Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

i_brahi_m

teşekkürler üstad.bugün itibari ile bi süredir aksaden rahatsızlığım sebebi ile istirate ayrıldım bayramdan sonrw senelik izin alıp izole edeceğim kendimi.

mahmut56 izinleri hemen tüketmemek akıllıca olur, Sonbaharda sayılar yükselirse izne ihtiyaç olabilir
tabi herkes kendi bilir.

Başladık bakalım. Ne yazık ki maske takan personel oranı %3-5.

Allah korusun hepimizi, yapacak ya da diyecek bir şey yok.

rashka

vakti gelince diyeceğimizi diyeceğiz inşallah kendine dikkat et kardeşim..

İyi akşamlar
İşe dönüşte , bulunduğum ortamda maske takan az kişi, yemek ve çay gibi konularda sıkıntı var.

Sizler; yemek, çay gibi ihtiyaçlarınız için nasıl yapıyorsunuz.?

Bizim ortamda aynı malesef. Günün 8-9 saati bu insanlarla içiçeyiz. Sosyal yaşantılarında 1 gram eksilme yok. E bunlar yaşasın ben riske gireyim ne anlamı var diyerekten Mecburen onlara ayak uydurdum ben de :)

rashka

Teşekkür ederim

Burada da, durum benzer maske takan yok, bunu da geçtim dikkat eden yok, bir umursamazlık almış başını gidiyor.
Biz yinede dikkat edelim mümkün olduğunca maske takalım...

Yapacak bir şey yok

Selamlar genelgeyi nerden okuyabilirim ? Okudum şimdi şöyle bir şey yazmışlar ne kadar doğru bilmiyorum ;

[FONT=Roboto]''3-* 30/06/2021 tarihli ve 2021/13 sayılı Genelge gereği; Sağlık Bakanlığı ile Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı hariç kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlardan; [/FONT]
[FONT=Roboto]a* Kronik rahatsızlığı bulunan 60 yaş ve üzeri çalışanlar, [/FONT]
[FONT=Roboto](e*nabızdan idari izin raporu olanlar, yönetici pozisyonundakiler hariç) [/FONT]
[FONT=Roboto]b* Gebeliğinin yirmi dördüncü haftasından otuz ikinci haftasına kadarki süre içerisinde bulunan çalışanlar, İdari izinli sayılmaya devam edilecektir. ''

[/FONT]

Son düzenleme:
yasin258

1 ay oldu genelge çıkalı yenimi gördün memurlar nette var bakmak istersen

druid

Link alabilir miyim ? Genelden haberim var fakat şirket ücretsiz izinimi idari izine çevirdi (temmuz ayı için)

yasin258 hocam 60 yaş üzeri kronik hastalığı olanlara devam ediyor diğerleri iş başı yaptı siz yaş durumundan mı izinlisiniz

@yasin258 hocam 60 yaş üzeri kronik hastalığı olanlara devam ediyor diğerleri iş başı yaptı siz yaş durumundan mı izinlisiniz
Yok şöyle temmuz ayı ücretsiz izin girmişlerdi son gün beni arayıp ücretsiz izinim idari izine dönüştüğünü söylediler.Yani anlayacağınız şirket para ödeyecek.Ben ne yapacağımı düşünüyordum kara kara.İlaç gibi geldi resmen.Ondan buraya bilen insanlara sordum.Meğersem genelde 60 yaş üzerini kapsıyormuş bende 60 yaş üzeri değilim anlamadım bir türlü

Yasin bey ne güzel size ücret vermek için idari izne çevirmişler
Şu an 24-32.hafta arasi hamile olanlar ile 60 yas üzeri kronik hastalığı olan kisiler idari izinli sayılıyor kamuda. Özeldeki durumu bilmiyorum.

yapı kredi bankası da uzattı idari izinleri 1 eylüle uzadı 2. dozdan sonra çağırırlar diye bekliyordum

i_brahi_m Özel sektör çalışanıyım ben gul2011 Şükür paramı verecek karadeniz55 bu izini uzatanlar tam olarak kim? Banka kendi kendine karar mı aldı? Yoksa siz de ben gibi aşı olmamış mıydınız ?

@yasin258 demek ki sizin iş yeri sizi riske atmamak için izinli sayıp paranızı verecek ne güzel işte sizi düşünmüş. 1 temmuz itibariyle 60 yaş üstü kronikler hariç herkes genelge çıkınca başladı.
@karadeniz55 maaşınızı alıyorsanız sigortanızda yatıyorsa ne güzel işte dediğim gibi kurum sizin sağlığınızı düşünmüş

karadeniz55 bende özel sektörüm fakat bizimkilerin ağzına bakarsan hemen başlamam lazım bana ihtiyaçları var i_brahi_m pazartesi günü genel merkezi arıyacağım nedir ne değildir bir öğreneyim o zaman riske atıp atmadığı hakkında az buçuk konuşabilirim :)

yasin258 bence hiç bir yeri arama derim ortalığı karıştırma genelge belli seni izinli göstermişler işte belki de genel merkezin haberi yok senin olduğun yer böyle bir karar aldı. Sen bilirsin tabi ama ben arama derim ayrıca sıkıntı olmazsa hangi firmada çalışıyorsun

En son idari izin için 60 yaş sınırı getirildi.
Ancak e nabız da rapor bölümünde idari izinli olduğuma dair rapor veriyor.
Yaş sınırı kalktı mı?
Yada sistemsel bir hata mı?
Bilen var mı

Şimdi tekrardan baktığımda görünmüyor. Sanırım sistem ile ilgili bir hata,

Son düzenleme:
Üst Alt