Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

İş yerim önümüzdeki hafta idari izin vereceğini söyledi. Durum gerçekten ciddi arkadaşlar. Bu pislikler yıllık izni bile zorla verirdi. Evden çıkmayın kesinlikle... Aynen bence de izin süresi uzayacak.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okullar nisan sonuna kadar kapalı olur.idari izinliler de nisan sonuna kadar izinleri devam eder.mayıs başından itibaren okullar açılır.yaz tatilinde de eğitim olur.bu sene yaz tatili çok kısa sürer.

arkadaslar! durum, gecen haftaya gore daha kotuye gidiyor. kontrol altina alinamadigi icin acaba virus izni suresi uzatilir mi ne dersiniz? ben de bir haftaya hayat normale doner diyordum ama her gun vaka sayisi ikiye katlaniyor.

Aynen öyle cimere yazarken özel sektördeki calışan engellileride belirtseysiniz keşke

Birilerine rağmen durmadan yazmaya devam edeceğim. Enfeksiyon riski yüksek olan, ilaç kullanan ve sonda kullanan, sürekli yatmak zorunda olup yeterli dezenfektanı sağlanamayan ve özel sektörde çalışmak zorunda olan tüm arkadaşlarım adına Tweetterda yazmaya devam edeceğim. Aşağıdaki Linki Rt ve Fv yapmanız yeterli. Karşılaşacağım hiç bir soruşturma ve tutuklamadan korkmuyorum. Ben yansam da başkaları kurtulsun.

[FONT=Times New Roman]https://twitter.com/MusMutluMu/status/1238931970790481922?s=20[/FONT]

Yakında engellisi, engelsizi kalmayacak zaten... herkes evinde otursun diyecekler.

net bir şey yazmıyorki işe pazartesi gidicezmi gitmicezmi pazartesi tam yeni işe başlıyacaktım şaka gibi geldimi üst üste geliyor

Son düzenleme:
scorqion
bide şu var durum daha da kötüleşti ciddi ciddi 2 hafta izin saçma olacak

16/03/2020 tarihinden itibaren 12 gunluk idari izin verilmedimi.. eger ek uzatma olmazsa cumartesi pazarlarida cikarsak ben 1 nisanda ise basliyacagiz diye biliyorum

kolera23

hatalı hesap yapmışın haftada 1 gün tatil alacaksın cumarteside calısıyor sayılıyor idari izinlerde

şimdi işe ne zaman başlayacagız kesin bişey söylermisiniz

kolera23

iyide 30 martta vaka sayısı 5000leri gececek asıl izin o zaman olmalı doktora gitsek rapor verir miki

Genel olarak özel sektör dediğimiz çalışma alanlarının faaliyetleri durdurmak istemez Devlet ancak ortada bir virüs söz konusu bizler zaten hasta olan engelli insanlarız bu durum bizim gunahimiza girmek oluyor artık ne yapacagiz ben kamuda çalışıyorum bu idari izin olayı açıklandığında müdürüm hiç orali bile olmadı ben ve şeker hastası bir arkadasim daha var biz soylemesek hiç oralı bile olmayacaklardi idari izin yazimizi yazarken bile gitmeyin burada kalın diyordu özel sektörü tahmin bile edemem yazık ne diyelim

arkadaslar hayirli ugurlu olsun. idari izinli olanlar, ikinci bir emre kadar izinli olmaya devam edecekler

JLppUS.jpg

Tüm Kamu Kurumları Esnek Çalışmaya geçiyor. İdari İzin devam ediyor...

İhtiyacı karşılayacak kadar asgari personelin bulundurulması şartıyla, çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara, uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemi uygulanabilmesine ve idari izin verilmesine ilişkin Genelge....

https://i.hizliresim.com/LwwP0N.jpg

Son genelge ile tamamen amir insiyatifine bağlı normal çalışanlar için çıkarılan genelge biz ENGELLİ çalışanlar için aleyhimize davranabilirler :( 12 gün sanki keyfe izinliymişiz gibi muamele yapanlar olacaktır :( Cimere bir yerlere yazmamız gerekli 13 Martta ki genelgenin uzatılması için!
BEN biraz uzatıyorum toparlamak da zorlanıyorum ortak taslak bir metin hazırlayıp Cimer'e yazalım ilgili yerlere yazalım Admin Site yönetiminin yardımlarını bekliyorum bu konuda :(

@Life
Genelgenin en altına göre şimdi farkettim biz engellilerin idari izini uzamış mı oluyor

Anladığım kadarıyla engelli personele ihtiyaç duyulduğunda amir aradığında engelli personel işe gitmek zorunda olacak. Bazı amirler keyfi olarak arkadaşları arayabilir can sıkabilir bu durumun yaşanmaması için cimere yazı yazalım.

Yanlış anlamışım durumu bizler hala idari izinliyiz. Sadece dönüşümlü çalışanlar amir çağırırsa iş yerine gelecekler.

Özel sektör calisanlari ne yapacak 500 işçi calisan bir firmada engelli kadrosunda çalışan ucretli izin kullanamayacak mı ?

Arkadaşlar ilk genelge aynen devam ediyor süreriz şekilde iyi okuyun engelli hamile olanlar için süresiz uzatıldı yani amiriniz cagirirsa uzatıldığını söyleyin ki açıkça belli merak etmeyin cagirmazlar dikkat edin evden çıkmayın kafanıza takmayın

özel sektörde çalışıyorum raporumda kronik rahatsızlık yazıyor bu izin bizim için geçerlimi değilmi bilemedim tam bir detay yok bilen varmı acaba ?

Öyle bir ayrım yapmamış fakat...."idari izinliler" diye başlamış lafa...sonucta dönüşümlü gelen de bizler de idari izinliyiz. Aynı potada değilizdir umarım. Yoksa engelliye de gel diyecek idareci çıkar maalesef

Üst Alt