Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Kamuda çalışıyorum ama idari izini müdür bana verecek mi bilmiyorum

Engelli kadrosunda değilim fakat rapoum %40 üzeri ortopedik. İzinli miyim ben simdi?

Engelli kadrosunda değilseniz olmayabilirsiniz

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fakat gelir vergisi indirimim var

Fakat engellilik gelir vergisi indirimim var

Life

idari izin derken idari izin kurumunmu insiyatifinde oluyor (idari izin) ne demek

Ziraatbankasinda calisiyorum, bizi kapsiyor mu bilmiyorum, pazartesi işe gidip insan kaynaklarini aramam gerekecek sanirim.

@zerda34

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü tarafından 66836956-010.07.01-E.12362 sayılı İdari İzin konulu 13 Mart 2020 tarihli Genelge yayınlandı

https://resimyukle.xyz/i/S7I860

Bu genelgeyi cumhurbaşkanlığı yayınladı kurum müdürünüzün size izin vermeme gibi bir hakkı yok, cumhurbaşkanlığı tarafından 12 gün izinlisiniz.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Kurum müdürleriyle bir alakası yok bu iznin, bu izin cumhurbaşkanlığı genelgesiyle tüm kamu kurumlarında çalışan engellileri kapsayan bir genelge.
İdari izin genelgesi aşağıdaki şekilde açıkça belirtildiği gibidir, kurum müdürlerinin izin vermeme gibi bir hakları yoktur.

Hamilelerin, yasal süt izni kullananların, engelli çalışanların, yönetici pozisyonlarındakiler hariç 60 yaş ve üzerinde olanların, Sağlık Bakanlığının belirlediği dezavantajlı grupların (bağışıklık sorunu olanlar, kanser hastaları, kronik solunum yolu hastaları, obezite ve diabet, kalp damar hastaları, organ nakli olanlar, kronik hastalar) 16 Mart 2020 tarihinden itibaren on iki gün idari izinli sayılmaları,

İzinlisiniz çocuklar

Arkadaşlar...özelde çalışanlara haksızlık yapılıyor...

Life

Göstereceğim ümid ediyorum birşey demez yada sonradan acısı benden çıkmaz çok teşekkür ederim yanıt için bu arada bu yazı kurumlara da gönderiliyor değil mi?

sarp35

Bakanlklara bagli iliskili kurum ve kuruluslara demiş, neticede bizde hazineye bagliyiz bizi de kapsiyor olmali ama emin olamiyorum.

İdari izin vermezlerse aile hekimiyle ya da doktorumla konuşup rapor alicam. Özel sektör beş para etmez gerçekten lânet olsun...

@zerda34

Kurum müdürlerinin de haberi olmuştur mutlaka, resmi yazılar en geç pazartesi sabahı kurumlara gönderilecektir.

kenan91

Maalesef öyle kardeşim özel sektör normal çalışanların bile bir değerinin olmadığı bir yer engelli personeli düşünür mü hiç.

Rapor alman hatta 5'er gün iki ayrı şekilde alman en mantıklısıdır.

Covid-19 idari izin hakkında - 16 Martta baslayan 12 gunluk

DuCuln.jpg

Bende kamu kurumunda ENGELLİ ve hizmetliyim. 16 MART PAZARTESİden itibaren 5 gün YILLIK İZİN kullanacağım. İzin geçerli sayılmaz mı acaba?
BU ARADA İZİN KAĞIDI ALDIM.
İzinler çakıştı sanırım.

