Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve psikoz hastasıyım. Aldığım ilaçlardan fayda görmüyorum. Ne yapabilirim?

Ogizhan55

Hocam valla 2012 den beri kullaniyorum ama sen de haklisin yanlisimiz varsa kusura bakma hocam

Dideral sinüs taşikardi de kullanılan bir ilaç..kalp hızını yavaşlatır..Psikiyatri ilaçları zaten kalp te bazı sorunlar yaratıyor ritim bozukluğu olan larda çok dikkatli olunmalı

Arkadaslar hissediyorum.Bu ilac fayda edecek insallah.daha simdiden hissettiriyo etkisini 3 gun oldu.hem de 150 mg.bir de 300 mg a baslayacagim ustelik.dua edin bana:) once su yan etkiler bitsin insAllah

OğuzHan55
Ben de diyorum anneme niye dideral vermiyolar hic.onda ritim boz. var demek ki ondan.

Ama bende ritim bozuklugu var diye uz kalp doktoru verdi birde dedi pisikyatriye kesinlikle git 2012 de

Abilify bende kalp carpintisi yapiyor ozellikle heyecanlandigimda. Doktor bana ablify yazdiginda dideral yazmisti benm haberim yoktu abilifynin carpinti yaptigindan

Telefon caliyor kalbim aşiri carpiyordu dideral içmem gerek ama icmek istemiyorum. İlacimi degistirsin diyecem doktora. Onceden boyle şikayetim yoktu abilify bende cok yan etki yaptı. Elimin parmaklari kendi kendine istemsiz kıpırdıyor, istem dışı hareket diyorlarmiş buna. Videoya cektim elimi sirf doktora gittigimde gostermek için. Bu abilify kadar pis ilaç kullanmadım bana hiç uymadı

Uykusuzluk yapıyor bunun için uyku hapı içiyorum
Aşırı Kalp çarpıntısı yapıyor bunun için kalp ritim ilacı içiyorum
Titreme yapıyor bunun için antiparkinson ilaç içiyorum

Tedavi etmekten çok nerdeyse tüm vucut işlevlerini bozuyor

Sendeki ritim bozukluğu psikolojik olduğu için sorun teşkil etmez..kalp rahatsızlından dolayı ritim bozukluğundan söz ettim..sizin kisi psikolojikmiş ki psikiyatriye yönlendirmiş.sizinki muhtemel sinüs taşikardi o yüzden vermiş.

Dissflekx

Kardes demekki sana yaramamis abilaif banda yazdi geri biraktim onun yerine risberdal verdi

Yaramamis demekki yan etki etmis

Ekkg taktilar ustumde bir gun durdu ona gore verdi

Tm holter takmışlar..24 saat ekg takibi yapılmış

Doktorunuz ne demişse onu yapın Kontrollerini de aksatma

Aşırı gerginim bugun çalışamıyorum canım istemiyor xanax beni rahatlatıyordu semptomatik etkileri gideriyordu geçici olarak bu gibi durumlarda ama yanımda Yok idare edebilir miyim acaba napsam bilmiyorum
[emoji848][emoji848]

Depoda yok mu xanax:)

aman kardes yarisini al bak ben binligi iciyorum acayip ediyor beni

Yavas yavas biraksana.cok ilac kullaniyosun.bildigime gore;risperdal,norodol,seroquel,dideral,xanax?

Aynen birakamam kardes cok gec cunku birakti 2 gun sani vucudumda su yok gibi su iciyorum yine susuyor gibi oluyorum 3yildir iciyorum

volkan6778
Onuda denedim olmuyor basimdan cok sey gecti baya uzun yani ben kabullendim hayatim boyunca kullanmaya

rivotril01
Senin tam tesisin neydi birde engelli raporun var mi

bi yakınım zanax kullanıyor doktorlar yazmıyor devlet hastanesi yazmıyor bagımlılık yapar diyor bilmem ne abuk sabuk konuşuyor biz kullanmak istiyoruz özele yazdırıyoruz sizdede sıkıntı çıkarıyormu doktorlar

biraz bunla takılacam sonradan dönerim belki

Değerli Arkadaşlar Size Psikiyatri Maceramı Anlatayım,2015 yılı sonları doğru Türkiyenin en büyük şehrinin arka mahallesi olan bir şehirde 3 tane doktora gittim. Her bir doktor ayrı bir tanı koydu bizde en son gittimizi bize tavsiye ettikleri için ona inandık .Tabi bende evlilik sürecinde olduğum için tanı ve doktor nedir çok önemsemiyordum işin gerçeği. En fazla antideprasan yazmış göndermiştir diyordum..

Zaten doktorda fazla birşeyi yok demişti.Doktor solian yazmış ilacın prospektüsünü bile okumamıştım. Doktor yazdı diye güveniyoruz işte. Belirli bir süre kullandındım 6 ay veya daha fazla süre doktor diyene kadar o zaman kesmemiştik. Bana koruyucu olarak onelgis yazdı( mg sini hatırlamıyorum) onuda kullandıl. Tabi ben hala hangi tanı ile tedavinin sürdünü bilmiyorum. Neyse aradan 2 yıl süre geçti. Bu sürede ben evlendim ve boşandım.(Ayrı bir konu).

En son doktorum beni çağırmış görmeye gittik tanıyı sormak o zaman aklıma geldi. Dedi ki BİPOLAR hala unutmam yanımda babamda vardı, tabi inanmıyorsan böle bir tanıya niye ilaç alıyorsun eczaneden. Acemilik doktor dedi diye ilaçlarıda aldık. Arabadan eve dönerken kendi kendime konuşuyordum bipolar mıyım yok lan monopolar olmalıyım vs vs . Daha sonra hastalığı internetten araştırdım. Lan diyorum ki bunun benle ne alakası var. Dürtü yok, adam öldürme hissi yok, zarar verme hissi yok, fikir değiştirme yok, o yok bu yok. Mani yok, hipomani yok yok ALLAH yok. Sadece bazen biraz panik ve hafif depresyon. Bunun hakkı bumu diye düşünmeye başladım.

Elinde sonunda burada bir yanlışlık olduğuna inanmaya başlıyorsun. Verdiği ilaçları hemen kesmeye başladım(lityum ve rileptid).Daha sonra doktor değiştirdim yeni doktorum bana 5 mg aripa yazdı. Kullandığım tek ilaç bu.

Sonuç olarak bir öncelikle gerçekten bipolar mıyım bu soruyu kendinize sormanız gerekir. 2. olarak bence B12 eksikliğini kontrol ettirin.

3.olarak kendinize güvenilir bir doktor bulun yoksa inek gibi ilaç mahkumu oluyoruz.4. olarak kendinizi sevin, ve sizi sevenlerle beraber olmaya gayret edin ve ayrıca sevebileceğiniz şeyleri gün içinde yapmaya çalışın.

Not(hiç düzenlemdim karışık olduysa kusura bakmayn)

Üst Alt