hepinize hayırlı Cumalar böbrek nakilli arkadaşlarım...
Samet, ben de işte dediğim gibi limon, nar ekşisi, arada sirke (çok nadir eskisi kadar kullanmıyorum), baharat... başka bişey kullanmıyorum asitli içecek zaten içemiyorum oldum olası içemem, hatta Ca sandoz bile asitli geliyor zar zor içiyorum, onun haricinde lansor kullanıyorum zaten ben ameliyattan sonra mide ilaçları kullandım, bıraktığımda mide krampları yaşıyordum, şimdi eskisi kadar olmasa da arada yaşıyorum eğer ilacımı içmezsem (yeni başladı sayılır da.. tam alışamadım) yani doğal yaşamak elbette önemli zaten limonu portakalı biz kendi bahçemizde yetiştiriyoruz domatesi yetiştiren köylülerden alıyoruz yani doğal besleniyoruz, hazır gıda pek tüketmem dışarıda yemek yemem öyle alışkanlıklarım yoktur
işte sağlıklı ve düzenli besleniyorum sanırım böyle olmalı anlattıklarına bakarsak...
Bekir, sen de git görün hastaneye bakmazlar diye birşey yok olmadı başka bir hastaneye gidersin
Hülya ben Ege ün. tıp fakültesi organ nakli polikliniğine gidiyorum kontrol için. sen de mi egeye geliyorsun yoksa?