Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

Özel sektördeki engelliler mağdur...

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

patpat55

Şikayet durumunda yöneticinden mobing görebiliyorsun hatta şikayet etmeden izini kullandığı için bile olabilir şahsen ben korku ile bekliyorum bi 12 gün izin kullanımı birkaç yıllık mobinge neden olabilir

Yarin sabahi işe gidecegim, insan kaynaklarina sabah sorucam ve olumlu cevabi aldigim an yoneticime dilekce maiyetinde genelgeden bahsedip idari izinli sayildigim hususunu bilgilerinize arz ederim deyip olay yerini terk edecegim.

sarp35

Bende buna sinir oluyorum arkadas cb en ust makam kendini birsry sanneden idarecilere aslinda hic bir sey soylemeyecen idarecenin cok umrunda sana birsey olsa gitmeyecen izin var diycen ararsa

patpat55
Aslinda boyle de yaparim da sabah biryere mail atmam gerekiyor bir yandan bu yuzden de gitmem gerekiyor, yoksa dedigin gibi idareci personelin sagligini pek umursamaz bunu cok iyi tecrube ettim zamaninda.

tüm engellileri kapsamıyor bu izin solunum yolu hastalıkları kalp damar organ nakli obezite kronik hastalar ı kapsıyor ben ortopedi işitme engelliyim işe geldim

Özelde iş yeri idari izin veren var mı? Bizimkiler vermedi ben de doktora geldim.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben cezaevi personeliyim,12 gün izinli olduğumuz şimdi tebliğ edildi.

ben işimin başındayım.Sıkılırım abi 12 gün işe gitmesem :)

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığının 13.3.2020 tarihli ve E.12362 sayılı yazısında, "Hamilelerin, yasal süt izni kullananların, engelli çalışanların, yönetici pozisyonlarındakiler hariç 60 yaş ve üzerinde olanların, Sağlık Bakanlığının belirlediği dezevantajlı grupların, (bağışıklık sorunu olanlar, kanser hastaları, kronik solunum yolu hastaları, obezite ve diabet, kalp damar hastaları, organ nakli olanlar, kronik hastalar) 16 Mart 2020 tarihinden itibaren on iki gün idari izinli sayılmaları, ..... Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür." denilmektedir.

şimdi bu kararnameye göre ben işe geldim eğer ki tüm engellilere ise idare ye bildirip gideceğim kesin olarak bilgisi olan varmı acaba

Çalıştığım kurumdan 21- 30 mart arası idari izin aldım

çalıştığım firma 26 sına kadar evden calısma verdı.

mahmut85

Atipik psikoz hastasıyım. Ortopedik / işitme engelliye var mı ? bilmiyorum.

Adliyede çalışıyorum Komisyon Müdürümüze sordum çalıştığım birimin Müdürünün insiyatifinemi bağlı dedim yok öyle bir şey 12 Gün idari izinlisin evine git dedi bütün engellileri gönderiyorlar arkadaşlar kimsenin de insiyatifinde değil Cumhurbaşkanlığı açıkladığı için

zerda34

Kendiniz bildirin hangi kurumda calisiyorsunuz siz kendiniz belirtmedikce de işlerine gelmez

duyduğuma göre bazı bankalar engelli, kronik hastalığı olan personeline idari izin vermiş, ancak diğer banklardan henüz ses yok. umarım yakın zamanda diğer banka ve özel işyerleri de üstlerine düşeni yaparlar.

zerda34

Kesinlikle izinlisiniz müdürünuzle görüşün sağlık bu şakaya gelmez biz zaten engelliyiz Allah korusun bu virüs u kaldiramayiz

Ben tüm engelli çalışanlar diye yazdım birdaha yazarım sizin için biz kamu çalışanları aldık ama bence bütün engelli hamile ve daha risk grubunda ki kişilere idari izin verilmeli yoksa Allah korusun İtalya Fransa gibi oluruz onlarda çok önemsemediler başta şimdi sokağa cikamiyorlar

Üst Alt