdirtiyodum yavaş veriliyo zaten sonra çıkış yaptırıyodum 1gün arayla 7 kez aldım ben ketamini tapasya

Peki eskiye göre nasılsınız bn doktorumla konuşsam banada uygulanır mı 😞😔😔teşekkür ederim F.T

@tapasya sordun mu o konuyu doktora kendini üstün önemli görme sanrısının altında yatan sebebin ne olabileceğini ?

En son gittiğimde doktora sadece ilaçlarımı yazdı çünkü heyt günüdü bu yüzden virüs yüzüne fazla ilgilenemedi tekrar gel dedi önümüzdeki hafta hafta içi yine gidicm birde terapi alıyorum ya psikoloğada sorucm sokrates 🙏

Hormonlarla falan alakalıdır mutlaka ama acaba bilinçaltında yatan sebep ne onu merak ediyorum daha çok @tapasya

Son düzenleme:
Sanırım haklısın ama Bnde şöyle düşünüyorum duygularımızı tetikleyen ne acaba anlık mı yada beyin o anda ne salgıkıyor da biz o duru a geliyoruz ya da genetik mi sadece zamanla mı tetikleyen etken ne sokrates

Merhaba arkadaşlar bende bipolarım , 3 kez yatışım oldu , 1 kez manik 1 kezde depresif atak geçirdim , manikte kendimi çok önemli bir kişi olarak görüyordum eve girmiyordum , depresif atakta ise tam tersi evden çıkmıyordum , 10 yıldır tedavi görüyorum .. 3 senedir rutin gidiyor ne iyiyim ne de kötü tam ortası gibi birşey , eskiden kendimi iyi hissettiğim dönemleri hatırlıyorum çok o günleri özlüyorum , inşallah o günlere dönebilirim tekrar .. sakinlik ve spor yapmak bana iyi geliyor , asosyallik ise kötü geliyor sürekli bi şekilde sosyal olmam lazım ..

Çok zor bir rahatsızlık. Baş etmek çok güç. En yakın arkadaşım bu durumdan müzdarip. Onun her dönemini biliyorum. Ama sanırım rutin gitmesi daha iyi gibi geliyor bana. Tabi yaşayan bilir. Dertleşmek isterseniz her zaman ulaşabilirsiniz bana.

İlaç içmezseniz dengeyi sağlayamazsınız.
İlaç bile en az 2 ay sonra etkisini gösteriyor.
Ben günde 6 tane lithuril içiyorum mesela.
Ben kendim için değil, çevremdeki insanlara olan saygım için içiyorum.
Kimse beni çekmek zorunda değil.
Dolayısıyla hastalığı kabul edip, her türlü tedaviyi kabul etmek lazım.

ruh halim sürekli değişiyor ya bi mutlu oluyorum bi anda da mutsuz oluyorum duvarları yumrukluyom😂😂😂

lithuril böbreklere zarar mı veriyor

Ben 13 senedir böbrek sorunu yaşamadım
Bendeki yan etkisi ağız kuruluğu.
Bu yüzden yazın günde 6-7 litre su içtiğim oluyor.

oo baya içiyorsun bipoların sana ne yönde etkileri oluyor yani belirtileri neler sendeki

Yan etkisi sadece mevsim geçişlerinde 1-2 hafta oluyor en fazla.
O da para harcama isteği gibi şeyler.
Uyku ilacımı icmezsem kötü oluyor.
Keday xr 50mg 2 tane içiyorum.
İçmezsem daha enerjik oluyorum, bazen 3 gün uyumadığım oluyor.
Onun için ilaç önemli

yan etkisi değil bipoların sana ne gibi belirtiler oluyor

Nerden hatırlıyım ne belirtileri var ?
16 sene olmuş teşhis konulalı.
Ama şundan dolayı bağlantı olabilir;
İq 150 bende.

Doğru.
Ben sadece beni ilgilendiren başlıklara yazıyorum.

Uyku sorununu çözdükten sonra daha iyi konsantre olmaya başladım.Ama okadar yürüyüş yapmama rağmen şu yorgunluğu çözemedim hala hamlık var.Bir tane 10 mg ilaç içmeme rağmen mani yaşamıyorum.Sanırım benbipolar değilim.

tapasya

Yatış yapmak gerekiyo ama ben gece hastahanede kalmak istemediğim için öğlen 12 de yatış yaptırıp akşam 19:00 da çıkıyodum ilaç verildikten sonra

Tamm bunu söylüyeceğim çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun 🙏🙏 F.T

Bipolar hastalık tam olarak nedir biriniz kısa anlatabilir mi Bizzat yaşayandan duymak daha etkili olur sanırım. Yakından tanıdığım bir abi de bipolar hastasıymış ancak dışarıdan bakınca çok farklı görünmüyor insana. Sadece biraz sessiz o kadar.

Arkadaşlar bana yardımcı olun bende 7 yıldır bı Polat'ın 2016 da vergi indirimin den rmekli oldum raporum 5 yıl süreli verg i indirimim süresiz SSK beni araştırma Hastanesi'ne sevk etti Aydın'da benim oranını düşürürler mi acaba Ayn i zamanda TRSM ye kayitliyim ilc raporum devam ediyor. Bilgsi olan varsa yazabilir mi bana

Üst Alt