Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk hastasıyım. Rapor almalıyım, karar veremiyorum..?

E devletde 2011 yilindan beri icdigim ilaclarin cikdisini aldim eczane sadece 1 yillik ilac cikdisi verdi bide sali gunu dokdorlari gezeceksin diyorsun ogun heyede girecekmiyim bide rapor ogun bana bildirilecekmi

Malulen emeklilik için baş vuru yaptıysanız size bildirmezler evraklarınız ankaraya gider ve 3 ay sonra size bilgi gelir SGK tarafından süleyman bey

Vergi dairesi sevk etti beni hasdaneye yani malulen deyil

Levent ben simdi ankaraya gitmiyormu

Levent ben simdi ankaraya gitmiyormu

Bütün doktorları gezdikten sonra elinizde olan evrağı danışmaya teslim edeceksiniz ve onlar size aynı gün veya bir kaç gün içinde büyük heyete gireceksiniz diye bilgi verecekler

Levent bey bana verilen kagitda subatin 27 de heyete gireceksiniz yaziyor

O gireceğiniz heyet ayrı sonradan büyük heyet var yani tüm doktorların karşısına çıkıp sizi tekrar değerlendiriyorlar verilen oranları falan sonra ayni gün içinde engelli oranınızı size iletiyorlar süleyman bey

Sizin islemleriniz 1 gunde bittimi kusura bakmayin cok heyecanliyim

Bazen uzayabiliyor doktorların istediği tahlil sonuçlarına göre mesela psikiyatri doktoru sizden kan tahlili ister bu bir gün sonra çıkar ve onu tekrar doktora göstereceksiniz oda elinizdeki evraga detayları yazar çıkan sonuçları biraz sabır isteyecek bir süreç ama sakın heyecan yapmayın size tavsiyem tek gitmeyin Eşiniz falan olur çünkü psikiyatri doktoru onlarıda dinleyip kararı verebiliyor

Levent bey dediginiz gibidokdorlari gezdim heyet icin cuma gunene verdiler simdi cuma gunu sadece heyedemi girecem yoksa baska islemlerde varmi butun dokdorlaridan imza aldim simdi sadece buyuk heyetmi kaldi

Evet süleyman bey sadece büyük heyet kaldı o heyette öğleden sonra başlıyor başka bi işlem kalmadı heyete girdikten sonra saat 4 gibi size sonucu iletiyorlar şansınız bol olsun

Bipolar hastayım doktorun rapor alabilirsiniz dedi kronik bipolar nasıl oluyo

Kronik dediyse kronik eş anlamlısı hayat boyunca bu hastalık sizinle olacak demektir evet rapor alabilirsiniz bundan dolayı

Kronik mis özel muaneyide dedi

8 ay rapor için yeter

Engelli durum belgesi alcam sadece sonradan engelli pasosu

Kardeş alabilirsiniz tek raporda 2 tane

Arkadaslar yarin heyede girecegim hasdaligim bipolar ve obsesyonal iki hasdalikdan ayri ayri rapor veriliyormu yex bilginiz varmi 2 hasdalikdan ayri ayri rapor ala bilirmiyim

İkiside psikolojik rahatsızlık oldundan dolayı verileceniğini sanmıyorum siz yinede heyet doktoruna sorun psikolojik rahatsızlığınızdan başka hastalığınız varsa girdiğiniz heyet doktorlarına iletin

Bipolar teşhisi koyuldu toplam 8 ay dır tedavi oluyorum doktora sordum rapor alabilecem

Bipolar yüzde 60 rapor alınırmı malulen emeklilik için

Abizol 30 mg sedrina 600 mg ozaprin 15 mg kaç rapor alabilirim

Ne zamandır bu hastalık var sende hastanede yattın mı ilaçların raporlumu dozajları ne kullandın ilaçların bunları hep göz önünde tutuyor doktorlar ben bu hastalık için 8 ay hastanede yattım 10 tane ilaç alıyorum raporum var ve en yüksek dozda 5 ay önce bu hastalıktan beni kontrollü malulen emekli ettiler heyette

Abizol 30 mg cedrina 600. Mg ozaprin 15 mg 8aydır toplam genetik mis sen ne kullanıyor

Bana da bipolar bozukluk teşhisi kondu devlet memuruyum önce 20 yılımı doldurup öyle engelli raporu alayım diyorum .

Bipolardan emekli olan var mı arkadaşlar .

Bipolarda pazartesi heyete gireceyimne olacak bakalim cok heyacanliyim

Ne kullannuyon ilaç bende almayı düsünüyom

Üst Alt