Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve psikoz hastasıyım. Aldığım ilaçlardan fayda görmüyorum. Ne yapabilirim?

Ogizhan55

Yani bende hangi hastaligi yasiyorum sasirdim doktor ilac veriyor git o gun birakim dedim cok kotu oldum

Xanax 0.5 mi 1mg kullanıyorsun ve günde kaç kez alıyorsun

Bana da bazen geliyorlar,bırakayım diyorum bişeye yaradığı yok zaten.Ama kullanmam şart.

silk

Rivotril nickli kisiye dedim size degil yanls anlasilmasin.Xanax ile alakali dedim 3 sene uzun diye;)

Risperdal kasılma yaptığı için genellikle akineton Verilir xanax verilmez.ama xanax kısa süreli panik ataklarda kullanılır uyku düzenlemek için..

Bende hic panit atak yokki zerre kadar o gun gittim kendi doktorum 1 ay izin almis baska doktor aynisini yazdi

Kesmek istiyorsan 0.5 düşür 10 gün sonra dahada azalt 10 sonra çok küçük bir parça kır 5 günde böyle al böyle bırak

OğuzHan55

Hocam xanax i 2 ay kullandim biraktim( birakma sureci de icinde) ve 15 gun aradan sonra son kez 10 gunlugune yine kullanip birakacagim hatta cope atacagim.bise olmaz dimi.wellbutrin e alisana kadar kullancam

Psikiyatri ilaçları Hangisi olursa olsun birden bire bırakmayın..doz azaltarak bırakın..Acıktım yemek yiyeceğim Hadi iyi geceler iyi bakın kendinize:)

Sılk

Sizdemi adanada otuyorsunuz

Adanada hangi doktora gidiyorsunuz

Pelin00

Pelin hanim Allah askina wellbutrin e baslarken hic mi yan etki olmadi basta.heyecan,huzursuzluk vs.bende asiri derecede heyecan yapiyor.bugün 3. Gün

Pelin00

Raporum yok ihtiyaç olmadı şimdiye kadar,ilaç raporlarından bakıorum genelde,yada doktor söylüyor ,ya doktorda tam bi ad koyamadı ki.Bu arada 2-3 defa hastaneye yatırmak istedi ters zamana denk gelmişti kabu etmedim.Haftaya tekrar söylerse kabul edecem bu sefer,bakalım neler olacak

Dideral candır :Del titremelerime iyi gelmişti

Evet guzel ama xanax alirsirsan birakmasi zor

Verilir eczaneden aliyon birde kalpbini n hic attigini hissetmiyon ama yinede doktora sor bence

Volkan 6748

Tmm heyacan icinde hemen kesiyor yarim taneyle basla tum icme recetesiz veriliyor ben sabah aksam her gun icerim diderali

5 lira dideral

Arkadaşlar diderali öyle bir anlattınızki benim de içesim geldi..ilaç kullanmaya ne kadar meraklısınız anlamadım gitti..dideral direkt kalbi etkileyen bir ilaç dikkatli kullanılmalı heleki diğer psikiyatri ilaçları ile beraber çok dikkatli olunmalı..

Volkan 6748

Ayni gun gecirir ama sen yinede bir doktoruna sor kardes hani bise olmasin allah korusun

Üst Alt