Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle çalışan engellilerin idari izinli sayılması..?

dün e nabız da bu belgeyi gördüm
bu belgeye sahip olanlar yinede iş başı yapacak mı ?

kia04jf.JPG

kendim için sormuyorum zira 4A dan emekli olduğum halde bu belge gelmiş

De-Kont
Bu yazı idari izinli olanlar da vardı şimdi kaldırırlar mı bilmiyorum. Yeni genelge de sadece hamileler ve 60 yaş üstü kronikler izinli

Ben ik yı aradım. 1 ağustos'a kadar uzadı. Başlarım diye şartlandırmıştım kendimi. (KAmu değil özel sektörde çalışıyorum.)

i_brahi_m
bizden birileri virüse kapılıp ölmeden çare beklemeyin.

Alman
özel firmalar akıl ile yönetiliyor. Kamu kurumları ise …. bilemedim şimdi

i_brahi_m bey
Ben 2 senedir yıllık izin de kullanamiyorum yani stres yapmayin izin alin demissiniz alamiyorum sorun orada maalesef umarim alirim da pek umutlu değilim

gul2011
Siz şansınızı deneyin belkide verirler biraz kafa dinlersiniz bende bayrama kadar izin almayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı iyi düşünelim iyi olsun.

Alman
Şanslısınız hocam hangi kurum

tsunami_
İnşallah öyle olmadan çözüm bulurlar

Yapı Kredi Bankasında çalışıyorum arkadaşlar.

E Nabız dan kronik izinler kaldırılmış herkese kolay gelsin

Ben 3 haftadır çalışıyorum yarın kronik hastalığı olan idari izinli personelde işe başlayacak.

Bi devlete teşekkür yokmu 2 sene yatırdılar hep sitem hep sitem

Bi devlete teşekkür yokmu 2 sene yatırdılar hep sitem hep sitem

niye yatırdılar ? yatırmalarına sebep olan tehlike yada bizim hastalıklarımız geçti mi? o yüksek zekanı farklı şeylere kullanırsan bi yerde daire başkanı falan olursun bu hızla.

evet bende de 2021/13 sayılı genelgeye göre risk grubunda değilsiniz diyor

i_brahi_m

evet her izin uzatmada Müdür bey istiyordu o evrakı ama şimdi yoğ :) inş ölmeyiz sakat kalmayız, delta varyantı gözlere etki ediyormuş çok

ben kanserim ben de riskli diye rapor da uyarı da e nabızda var.ama 3.aşı için randevu açık değil ama olmasam da olur kullandığım ilaçlardan dolayı antikor bende nerdeyse oluşmadı. maaşınızı alırken haram helal olayına da bakınız . gidebilecek haldeyken gitmeyenler boşa maaş almış gibi oluyor vicdan meselesi.

hanifeaydin

bugün kontrol ettiniz mi? 60 yaş altı kroniklerin tamamının idari izin raporları silinmiş diye söylendi. Ben de kanser ve ilik nakilliyim. Çıkmıyor. Düne kadar vardı.

rashka
Aynen artık çıkmıyor dün saat 6 da vardı 9 da baktım çıkmıyor. Başka forum sitelerinde de aynı şeyi söylüyorlardı bakalım belki bir kaç güne karar değişir.

hanifeaydin

2021/8 nolu genelge ile idari iizine ayrılanların içinde hiç şaka yapacak durumda hastalığa sahip insan olduğunu sanmıyorum. İşe gidebilmek ayrı mesele gittiğin yerde risk oranın ayrı mesele.. Mesela biz bi oda da (10-12mkare) 8 kişiyiz, diğer bi odada(7-8mkare) 6 kişiyiz. Sosyal mesafe desen Allah esirgesin.. Tip1 diabet, tansiyon, kalp ritim bozukluğum, böbrek rahatsızlığım ve damar tıkanıklıklarım mevcut ama sizin söyleminize göre işe gidecek durumdayım. Allah normal insanlardan önce engelli kardeşlerimizide vicdan nasip etsin. Herkes kendi hastalığı haricini hastalık olarak görmüyor malesef. Aileme de gerek telkinlerde bulundum, başıma herhangi bi durum gelirse dava açılması hususunda. Çünkü şu an resmen ateşe atıldık.

Bugün mesai başladım
Sabah otobüs, metro kalabalıktı.
İnşallah bu salgın biter bir an önce...
Dikkat edin kendinize ✋

tsunami_
Hocam Allah şifa versin işimiz zor gerçekten yıllık izininiz yok mu bayrama kadar kullanın isterseniz ondan sonra da bişey olur belki.

mahmut56
Amin size de Allah kolaylık versin zor kalabalık ortamlarda fazla durmamak lazım

Üst Alt