merhabalar yeniden , değerli arkadaslar henüz hala konsolosluktan yanıt alamadım belki yavaş mı oluyor acaba işlemler diye düşünüyorum fakat düşünmek içinde çok zamanım kalmadı sanki..
son bir sorum var : şimdi engelli sağlık kurulu raporumun (rapor tarihi) ön yüzde : 05.12.2017 olarak görünüyor. peki bu tarihten önce rapor çıkarmam mümkün mü? (örneğin önümüzdeki pazartesi yapılacak başvuru geçerli olur mu)
raporu yenilemeye olumlu baktım biraz çünkü hastanenin verdiği bilgiye göre (sosyal hizmetler bölümü,ilgili hastane) şimdi her ülke kendi bünyesinde bulunan farklı milliyetlerdede olsa kendi değerlendirmesini dikkate almakta dolayısıyla oraya gitsem bile orda oraya ait bir engelli raporum var olmadıkça burdaki raporun orda bir geçerliliği yok.
sadece buradaki iş ve işlemler etkilenecek , raporu yenileme isteğim de : atanmaya hala ihtimalimin var olması
varsa bu yazıyı okuyan öğretmen arkadaslardan da bir ricam olacak öğretmen atamasında problem yaşamamak için raporun ne için istendiği kısıma öğretmenlikle alakalı (ilgili cmleyi veya bi kısmını yazmam gerekmekte midir) yoksa bundan hiç bahsetmemek sonraya bırakmak daha mı doğru olur?