Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bipolar bozukluk hastasıyım. Rapor almalıyım, karar veremiyorum..?
Arkadaşlar İyi Geceler Banada Geçen Sene Gatada Bipolar Teşhisi Koyuldu Ve 30 Küsür Gün Yattım Ki Bu Teşhis Koyulana Kadar Hem Aileme Hem Kendime Neler Neler Çektirdim Evden Gittim İşimi Gücümü Bırakıp Şehir Şehir Gezdim Neler Neler Ki Çok Utanıyorum Bende Bu Rapordan Faydalanabilirmiyim Depakin 500 Kullandım Uzun Bi Süre Günde 3 Adet. Ozaprin vs... Bunun Haricindede Üniversiteyi Bitirdim Ve Sonrasında Askere Almadılar Pertez Hastalığımdan Dolayı Bununla İlgili %15-25 Arası Veriyor Hekimler Bipolar İse %40-70 Arası İşin Aslı İş Güç Sahibi Biriyim Öyle İşe Girmek İstemiyorum Vergi İndiriminden Yararlanmak İstiyorum
Ankarada Benim Gibi Bipolar Hastaları İlede Tanışmak İstiyorum Çünkü Kimse Halimden Anlamıyo Diye Düşünmekteyim Buraya Yazarken Dahi Günlerce Düşündüm Yazsammı Yazmasammı Diye Teşekkür Ediyorum Şimdiden
Saygılar...
Öncelikle çok geçmiş olsun bu bi ayıp değil bu seni. Elinde değil lütfen kendini düşün sonuçta senin sağlığın daha önemli tedavi olmk rapor almak ayıp değil aksine güçlü insanlar bunu yapr sırnuçta sosyal hayatını çok etkilyor değil mi bu hem sana hem çevrene ailene zarr veriyor o yüzden kendinize haksızlık yapmayın sonuçta bazı şeyler elimizde olmaz ve tedvini aksatma ve ilaçlarını aksatma ve özellikle doktorundan bir şey saklama e gelelim rapora evt rapor hakkın var %40 ile %60 arası değişir tedavi ile kısmen düzenlen%40 düzelmeye %60 maalesef ama sen istekli olursan inancını kaybetme hep iyi olucam diye düşün rapor aldıktan sonra özel iş yerleri ön yargılı davranıyorlar işe almıyorlar pek ama ekpss şansını deneyebilirsin yada 2022 maaşına başvurabilirsiniz yada daha önceden çalıştıysanız 1800 gün var ise ve 10 yıl şartı var diye biliyorum emekli olabilirsiniz tam bilgim yok ama duyduğum bu çevremdede var çünkü çok geçmiş olsun tekrardan Rabbim şifa versin cümlemize