Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli oldum. Malulen emekli olabilir miyim?

herkese iyi akşamlar dün 11.09.2013 tarihinde şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesinde tekrar heyete girdim yalnız şöyle bir durum söz konuusu oldu sadece nefroloji doktoruna gönderdiler.

nefroloji doktoruda benim vereceğim oran sana yeticek diğer branş doktorlarına gitmeme gerek olmadığını söyledi bir sıkıntı olurmu sizce yeni yönetmelikten sonra başvuruda bulunan varsa

lütfen yazsın tekrar bir olumsuzluk çıkarmasınlar

Doktorum merhaba inş. bu kez red gelmez bende perşembe günü başvurucam sgk daki şahıs bana senin rahatsızlıgın alport alport doguştan gelen bişey dedi ama ben sigortalı oldugumda diyalize girmiyordum ve çalışabiliyordum sigortalı olduktan üç yıl sonra diyalize başladım bakalım nasıl olucak bide şu an malülen emekli olan arkadaşlara 500 650 gibi bi maaş baglıyorlar buda kafamı karıştırıyor

inşallah dediğin gibi değerlendirirler aynı durum bendede söz konusu red gelmemesi lazım çünkü çalışmaya engel olmayan bir hastalığın artması gibi bir madde koymuşlar maaş da yatırdığın prim sayı

ödemesine göre değişir yüksek ödendiyse daha fazla maaş bağlanır ama dediğim gibi beni bir tek nefroloji doktoru gördü istersen bunu bir sor girmeden önce

doktorum ne gibi evraklar isteniyor başvururken bu konuda yardımcı olurmusun bana

askerlik raporu epikriz ameliyat raporu zaten ekte yazıyor göreceksin

benden ilk sigortalı oldugundaki saglık raporu isteniyor ben sigortalı oldugumda öyle bi raporum yoktu işveren kimligimi aldı bi süre sonra sigorta kartımı verdi bu konuda ne yapabilirim

sormak istediğim soru şu yeni kanuna göre emekli olabilirmiyim?
2007 sigorta girişim var yüzde 71 raporum var böbrek nakilliyim nakilden önce sigortam yok ve sigortam nakilden sonra başladı ne zaman emekli olabilirim?

serkanmalkoç nakilin sigorta girişinden önce ise red gelebilir ama yine de başvur

sevgili veda yoksa raporun diğer hazır evraklarını versen de olur

doktorum nakil olduğumda sigortam yoktu nakilden sonra sigortalı oldum açıkçası birde emekli olduktan sonra çalışabilirmiyim???

serkanmalkoç nakilin sigorta girişinden önce ise red gelebilir ama yine de başvursevgili veda yoksa raporun diğer hazır evraklarını versen de olur
Başvuru işlemlerinizi yaptınız mı acaba benim de durumum sizinle aynı 5 yıl diyalize babam üzerinden bakılarak girdim ve nakil oldum sigortam şuan da yok. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim.

evet yaptım ama siz sigortanız 1800 gün ve 10 yıl yoksa zaten başvuramazsınızki

serkanmalkoç işte asıl sıkıntı burda nakil olmadan sigorta girişin olsaydı hiçbirşey olmazdı ama inşallah olurda malulen emekli oldun herhangi bir işte çalışamazsın

Mzyb ok haberdar ederim.
Doktorum arkadaşım unkapanına gitmiş emekli olabilirsin demiş ama çalışamazsın denmiş salı günü tekrar gidecek sizide haberdar ederim.

serkanmalkoç arkadaşın şartları nedir bizim durumumuzda bir hastalığımı var biraz açarmısın unkapanında bunu kim söylemiş

doktorum oda bizim gibi nakilli ama onun sigorta girişi benden önce birde o hastalandığında sigortalıydı

arkadaşlar iyi akşamlar bizim ilk başvurumuz ilk işe girişte hastalığımız vardır diye red edilmişti şimdi ikinci başvuru sonucuda böylemi gelir merak ettiğim organ nakilli hastaların malulen emeklilik konusunda

o kadar yazılan çizelen şey olduki sonuç gerçekten merak konusu oldu ama faruk çeliğinde bununla ilgili yaptığı açıklama var hemde kendi sitesinde haberler başlığı altında 1800 günü doldurmuş bir vatandaş organ

nakli olmuşsa malulen emekli olabilecek diye bir açıklaması bu konuşma en azından biraz rahatlatıcı ama yinede bekleyip görecez hayırlısı olur inşallah saygılarımla