Son düzenleme:
Millete tatil doğdu biyerlere giderler gezmeye😀

Otobüs biletleride uçmuş

Sağlık Bakanlığı personellerinin 12 gün idari iznini iptal etti

Arkadaşlar gece yarısı çıkan genelge ile sağlık bakanlığına bağlı engelli hamile vb gibi durumları olan tüm personelin 12 günlük idari iznini iptal etti. Bu konuda cimere yazsak iyi olur çünkü en riskli kurumda biz çalışıyoruz ve malesef bizim idari izinlerimiz iptal oldu

https://www.saglikpersonelihaber.ne...a-saglik-personeli-magdur-ediliyor-h6358.html

Son düzenleme:
Life

başka şehirdeyim kuruma gitmem gerekiyor mu pazartesi ? imza vs gereklimi

izinler 12 gün 14 olarak hesaplayın yani 2 hafta 30 u işbaşı

COVİD-19 salgını sebebiyle Cumhurbaşkanlığımızın, 13.03.2020 tarihli ve E.12362 sayılı Genelgesinde belirtilen izinlerin bir kısmı ve ilgili mevzuatında yer alan mazeret izinleri hariç olmak üzere, merkez ve taşra teşkilatımızda çalışan tüm personelimizin yıllık izinleri ikinci bir talimata kadar durdurulduğuna ilişkin yazı Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 13/03/2020 tarihli ve 12385 sayılı yazısı üzerine yeniden düzenlenerek merkez ve taşra teşkilatımıza dağıtılmıştır. Genelgede belirtilen izinlerin bir kısmı diyor ne anlama geliyor.

druid

Gitmeniz gerekmiyor imza falan gerekli değil, normalde kurum yetkilinizin size ulaşması ve gelme demesi gerekir ancak bizim ülkemizdeki kurum müdürlerinde bu alışkanlık maalesef yok, siz işinizi sağlama alın üst mesajda paylaştığım idari izin genelgesini indirin, kuruma gitmek yerine kurum müdürüyle yada müdür yardımcısıyla irtibata geçin cumhurbaşkanlığı kararıyla idari izinliymişiz diyin gerekirse whatsapptan yada mail yoluyla o belgeyi yollayın. Normalde bu işlemlere hiç gerek yok ancak ülkemizde ister istemez çalışanlar tedirgin oluyor bu da kurum müdürlerinden kaynaklanıyor yoksa haber takip eden ve internet kullanabilen müdürler de mutlaka haberdardır tatilden.

Sağlık bakanlığı cumhurbaşkanlığının genelgesi üzerine verilen izni iptal edemez öyle bir yetkisi yok, ülkede cumhurbaşkanlığı makamından ve aldığı kararlardan daha üstün bir makam da yok, ayrıca bu sizin paylaştığınız belgede de açıkca yazıyor ki personel yıllık izinleri diyor yani personellerin yıllık izinleri iptal edilmiş diğer izinle alakası yok.

Altta yazan
"İlgili yazının tamamı" yazan yere tıkkayın detaylar orda yazıyor. Ama ben gitmicem 12 gün boyunca. Öyle kafalarına göre iş yapmasınlar. Zaten riskli bir hastalığım var

Engelli yakini idari izin hk

Sadece engellilerin değil engelli cocugu olan kamu calisani bayanların da corona nedeniyle idari izinli sayılmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu talebi ilgili tüm mercilerin sosyal medya hesaplarından ilettim. Talep eden sayisi artarsa dikkate alınır kanaatindeyim. Saygılarımla.

arkadaslar bu baslik acildiginda ilk sayfada bikac kisi dalga gecmisti hatta birisi ben de sizi cimer'e sikayet edecegim isiniz gucunuz yan gelip yatmak bi ise yaradiginiz yok memlekete faydadan cok zarariniz var gibi seyler yazmisti. hepsi ucmus :))) bu isin buralara gelecegini hesap edemediniz tabii. ben ilk gun cimer'e dilekce yazmistim. birlikten kuvvet dogar.

Iof47e.png

Sağlık Bakanlığının çıkardığı bu yazıda izinler iptal diyor. Sağlık çalışanları genelge dışı mı kaldı. Bugün Sağlık Bakanlığı Yarın MEB. İzinler uçar bu gidişle. Hadin geçmiş olsun..
Bazı kişiler bizi yarım yamalak görse de ben şahsım adına bu 12 günlük tatil de işe gideceğim İnşaallah..

turkona git kardeş tutan mı var.

Üst Alt