Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar olup alkolizm illetinden kurtulabilen var mı?

@osmangazi, zaten yıllarca okb+depresif bozukluk dendi ilk psikoza girdiğimde hemen bipolar dendi .Acaba gerçekten öyle mi ?
Hastane aynı teşhis farklı ama kullandığım ilaçlar hiç değişmedi bende zaten ondan bipolar mıyım okb mi diye şüpheye düşüyorum .

Duygu durum bozukluğu için depakin veya lithuril kullanmıyorsunuz. Bipolar için 3. Tedavi şekli yüksek dozda antipsikotik diye biliyorum. Size bunlar verilmemiş bipolar gibi görünmüyorsunuz. Belirtileriniz de uymuyor.

Şizofrenim ama alkolü bırakalı yaklaşık 6 ay zaman geçti

Yakın zamanda alkole verdiğim aralar
1 ay hiç içmedim sonra o ay 4 kez falan içtim en son 2 haftadır içmiyorum canım çekiyor ama bu döngüyü kırıcam

@Rasput, okb teşhisi sana da konmuş ; Geçmişi kafaya çok takmak olayların ve kişilerin sürekli aklına gelmesi okb belirtisi midir ?

@çılgın bipolar, 2 saatlik bir mutluluk var sonrasında daha kötüsün hem de çok para. Bu yüzden bırakmak istiyorum sen de iyi dayandın 5 gün uzun bir süre umarım bırakırsın 😌

@çılgın bipolar, restaurant a git pizzacı ya hamburgerci ye nereye istersen sevdiğin yemekleri ye hem kafan dağılır hem iyi hissedersin .
Alkol gelmez aklına böylece .:unsure:

@sokr@t, sadece protein ve yağ ile besleniyorsun.kas kaybı olmadan vücudun yağ yakıyor.vucudun detox oluyor ve beyin sisi-damar plaklari-2.tip insülin direnci tedavisi gerçekleşiyor. Tavsiye ederim harika bir diyet

mayalı içkiler yasak ketojenik diyette, illa içmek istersen yüksek alkolü icmen lazım.viski,rakı,absent gibi.

karbonhidrat ve şeker kesinlikle yasak ve sadece 2 hafta yapabilirsin.Vucudundaki kanser hücrelerini bile yokediyor.

haftada 5 kg garanti

kola da alkol var mı bende kafa yapıyordu 1 yıl önce bırakmıştım kolayı

@[NirvaNa], ben mi? Hayır Amatem iyi bir yer değil.. asla gitmem, doktorum da onermedi.

@çılgın bipolar,
ayakyan tedavi alan kurumlarda var neden iyi bir yer olmadığını düşünüyorsun ben koskoca ershh polikinliktekleri psikiyatrislerin bir tanesini anatem doktor kadar olamayacağını düşündüm bugün

@[NirvaNa], seni anlıyorum lakin Amatem bana uygun değil, üst düzey maddeci dolu , doktorum onermedi tekrar söylüyorum ☺️

Arada sırada bira içicen başka bişiye elini sürmücen zamanla geçer bira bagımlılık değil keyif işi o yüzden yıpratma kendini diğer şeylere bagımlı gibi hissedip.

Bipolarım. Bu hastalığı dedemden miras aldım. Dedem bulunduğumuz ilçenin önemli alkoliklerindendi rahmetli. Alkolden felç geçirene kadar vazgeçemedi.

Ben de bir ara seyehata çıkmalıyım kafamı dağıtmak için. Tren ücretsiz engellilere belki o hattan bir yere giderim

@Tyler D., acı çekiyorum hala, spor yaparak daha çok acı çekiyorum.Ama kas ağrıları acısı,çivi çiviyi sokermis.Emin ol kolay olmuyor.

Üst Alt