Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli oldum. Malulen emekli olabilir miyim?

bu günlerde cevap alırsın inşallah seninki olumlu gelir dua edelim

merhaba doktorum cevabın geldimi gelişme varmı

[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]18.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]18.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]8[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]9[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]10[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI

[/FONT]

sevgili veda tablo hala bu şekilde görünüyor. yüksek sağlık kurulu son yönetmeliğini incelediğimde karar en geç 2 ayda sonuçlandırılır yazıyor çok az bir zaman kaldı zannedersem beklemekten başka çaremiz yok senin sonucunun gelmiş olması gerekir hala gelmedimi istersen arayıp sorabilirsin

doktorum benim sonucumda hüdürlügünde oldugunu beklememi söylüyorlarala gelmedi aradıgımda il saglık m

şimdiye kadar çoktan gelmiş olması lazım acaba evraklarda mı bir sıkıntı oldu bizimki 1 ayda sonuçlandı fakat benim bu sefer yüksek sağlık kuruldan gelecek cevap uzun sürdü 2 ay oldu hala bir sonuç yok yüksek sağlık kurulu yönetmeşiği en geç 2 ayda başvurular sonuçlandırılır yazıyor kurum sağlık kurul sonuçlarıda en geç 1 ay içinde sonuçlandırması gerekir yazıyor yönetmelikte istersen iyi bir araştır öğren sevgiler

Doktorum sgk müdürlügü sonuçlanmadı il saglıkmüdürlügünde beklemen gerekiyor diyor acaba il saglık müdürlügünden cevap verirlermi bu konuda bilgin varmı

Doktorum cvbın ne durumda varmı bi gelişme?

sevgili veda evrağımın durumu bu şekilde bu hafta içinde yanıt alabilirim olmadı haftaya kesin alırım sevgiler
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]18.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]18.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM MALULİYET İŞ KAZASI SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]19.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]8[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]MALULİYET VE SAĞLIK KURULLARI D.B. EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]9[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]10[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]11[/FONT][FONT=Verdana]22.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]DESTEK HİZMETLERİ D.B. EVRAK İŞLEMLER SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]12[/FONT][FONT=Verdana]22.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]DESTEK HİZMETLERİ D.B. EVRAK İŞLEMLER SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]13[/FONT][FONT=Verdana]23.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]Ö.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]14[/FONT][FONT=Verdana]23.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI

[/FONT]

veda merhaba cevap varmı arkadaşım ne durumdasın benim tablo hala bu durumda ist sgim evrak servisi özel kargo ile evrak gönderilmiş 23.01.2014 de ama evrağın nereye gideceği konusunda fikrim yok bana mı geliyor yolsa unkapanına mı gidecek oraya gönderilip oradanmı bana gelecek örneklerde öyle yazıyor ama bu kadar uzun sürmemesi gerektiğini düşünüyorum biraz daha bekliyecez görünüyor
[FONT=Verdana]10[/FONT][FONT=Verdana]25.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]YÜKSEK SAĞLIK KURULU ŞB. MD. ÖZET KARAR SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]11[/FONT][FONT=Verdana]22.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]DESTEK HİZMETLERİ D.B. EVRAK İŞLEMLER SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]12[/FONT][FONT=Verdana]22.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]DESTEK HİZMETLERİ D.B. EVRAK İŞLEMLER SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]13[/FONT][FONT=Verdana]23.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]Ö.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]14[/FONT][FONT=Verdana]23.01.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI
[/FONT]

böbrek nakilliyim emeklilik için müracat ettim 4.5 aydır beklemedeyim

üç yıllık böbrek nakiilliyim önceden de emeklilik için müracaat etmiştim red cevabı gelmişti yeni çıkan 1 eylüldeki düzenlemeye göre tüm şartlarım tutuyor. 25 eylülde raporumu alıp tekrar müracaat ettim hala sonuç gelmedi beklemekteyim.

doktorum galiba il müdürlügüne geliyor orada gerekli düzenleme yapıldıktan sonra baglı oldugun kuruma gidiyor
Adil dogru kardeşim bende 4,5 aydır beklemedeyim dosyam şu an il saglık müdürlügünde çok yogunluk var bekliceksiniz diyorlar

sevgili Bülent bey yüksek sağlık kurulu yaptığım itiraz dilekçesine bu sefer çalışma gücünü ` nı kaybetmediğim kararını vermiş başvurumun sonucunda ise çalışma gücünü ` kaybettiğiniz anlaşılmış isede ilk sigortalı olduğunuz iş yerine maluliyeti gerektiren bu hastalıkla başladığınız gerekçesi ile red edilmişti görüldüğü üzere iki farklı red kararı var bu durumda ne yapabilirim acil cevap

MADDE 9 – (1) Sigortalıların çalışma gücünün en az % 60’ını kaybedip kaybetmediklerinin tespitinde Ek-1 Hastalık Listesi esas alınır.
(2) Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (b) bentleri kapsamındaki sigortalıların, sigortalılık süresi içinde;
a) Ek-1 Hastalık Listesi’nde belirtilen hastalıkların meydana geldiği,
b) Eski ve çalışmaya engel olmayan bir hastalığın, Ek-1 Hastalık Listesi’nde belirtilen seviyelere yükseldiği,

c) Çalışma gücünün en az %60’ını kaybetmiş haliyle ilk defa çalışmaya başlayan, ancak daha sonra ortaya çıkan farklı bir hastalık nedeniyle bu Yönetmelik hükümlerine göre çalışma gücünün en az % 60’ını kaybettiği,
ç) İş kazası veya meslek hastalığı sonucu meslekte kazanma gücünün en az % 60’ını kaybettiği,
Kurum sağlık kurulunca tespit edilen sigortalı malul sayılır.

Red kararından sonraki itirazı burada anılan 9. maddeye istinadan yapmıştınız, değil mi?

Doktorum bu kez mahkemeye başvur yapıcak bişey kalmadı duruma göre %100 kazanırsın

Doktorum bu arada özelden bana telini verebilirmisin

bülent bey banda red geldi sigortalı oldugunuzda hastalıgınız mevcuttur diye ne yapmam gerekir ben digortalı oldugumdan 3 yıl sonra diyalize başladım şimdi ne yapmam lazım

doktorum ve veda. Size özel mesajla hukuki destek verecek bir hukuk okulu ile ilgili mesaj yazdım. Bakıp bana dönebilir misiniz?

Merhaba mesajınızı okudum bülent bey gerçekten çok güzel olur

Bülent bey ad soyad tel yazdım umarım gelmiştir

Tamamdır veda. İletişim bilgilerini arkadaşlara ilettim.

doktorum, sen de eğer hukuki süreç işletmek istersen bana iletişim bilgilerini aktar lütfen.

Merhaba bülent bey Üniversiteden hocalarla iletişimdeyim şu anda teşekkür ederim

Üst Alt