Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve psikoz hastasıyım. Aldığım ilaçlardan fayda görmüyorum. Ne yapabilirim?

ARIPA 5 mg tablet, zaten bipolar bozukluk, manik depresif ve şizofreni tedavisinde kullanılan bir antipisikotik tir. Zaten prospektüsünde kullanma kılavuzunda da yazar. Tedavi ömür boyu sürebilir. Hastalığın farkına varmak ve kabullenmek tedavinin yarısıdır.İlaçlarınızı düzenli kullanmanızı ve pozitif olmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Benim doktorumda kesinlikle alkol almamam konusunda uyarıyor. Alkol ilaçların etkisini azaltıyormuş

Artık neyse ne ilk doktorumun hatasının sonuçlarını çekiyorum zaten, adamın yüzünden takmadığım şeyleri takar düşünmediğim şeyleri düşünür olmuştum.Bu son ilaçta onun verdiği ilaçların etksinin sonuçları. Sorsan kabul etmez. Neyse konu dışına çıkmayalım. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Üst Alt