Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

İşyeri hekimi benim adımı vermemiş hepsi bu bende engelli olmama rağmen kimsede birşey demiyor

samedo99
Peki rapor ve dilekçe ile başvursanız kabul edilmez mi? Şimdi özelde işlemler nasıl yürür bilmiyorum

Banada özel sektörde müdür 1 nisana kdr izin verdi ücretli mi ücretsiz mi belli değil bu müdürün insiyatifinde mi yoksa maaşım yine yatar mı

Engelli idari izinleri uzatıldı mı?

Kamu da engelli idari izinleri uzatıldı mı?

Slm kronik rahatsizligim nedeniyle dışarı çıkamıyorum. Özel sektörde bunu maaşa yansıtmıyor .. ücretsiz izine ayırıyor..devletten bir güvence yok.yine boşlukta verilen bir karar. Bana evden çıkma yasağı uyguluyorsun. Ama aç bırakıyorsun.. bakmakla yükümlü oldukları bunun.cabasi... ya heyet raporu ver 1-2 aylık yada bu durumdaki herkesi alternatif sağla... Özel sektörün hiç iyi tarafı yok .. ama kader diyelim. Kamu bir şekilde çözüm yolu bulabiliyor.

Ciner yazıyorsunuz.. kamu kamu diye ... Birde ozel sektöre bakın.bizlerde aynı durumdayiz. Bu kadar toplumda ikilem olan bir milletiz. Nerde kaldı beraberlik

Cumhurbaşkanlığının yayınladığı 2020/4 genelge de "DAHA ÖNCE COVİD-19 KAPSAMINDA İDARİ İZİNLİ SAYILANLAR,YENİ BİR KARAR VERİLİNCEYE KADAR İDARİ İZİNLİ SAYILMAYA DEVAM EDECEKTİR." yazıyor ben belediye çalışanı olarak mart 13 den beri idari izinliyim virüs den dolayı bu izin devam mu edecek bi sonra ki karara kadar?? Bunu bir memur amcama sorduğumda evet dedi.

Kamudaki engelilerin 12 günlük idari izni uzarmı ?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 12 gün idari izinli sayıldı kamuda çalışan engelliler. Ama okullar 30 nisana kadar tatil ettiler. Bizim izinleride o şekilde düzenlermi acaba.

12 gün idari izinli olanların izni 2 inci bir emre kadar uzadi ben oyle biliyorum ben de izinliyim cünkü.

Söyledikleriniz ile ilgili genelge varsa paylaşabilirmisiniz.

22 mart 2020 resmi gazete genelgesine bakın orada var ben nasıl paylasılıyor bilmiyorum ama orada yazıyor 12 gun idarı izinli olan engelliler hamileler ikinci bir emre kadar izinlidir diye

Bağlı bulunduğunuz sendikayı arayın sorun.ben sordum bana süresiz belirsiz(ucu açık)uzatılmıştır dediler.

Arkadaşlar biz kamuda çalışan idari izinli personellerin ikinci bir emre kadar idari izni süresiz uzatıldı rahat olun sağlığınıza dikkat edin ama ben işimi ve sosyal hayatimi özledim evde eşim ve oğlumla mutluyum ancak ceza evinde gibi hissediyorum bol bol dua edin şu virüs bir an önce sönüp bitsin

İnsallah virüs biter ben gece gündüz calısmaya razıyım 😔 ne psikolojimiz kaldi ne de gelecege karsı beklentimiz Allah im bundan geri koymasın

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Evet 22 marttaki genelgede 2. Bir emre kadar uzatılmış. İnşallah şu corona virüs belasındanda bir an önce kurtulurz

Özel kurumlarda çalışanlar için geçerli değil dimi bu 22 martgenelgesi

bende kronik astım ve kalp yetmezliği olan %71 engelli bi çalışanım çalıştığım şirket cumartesi pazar sayılmaz 12 gün idari izin verdi 6 nisan iş başı allah razı olsun şirketten ama evden çıkamıyorum

toki iştiraki olan özel bi şirkette çalışıyom kronik astım ve kalpyetmezliği var raporum %71 6 nisana kadar idari izin verdiler evden çıkamıyorum o başka

valla idari izinliyim özel sektör engelli çalışanıyım kronik astım ve kalpyetmezliği mevcut %71 oranım var işçiyim çay ve temizlik engelli çalışan torpillide var ona ne uygulanıyorsa banada o idari izin ne paramı kestiririm nede senelik izin alırım

Devlet memuru olmayan engelli hastalar insan değil çünkü. Kalp yetmezliği, hiper tansiyon gibi kronik hastalığım var. 170 vatandaş temsilcisini aradım bize devlet memuru olanlar için sokağa çıkma yasağı talimatı geldi diye cevap veriyor. Özel sektördeki kronik hastalar ölebilir. Allah ıslah etsin bu ayrımcılık yapan yöneticileri.

Salgında verilen izin hakkında !

Bize 12 gün idari izin verdiler.22 marttaa cumhurbaşkanlığında yayınlanan bildirgede idari izinli olanların izinlerine devam edecek diyor.Yani pazartesi günü işe gitmiyormuyuz ?

yazılanları okudum ama ikilemde kaldım tüm engelliler mi 2.emre kadar tatil ,ben atipik psikoz hastasıyım şu an istirahat raporum vardı bitince istirahatim tatil olacak mı bana da

Izinliyiz arkadaşlar kronik rahatsızlığı olan ve engelli çalışanlar hatta Cumhurbaşkanımız bugün saat 22.00 da açıklama yaptı madde madde ve maddelerin birinde özel sektörde de esnek calisilmaya geçilecek desi

Engelliler icın ne acıklama yapıldı ? 6 nisan' dan sonra idari izin uzatıldı mı?

Bu ne ki anlamadım. Genelgemi? Yazarmısınız rica etsem.

2.bir emre kadar idari izin devam ediyor arkadaşlar genelge 2020/4 diye bir yazı vardı elimde buraya yükleyemedim

22 Mart 2020 tarih 31076 sayılı resmi gazetede yayımlandı oradan bakabilirsiniz

Tamamdır buldum genelgeyi. "2. Bir emre kadar" yazıyor. 22MART tarihli cumhurbaşkanlığı genelgesi...

hozgul

idari izin ne demek müdür isterse çagırma hakkı varmı 2 ci bir emre kadar izinliyiz ondan sordum

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Müdür, Cumhurbaşkanı'nın Genelgesi üzerine olmadığı için çağıramaz

Üst Alt