Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bipolar ve psikoz hastasıyım. Aldığım ilaçlardan fayda görmüyorum. Ne yapabilirim?
Hocam xanax i 2 ay kullandim biraktim( birakma sureci de icinde) ve 15 gun aradan sonra son kez 10 gunlugune yine kullanip birakacagim hatta cope atacagim.bise olmaz dimi.wellbutrin e alisana kadar kullancam
Raporum yok ihtiyaç olmadı şimdiye kadar,ilaç raporlarından bakıorum genelde,yada doktor söylüyor ,ya doktorda tam bi ad koyamadı ki.Bu arada 2-3 defa hastaneye yatırmak istedi ters zamana denk gelmişti kabu etmedim.Haftaya tekrar söylerse kabul edecem bu sefer,bakalım neler olacak
Arkadaşlar diderali öyle bir anlattınızki benim de içesim geldi..ilaç kullanmaya ne kadar meraklısınız anlamadım gitti..dideral direkt kalbi etkileyen bir ilaç dikkatli kullanılmalı heleki diğer psikiyatri ilaçları ile beraber çok dikkatli olunmalı..