Şekerkız
şu yazdığından senin adına tiksindim, bahanesini de bulmuşsun , kendileri verdiğinde dilencilik olmuyormuş.
birtek iş bulamayan sen değilsin ya da sadece engelli olmak değil iş bulamamaya sebep, sapasağlam olup da işsiz-güçsüz bir sürü insan var, iş bulamadım diye herkes yan gelip yatsın o zaman varmı böyle bir mantık?
Birileri de demiş ki sadaka almak vermek iyidir bla bla, yok kardeşim ben birileri cennetten arsa kapsın diye asalak gibi yaşamak istemiyorum, herkes gibi alın teri döker çalışırım.
Ha yardımlaşmaya, gönüllü topluma karşı değilim tabii de, ama gerçekten ihtiyacı olana, olur olmadık yerlerde millete para uzatmanın adı yardımlaşma değil cehalettir.
Başıma birkere vböyle bir olay geldi 14 yaşında falandım, düşünün bilgisayar alıcam, onunla ilgili birşeyler soracağım, uygun bilgisayar arıyorum, bilgisayar satılan yerde bu saygısızlık başıma geldi, kapıdan girer girmez hemde, parayı hemen iade ettim, bozmamak için de sormak istediği şeyi sordum ve dükkandan çıktım, adam yaptığı saçmalığın farkına varmışmıdır bilmiyorum, ama son derece rahatsız edici böyle şeyler, tabiki uygun bir dille anlatmak gerekiyor, ama yine de hoş değil bçyle şeyler.