Doktorum merhaba bende hala bekliyorum suan 1 eylulden sonra basvurup emekli olan kimse yok benim raporum kuruma yeni ulasmis bekliyoruz

veda merhaba faruk çeliğin açıklamalarını dinledinmi istersen dediğim gibi faruk çeliğin kendi sitesinde yaptığı açıklamalar var malulen emeklilik için benimde evrağım giden evrak servisinden çıkarıldı eve gelmesiniba

bekliyorum bakalım hayırlısı dua edilem inşallah

benmkide daha gelmedi gelirse burda yazarım. bende böbrek nakili oldum.

kevin sen daha önce malulen emeklilik başvurusu yapmışmıydın senin böbrek naklin sigorta girişinden öncemiydi böbrek hastalığın ne zaman başladı

benm şartlarım uyuyor siğorta girişim eski...

Merhaba doktorum durum nedir bi gelişme varmı

Doktorum neden red oluyor sen ilk ise basladıginda rahatsizligin ne derecedeydi diyalize giriyormuydun

benim biliyosun alport sendromu vardı işe girdikten yaklaşık 3 sene sonra diyalize girdim ve böbrek nakli oldum ama yinede red geldi 2005 de yapmış olduğum malulen emeklilik sonucunda ise çalışma gücünü 3/2 ni
kaybetmediğim gerekçesi ile red edilmişti bende o sonuç kağıdıya beraber yeni gelen sonucu yüksek sağlık kuruluna gönderdim ikisi niye farklı gerekçelerle red edildiğinin araştırılması için o zaman farklı şimdi farklı
gerekçe var diye itiraz ettim bekleyip görecez senin sonucun ne durumda?

benim şu anda dosyam henüz açılmamış 9. ay dosyalarına daha başlamadık diyorlar sgk dakiler ordan il saglık müdürlügüne gicecek galiba bakalım ne olucak daha ne kadar beklerim bilmiyorum

doktorum merhaba sonucum hala gelmedi ist il saglık müd. beklemede

senin evrağın il sağlık müdürlüğündemi yoksa sgk il müdürlüğündemi anlamadım benimde evrağım yüksek sağlık kurulundan hala sonuçlanmadı 18/11/2013 tarihinde dilekçemi unkapanına verdim sonuç hala çıkmadı
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]18.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]18.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]8[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]9[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]10[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO:VARİDE TARİHİ:[FONT=Verdana]11.10.2013[/FONT]
GELDİĞİ YER[FONT=Verdana]HAYDARPAŞA NUMUNE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ[/FONT]T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO:[FONT=Verdana][/FONT]TAHSİS NO:[FONT=Verdana][/FONT]
ADI:[FONT=Verdana]VE[/FONT]SOYADI:[FONT=Verdana]DA[/FONT]
EVRAK NO:[FONT=Verdana][/FONT]EVRAK TARİHİ:[FONT=Verdana]10.10.2013[/FONT]
EK SAYISI:[FONT=Verdana]0[/FONT]GİZLİ:[FONT=Verdana]Hayır[/FONT]
GELİŞ ŞEKLİ:[FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ POSTA[/FONT]GELİŞ NUMARASI:
KONUSU:[FONT=Verdana]DİĞER[/FONT]
[SIZE=-1][FONT=Times New Roman]
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-2[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]11.10.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-2[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]06.12.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM GİDEN SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]06.12.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM GİDEN SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]06.12.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]06.12.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]Sıra No[/FONT] [FONT=Verdana]Tarih[/FONT] [FONT=Verdana]Birim[/FONT] [FONT=Verdana]İşlem[/FONT]
[/FONT]
[/SIZE]

doktorum son vaziyet bu ne oldugunu bende tam bilmiyorum

Üst Alt