Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

yesssssss erdinç;) teşekkürler
yıkılmadım ayaktayım

Ölümden kaçamazsın

korona yokken ölüm vardı

korona bitince ölümden kurtulacak mısın ???

çirkin

Tabiki her engellinin bağışıklık sistemi zayıf değil ama misal bizim gibi hastaların zayıf ve bizde genel olarak dusunemeyiz çünkü bizim en ufak bir kurtuluşumuz yok genel olarak düşünürsek bu okulların tatil olmasına maçların seyircisiz oynanmasına da gerek yok ama bizde pek tabiki kendimizi düşünüyoruz neden geneli düşüneyim? Benim en ufak bir kurtulusum bile olmayacakken

dostempati

50 katlı bir binanın en üst katından paraşütle atlarsan ölme ihtimalin olmaz. Olursa da ya paraşüt kullanmayı bilmiyorsundur ya da evrende bir şeyler tesadüfen o an denk gelmiştir.

Ama 50 katlı binadan paraşütsüz atlarsan direkt MORTİNGEN!STRASSE!

Dediğin şey bunla aynı.

kunta
Bu bilgiyi nereden aldınız?

Cimer aracılığıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yazdım umarım tatil ederler.

Virüs salgınını önlemek amacıyla 16 Mart 2020 tarihinde okullarda uygulanacak olan 2 haftalık olağanüstü hal tatilinin, milli eğitimde çalışan engelli, kronik hastalığı bulunan, bağışıklık sistemi zayıf personelleri de kapsaması doğru olacaktır.

Hem ortopedik engeli bulunan hem de üst solunum yollarında kronik sıkıntısı olan engelli bir memur olarak devletimizin bu konuda gerekli düzenleme ve duyuruları yapacağına inanıyorum.

kunta

Bir bilgi paylaşırken kaynak belirtelim.

Şu an resmi kurumlar veya haber sitelerinde böyle bir bilgi yok.

Engelli devlet memurları için tatil ilan edildi haber yayılır birazdan.

ben tersane engelli kadrosundayım banada tatilmi acaba

Yaşlılara izin varmış

[SIZE=3]kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler, yasal süt izni kullananlar, engelliler, yönetici pozisyonundakiler hariç 60 yaş ve üzerinde olanların 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 12 gün idari izinli sayılacaktır[/SIZE]

Yaptığınız başvurular işe yaramış arkadaşlar, hayırlı olsun:)

şimdi tatilmiyiz arkadaşlar pazartesinden itibaren 12 gün engelliler kesinmi?

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Tatil kesin

[FONT='inherit']Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı, 13 Mart 2020 tarihli, 3 maddelik idari izin genelgesi yayımladı.[/FONT][FONT='inherit']Yayımlanan Genelgeye göre, hamileler, yasal süt izni kullananlar, engelli çalışanlar, yöneticiler hariç 60 yaş ve üzerinde olanlar, kronik hastalığı olanlar 16 Mart 2020'den itibaren 12 gün idari izinli sayılacak.[/FONT][FONT='inherit']Ayrıca, okul öncesi ve ilköğretimde çocuğu olan kadın çalışanların yıllık izin talepleri karşılanacak, yıllık izin hakkı olmayanlara mazeret izni verilecek.

[/FONT]
ar3hrs.jpg

Bizim sayemizde aldiniz tatili 4 5 kisiye zorla mesaj attirdim neyse simdi haftasonu dahil mi yani ne zaman bitiyor izin

Dün kimse sallamadi valla sinir oldum mesaj atmasak belki yapmazlardi

Ben özel sektördeyim ama cimere yazdım. 12 gün verdiler bize yine yok, biz ölelim...

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bravo sayenizde biz de nasipleneceğiz...

Özel sektördeki engelliler ölsün. Zihniyet bu.

yapı ve kredi bankasındayım hamile ve kronik rahatsızlığı olanlar idari izne çıkarıldı

Memurlarla şirket calışanları arasında izin ayrımcılıgı var Allahın adaletine sıgmaz bu ya hep ya hic şirkette calışan engelli insan degilmi

Memurlarla şirket calışanları arasında izin ayrımcılıgı var Allahın adaletine sıgmaz bu ya hep ya hic şirkette calışan engelli insan degilmi
Şefe dedim bugün Kronik hastayım bari bize yapsınlar "bi şey olmaz" dedi ayrıca yönetim de bu kafada. Özel sektöre lanet olsun binlerce kez!

bayram tatillerinde özel sektör çalışırken sadece memurların idari izinli sayılmasını anlıyorum sonuçta işvedrenleri devlet ve devlet böyle bir karar veriyor, ancak bu durumda özel sektörde çalışan hamile, engelli yada buna benzer bir sorunu bulunan kişilerin idari izinli sayılmaması ANLAYAMIYORUM.

Yapı Kredi'yi yapmasını gerekini yaptığı için tebrik etmek gerekli, umarım bu diğer özel sektör işverenlerne örnek olur.

ayrıca bir tüketici olarak bana göre artık yapı kredi bankası diğer bankalara göre bir adım öndedir.

Üst Alt